Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bugünkü testimde böyle çıkmış. Ay delirmek üzereyim. Dün eşimle korunmadık ve bu sabah ovulasyon testi yaptım böyle çıktı.

Eklentiler

• 180710.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 76
Kzlar bakar misiniz bu ay ovulasyon testi ile basladim ama hala pik olmadi sizce olma sansi var mi pik olmamasi ne anlama gelir

Eklentiler

• 20180710_132505-1.webp
    5 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar üstteki sabah saat 10 buçukda yaptım ,altakki az önce yani 3 buçukta yaptım . Acaba pik olduda benmi kaçırdım sanki silikleşmeye başlamış . Yoksa banamı öyle geliyor çözemedim bir türlü sizce silikleşmeye başlamışımı yoksa biraz dahamı koyulaşmış ?

Eklentiler

• 7451A9FE-123C-4706-9EBE-6A8C5F2EB7B0.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 60
Bugun adet günüm ax kahve leke geldi kesildi dün ve bugünün testleri cnm
İmplantasyon yani yerleşme kanaması olabilir canım . Zaten LH testlerinde hamilelik var gibi gözüküyor . Umutlandırmak istemem ama bence gir bir kan ver . İnşallah şenindedir bebeğin.

İmplantasyon yani yerleşme kanaması olabilir canım . Zaten LH testlerinde hamilelik var gibi gözüküyor . Umutlandırmak istemem ama bence gir bir kan ver . İnşallah şenindedir bebeğin.
Teşekkürler cnm adet yarına kadar çoğalma ise gidicem ewt sagol cvp için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…