Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen ne sordun cnm
Canım bunlar benim bugünki ovulasyon testlerim . Üstte olanı sabah saat 10 buçukda yaptım altta olan ise 3 buçukta yaptım . Acaba çift çizgiyi kaçırdımmı yani pik olduda kaçırdımmı . Bana altta olan silikleşmiş gibime geldi sence hangisi daha belirgin çift çizgilerden ?

Eklentiler

• BD4F80F6-F5E7-49E5-9A8E-C4A6EB040DBD.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 59
Altta olan daha belirgin gibi geldi cnm

Arkadaşlar testimi tekrar yorumlamak istermisiniz

Eklentiler

• E883EACF-9586-40F6-890E-E885790A1191.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 65
Ya kızlar pik olunca çatlamışmı oluyor yumurta ? Bi kaç yerde pik olup daha sonra silikleşmeye başlayınca yumurta çatlıyor filan yazıyor . Hatta bu yüzden pik olup silikleşmeye başlayınca birlikte oluyormuş bazı arkadaşlar . Varmı bu konuda bilgisi olan ? Ben az önce test yaptım pik olmuş şimdi ben yarınımı bekliyeyim yoksa bugünümü değerlendireyim ? Hem bugün hem yarını değerlendiremem eşimin spermlerinde hızda biraz düşüklük var . Bu yüzden arada kaldım yardımcı olun lütfen ?

Benim 11 ci gunumde pik oldu, sabahsi dr a gittim catlamis dedi yumurtam, 11-12 si degerlendirdik.

Benim 11 ci gunumde pik oldu, sabahsi dr a gittim catlamis dedi yumurtam, 11-12 si degerlendirdik.
Ay çok sağol canım çok açıklayıcı oldu bu benim için demekki pik olunca çatlamış oluyor yani silikleşmesini beklememe gerek Yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…