Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok tatlım adet oldunca umutlarım bitti
ama düşük yapmıştım önceden ve uzun süre adet olmamıştım
takibe almak istiyorum hormonlarım halay çekiyolardır şimdi
Ah cnm sorma ya b nee dr a gıdıyom adetım gectı bakalım ne dıcek

Kızlar dr a gırdım hcg testı bercem rahım duvarın kalın dedı sonrasında bakıcakmıs baska bısı demedı

Kızlar dr a gırdım hcg testı bercem rahım duvarın kalın dedı sonrasında bakıcakmıs baska bısı demedı

hadi hayırlısı canım rahim duvarı adet olcakken de kalınlaşır gebelik varsa da kalınlaşır
inşallah bebiş gelmiştir :)) bekliyorum haberini

Kızlarr benimde size bi sorum olucak normalde adetlerm 28 günde bir olur kasım 5de kimyasal gebelik yaşadğm icin adetm bu ay tam aralik 5de geldi ben yine yumurtlama günümü 28 günde bir olarakmı hesaplcm kafam iyce karstı takwim bu ayn 19unu gösteryo sizce napsam

Kızlarr benimde size bi sorum olucak normalde adetlerm 28 günde bir olur kasım 5de kimyasal gebelik yaşadğm icin adetm bu ay tam aralik 5de geldi ben yine yumurtlama günümü 28 günde bir olarakmı hesaplcm kafam iyce karstı takwim bu ayn 19unu gösteryo sizce napsam
Canım sadece kimyasal gebelik olduğun ay gecikmen olduysa 28 gün baz al

hanımlar selam
kaç güne çatlar dersiniz?

Eklentiler

• EEAEC21D-85CD-48DB-803A-880FB825961D.webp
    EEAEC21D-85CD-48DB-803A-880FB825961D.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 118
tek belirtim koku hassasiyeti başka hiç belirti yok
Kokuyu da şöyle anlatıyım eşim çamaşır aşmıştı kurutmalığa. Ben işten geldim odaya girince farkettim
Normalde eşim o kadar deterjan asla kullanmaz beni bile uyarır
Dedim ki o ne öyle aşırı bi koku gelio çamaşırlardan dün işte ...
Yooo dedi
Gel Allah aşkına kokla dedim .
İçeri geçtik zarla zorla koku aldı ben buram buram alıodum
İkincisi de hani tuvalete koku takıpsun yaa güzel köpüklü oluyo
Geçen ay kullandığımızda hiç rahatsızlık hissetmemiştim ama şimdi çok rahatsız oluyorum şifonu çektiğinde ...
Eşime dedim yoo dio
Bu belirti ilk kez bu ay oldu ama nerdeeee

tek belirtim koku hassasiyeti başka hiç belirti yok
Kokuyu da şöyle anlatıyım eşim çamaşır aşmıştı kurutmalığa. Ben işten geldim odaya girince farkettim
Normalde eşim o kadar deterjan asla kullanmaz beni bile uyarır
Dedim ki o ne öyle aşırı bi koku gelio çamaşırlardan dün işte ...
Yooo dedi
Gel Allah aşkına kokla dedim .
İçeri geçtik zarla zorla koku aldı ben buram buram alıodum
İkincisi de hani tuvalete koku takıpsun yaa güzel köpüklü oluyo
Geçen ay kullandığımızda hiç rahatsızlık hissetmemiştim ama şimdi çok rahatsız oluyorum şifonu çektiğinde ...
Eşime dedim yoo dio
Bu belirti ilk kez bu ay oldu ama nerdeeee
Sonuç inşallah pozitiftir.

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var benim bi arkadasim var 5 senelik evli cocugu olmuyor doktorlar kilosundan dolayi yumurtaliklarinda tembellik oldugunu soyluyor gercektende arkadasimin adeti cok duzensiz mesala suan en son ekimde adet oldu ama gec bile olsa mutlaka adet oluyor buda demek oLuyor ki mutlaka mutlaka yumurtasi oluyor sizce bu ovulasyon testlerinden kullansa faydasi olur mu bide ne zamanlari kullanmasi gerek ona yardim etmeyi cok istiyorum eger onerileriniz varsa bekliyorum

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var benim bi arkadasim var 5 senelik evli cocugu olmuyor doktorlar kilosundan dolayi yumurtaliklarinda tembellik oldugunu soyluyor gercektende arkadasimin adeti cok duzensiz mesala suan en son ekimde adet oldu ama gec bile olsa mutlaka adet oluyor buda demek oLuyor ki mutlaka mutlaka yumurtasi oluyor sizce bu ovulasyon testlerinden kullansa faydasi olur mu bide ne zamanlari kullanmasi gerek ona yardim etmeyi cok istiyorum eger onerileriniz varsa bekliyorum

Ovulasyon testleri işe yarayabilir. Ama 2 adet dönemi arasında çok uzun zaman var, sürekli yapması gerekebilir. Benim 30 günde bir oluyor ve 16-17. günler çatlama oluyor. çift çizgiyi o günlerde görüyorum. Bir doktor ile görüşüp yumurtlama takibi yaptırmasında fayda var. İnşallah olur.

Back
X