- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi sstsessizol
-
Ovulayon testi size daha iyi yardımcı olur bence. Eğer düzenli bir adet döngünüz yoksa bizim yazacaklarımızın pek faydası olmaz.
Ovulayon testi size daha iyi yardımcı olur bence. Eğer düzenli bir adet döngünüz yoksa bizim yazacaklarımızın pek faydası olmaz.
Hamile kalmak istiyorsanız iki günde bir deneyin
Aklin karismasin git ovulasyon testi al takip et herzaman 14. Gun olacak diye birsey yok misal benim 10. Gunmus. Ovulasyon testi kullandigim ay hamile kaldim.Tesekkur ederim♡ Aklim cok karisik.
En güzeli ovulasyon testi ile takip etmek.
Benim döngüm 28 günde birdi düzenliydi şaşmazdı.
Heryerde yazana göre 14. Gün yumurtlama günü ama ben 13. Gün hep yumurtlamış oluyordum.
Benim çok akıntım olmazdı ben anlayamıyordum o yüzden anlayan arkadaşlar vardı. Ama bir iki ay ovulasyon testiyle takip edip akıntıyı da takip ederek sonrası için kolaylık sağlayabilirsin canımcok tesekkur ederim, peki akintiya bakarak anlamak mumkun mu bir nebzede olsa? Yani bitti mi o donemim anlayamadim. Cok aciklayaci da yazamadim kusura bakmayin
Benim çok akıntım olmazdı ben anlayamıyordum o yüzden anlayan arkadaşlar vardı. Ama bir iki ay ovulasyon testiyle takip edip akıntıyı da takip ederek sonrası için kolaylık sağlayabilirsin canım
En güzeli testle takip internetten uygun fiyata alabilirsin
Ben hamilelik denemedim hiç.
Aksini deniyorum genelde hamile olmamayı o yüzden bu ovulasyon şeyini araştırmıştım
Şimdi açıkçası anlıyorum hangi günler riskli, yumurtlama günü falan.
Onun belli belirtileri oluyor.
Mesela şeffaf akıntı en belirgini.
Bir de app indir derim telefonuna ben kullanıyorum, başarılı buluyorum
Nereye yazacagim bilemedim. Arkadaslar, hamileligi planlayarak yapan sevgili kk uyeleri. Adet dongum ara ara degisiyor, yani 28 gun mevzusu... Ayrica yumurtlama olurken gerceklesen akinti, telefondaki uygulamamdaki ve hesaplamamdaki ovulasyon zamanimla uyusmadi. Ozetle rica etsem biri bana guzelce aciklayabilir mi kafamdaki celiskileri
Ben adetimin bittiğin günden itibaren günaşırı ilişkiye girdim hamile kaldım tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?