• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon pik 15-20 Ekim olanlar birlikte bekleyelim

1000102942.webp

Kızlar merhaba test pik mi sizce

Bu ay gebe olduğuma neredeyse yüzde yüz emindim hissel ve belirtisel olarak 😂
Bat yarın
Test yaptım koca bir negatif 😅
Belirtilerim kasıklarda hafif ağrı, iğne batması hissi, bir iki kez baş ağrısı, alt karında doluluk, mide bulantısı hafif, ağızda tat değişikliği vs..
şaşkınım demek ki psikolojik belirtiler yaşamışım :)
Ovülasyon günümden eminim, Dpo 14. olsa en azından silik çıkardı
Herkesin gönlüne göre olsun 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_3489.webp
    IMG_3489.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 16
Bat yarın
Belirtilerim kasıklarda hafif ağrı, iğne batması hissi, bir iki kez baş ağrısı, alt karında doluluk, mide bulantısı hafif, ağızda tat değişikliği vs..
Bende şimdi gitsem mi kan vermeye ya çok kararsızım 🥹korkuyorum

Ben prodoctor yaptım hepsinde ailik gib çizgi çıktı ama bence o test silik çıkarıyor öncedende olmuştu.30 u akşam yağtım yok 31 sabh yaprım erken gebelik testi yok.31i adet günüm gösteriyor uygulama ama pcosta var karışık yani.15i çatlatma iğnesi yaptım 17si yumurtlama testim pikti.Yumurtlamaya göre bugün 15. Gün oluyor

Ben prodoctor yaptım hepsinde ailik gib çizgi çıktı ama bence o test silik çıkarıyor öncedende olmuştu.30 u akşam yağtım yok 31 sabh yaprım erken gebelik testi yok.31i adet günüm gösteriyor uygulama ama pcosta var karışık yani.15i çatlatma iğnesi yaptım 17si yumurtlama testim pikti.Yumurtlamaya göre bugün 15. Gün oluyor
Kan verilebilir bence bu durumda silik çıkmış çünkü

Kan verilebilir bence bu durumda silik çıkmış çünkü
Negatifi görürüm diye aklım gidiyor 😢Ama yumurtlamadan beri kasıklarımda belimde hiç geçmeyen batmalar vs oluyor.Bazen ayaklarıma bacaklarıma minik ağrılar vuruyor.Göbek deliğim sızlıyor bilmiyorum değişikte hissediyorum adet belirtileri gibi değil adet olmadan memelerim çok ağrırdı şuan tek uçlarında hassasiyet var.

Bat yarın
Bilmiyorum ben hayal mı görüyorum ama çizgi var 😂

Back
X