- 2 Temmuz 2024
- 4.422
- 9.200
- 78
- 27
- Konu Sahibi emlyinparis
Kızlar merhaba test pik mi sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam değil gibiEki Görüntüle 3667112
Kızlar merhaba test pik mi sizce
Bende şimdi gitsem mi kan vermeye ya çok kararsızımBu ay gebe olduğuma neredeyse yüzde yüz emindim hissel ve belirtisel olarak
Bat yarın
Test yaptım koca bir negatif
Belirtilerim kasıklarda hafif ağrı, iğne batması hissi, bir iki kez baş ağrısı, alt karında doluluk, mide bulantısı hafif, ağızda tat değişikliği vs..
şaşkınım demek ki psikolojik belirtiler yaşamışım :)
Ovülasyon günümden eminim, Dpo 14. olsa en azından silik çıkardı
Herkesin gönlüne göre olsun![]()
Testler nasılBende şimdi gitsem mi kan vermeye ya çok kararsızımkorkuyorum
Ben prodoctor yaptım hepsinde ailik gib çizgi çıktı ama bence o test silik çıkarıyor öncedende olmuştu.30 u akşam yağtım yok 31 sabh yaprım erken gebelik testi yok.31i adet günüm gösteriyor uygulama ama pcosta var karışık yani.15i çatlatma iğnesi yaptım 17si yumurtlama testim pikti.Yumurtlamaya göre bugün 15. Gün oluyorTestler nasıl
Kan verilebilir bence bu durumda silik çıkmış çünküBen prodoctor yaptım hepsinde ailik gib çizgi çıktı ama bence o test silik çıkarıyor öncedende olmuştu.30 u akşam yağtım yok 31 sabh yaprım erken gebelik testi yok.31i adet günüm gösteriyor uygulama ama pcosta var karışık yani.15i çatlatma iğnesi yaptım 17si yumurtlama testim pikti.Yumurtlamaya göre bugün 15. Gün oluyor
Negatifi görürüm diye aklım gidiyorKan verilebilir bence bu durumda silik çıkmış çünkü
Bugün yaptım silik amaTam değil gibi
Bilmiyorum ben hayal mı görüyorum ama çizgi varBu ay gebe olduğuma neredeyse yüzde yüz emindim hissel ve belirtisel olarak
Bat yarın
Test yaptım koca bir negatif
Belirtilerim kasıklarda hafif ağrı, iğne batması hissi, bir iki kez baş ağrısı, alt karında doluluk, mide bulantısı hafif, ağızda tat değişikliği vs..
şaşkınım demek ki psikolojik belirtiler yaşamışım :)
Ovülasyon günümden eminim, Dpo 14. olsa en azından silik çıkardı
Herkesin gönlüne göre olsun![]()
O zaman dünkü pikmiş, ben sanki daha koyu olur gibi düşünüyorum ama testten teste de değişiyor,Bugün yaptım silik ama
Ben kan testi verdim elendim malesefBat 1-5 Kasım olan arkadaşlar ne durumda acaba, pozitif gören vardır umarım :)
Kasımdan devam ederizBen kan testi verdim elendim malesef