Ovulasyon test

10 gün bekliycem bakalım inş cıkar

evet pik oldu cnm t daha koyu :)
Beraber bekleyelim sende testini paylaş bende paylaşırım şafak sayarız
bn suan tutuyrm :)) canm 9 bucuk gıbı yapcam bıtane yarın kontrole gtcm doktora catladımı catlamadımı gorcm

Bende 10 da yapıcam bende tutuyorum 7 de yaptım çünkü 3 saat tutcam :) ay hadi inş paylaş testi cnm merak ederim
paylaşırım canm ama belırtım yok bn 10. gun catladığımı dusunuyrm bu soldakınn de bugun catlaması gerekrdı hayrlısı hadı bakalm haberlşlim bu fasllı beraber bıtrlm canımm

paylaşırım canm ama belırtım yok bn 10. gun catladığımı dusunuyrm bu soldakınn de bugun catlaması gerekrdı hayrlısı hadı bakalm haberlşlim bu fasllı beraber bıtrlm canımm

Ay inşallah cnm evet beraber bitirir safak sayarız :)

18.40 tan bu yana tuttum canım bak silikleşmiş sanırım bugün çatladı

Eklentiler

• IMG_0249.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 89
9. gun kı testım
10. gunkı testım bu ıkı gun sağ kasıkta agrı vardı kı 10. gun cok şiddetliydi bol akıntı ve uzayan akıntı vardı 11.gun test sılıklestı 11. gun doktor karından ultrasonda solda yum. var dedı 14. gun gel bakalım catlamışmı dedı ama başka bişey demedi bnde sormadım silikleşen o test 3 gundr silikti bugun solda agrım vardı ve test yaptım bu gun 13. gun pozıtıf tekrardan ve kupkuruyum zerre akıntı yok adet oncesı gıbıyım 10. gun olan o agrıda yok haff bı agrı var.
durum bu yarın gıdıcm ama kafam karıştı acaba 10. gunde yum. ihtımalıne ne dıyrsunuz osay3 B Biravucmutluluk yanne okeanoss00 @Zehra ungrms POWERHACK

Canım iki yumurta oluşmuş ihtimali olabilir biri önce gelişip çatlamıştır öbürüde bugün gelişmiş olabilir her ihtimale karşı bugünü değerlendir
eşim yok yarın olur ilişki ama ben doktora gıtyım karından ultrsonda baktı cıkmazmıydı kı catladığı gorulmzmıydı internette bır doktora yazdm oda yumurta catlama olayı var yazmş bıde madem soldakı catrdıcak nıye bu kadar kuruyum ilk defa bu kadar kuru oldum ya

Canım 10. Gün belirtilerim olsada testin pik değil ama 13. Gün testin bariz pik bugün yarın çatlar yumurtan değerlendirmelisin buginleri bugün yarın hatta diğer günde

Ben hep 9. 10. Gun yumurtluyorum kuzuuu

Canım 10. Gün belirtilerim olsada testin pik değil ama 13. Gün testin bariz pik bugün yarın çatlar yumurtan değerlendirmelisin buginleri bugün yarın hatta diğer günde
yanı test o şekılde koyulaşıp sonradan sılıkleştı ben o testlerı 3 saatlık idrarla yapmştm zaten degerlndrmeye devam canm ama akıntı sıfır ve cinsel istek suan tavan yapmalıydı oda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…