Hayirlisi kuzum . Niye yeterli değil dedi ki yaa??evet canm sılıkleşmş catlarsın bugun devam calışmalara
kızlar gıttım doktora soldakı yum. 14. gun için istediğim boyutta değil 19 a yakın suanda dedı bugun cumartesı ve pazartesı ilişki dedi ondan sonra serbest dedı onumuzdekı ay ılacın dozaşını yukseltcekmş daha etkılı olurmuş falan dedı oyle yanı bncd ilac etkı ettı 10. gun bırı atıldı soldakı buyumeye başladı oda bugun yarın catlarmş hayırlısı artık
Canım mesajını Yen'i gördüm ev temizliği yemek yap derken Yeni oturdum bu yani ikinci yumurtan oluyor o zaman tahminlerimiz doğru iki kez farklı günlerde yumurtladın hadi kuzu daha çok şans bu inşaallah bebiş olarak döner
blmyrm moralım bı bozulmadı değil yani ilaca ragmen bu mm dusuk dedıHayirlisi kuzum . Niye yeterli değil dedi ki yaa??
inşallah ya su kadın doğumcuların kapısını artık bı hamiş halımle calamCanım mesajını Yen'i gördüm ev temizliği yemek yap derken Yeni oturdum bu yani ikinci yumurtan oluyor o zaman tahminlerimiz doğru iki kez farklı günlerde yumurtladın hadi kuzu daha çok şans bu inşaallah bebiş olarak döner
İNşallah canım benim sana ne sorucam dünden beri felaket gögüs agrım var sende varmı?inşallah ya su kadın doğumcuların kapısını artık bı hamiş halımle calam
28 günde br oluyorsun ya canm biraz daha hzli büyümesi gerekti demk ki ama 4 gundur ilaç icmiyorsun ondn olabilir takma kafana çözümü vardr herşeyn :))blmyrm moralım bı bozulmadı değil yani ilaca ragmen bu mm dusuk dedı
yumurtlama velirtisi o canm bnde hep oluyo bnde şimdi ne akıntı ne gmğüs agrısı hiç bişey yokİNşallah canım benim sana ne sorucam dünden beri felaket gögüs agrım var sende varmı?
Anladım cnm inş tutar bu ay . Sen 2.ci kez yumurtluyorsun ya ondan dır belkide hissetmemen normal benceyumurtlama velirtisi o canm bnde hep oluyo bnde şimdi ne akıntı ne gmğüs agrısı hiç bişey yok
Resim yükle cnm bir göz atalımBanada yardım edermisiniz 1senedir bebek için uğraşıyorum hiçbir sorun çıkmadı ilk defa ovulasyon testi yaptım bu ay bir göz atarmisiniz
Çatlamış gibi ilk resimde belirgin ertesi gün siliklesmis ins tutar ve bebeğin olur inş benimde olurKızlar dn ve bugUn testlerim catladımı acaba yumurtam
Inşallah canım hayırlısı olsun haberleselimÇatlamış gibi ilk resimde belirgin ertesi gün siliklesmis ins tutar ve bebeğin olur inş benimde olur
Olur cnm Yumurtlama günümdu bugün bakalm inş olur isteyen herkesin icindede bizimInşallah canım hayırlısı olsun haberleselim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?