Yarın akşam mı gelecek eğer sabah gelecek olursa sabah akşam olsun canım başka muayeneye çağırmadı mı doktorun 10günü geçmediyse son muayene yarın tekrar git karından ultrasonda gözüküyor mu bilmiyorum benim doktorum vajinal bakıyoreşim yok yarın olur ilişki ama ben doktora gıtyım karından ultrsonda baktı cıkmazmıydı kı catladığı gorulmzmıydı internette bır doktora yazdm oda yumurta catlama olayı var yazmş bıde madem soldakı catrdıcak nıye bu kadar kuruyum ilk defa bu kadar kuru oldum ya
sabah gelick sabah olur ilişki yarın gıdıcm doktora buda karından baktı anlamadım kı yarın netıceyı gorcez yanı 3 gun degerli şuan dımı perşembe cuma cumartesiYarın akşam mı gelecek eğer sabah gelecek olursa sabah akşam olsun canım başka muayeneye çağırmadı mı doktorun 10günü geçmediyse son muayene yarın tekrar git karından ultrasonda gözüküyor mu bilmiyorum benim doktorum vajinal bakıyor
Evet canım 3gün önemli yarın doktordanda öğrenirsin yumurta durumunu ben doktora kırk soru soruyorum gitmeden aklımda şöyle derse bunu böyle derse bunu sorarım diye sende öyle yap hatta bazen telefona not alıyorum doktor gülüyor bana ve sonuçlarım hep dosyada her defasında dosyayla gidiyorum geçen muayenede bunu bunu dediniz diye hatırlatıyorum sonuçta her hastasına ne dediğini hatırlayamazsabah gelick sabah olur ilişki yarın gıdıcm doktora buda karından baktı anlamadım kı yarın netıceyı gorcez yanı 3 gun degerli şuan dımı perşembe cuma cumartesi
doğru canm Ah Rabbım bu sefer nasıp etsın inşallah Allah ım hepımıze inşallahEvet canım 3gün önemli yarın doktordanda öğrenirsin yumurta durumunu ben doktora kırk soru soruyorum gitmeden aklımda şöyle derse bunu böyle derse bunu sorarım diye sende öyle yap hatta bazen telefona not alıyorum doktor gülüyor bana ve sonuçlarım hep dosyada her defasında dosyayla gidiyorum geçen muayenede bunu bunu dediniz diye hatırlatıyorum sonuçta her hastasına ne dediğini hatırlayamaz
İnşaallah canım benim Rabbim emeklerimizi zayi etmeyecektirdoğru canm Ah Rabbım bu sefer nasıp etsın inşallah Allah ım hepımıze inşallah
Klomene rağmen o gün yumurtladıysan şaşırırm... Klomeni günde 1 tane kullanmıştın dimi? Ay yarın gidip şu sonucu öğren aşağıda neler oluyor öğrenelim :) çok garip senin bu hormonlar yahuuuEki Görüntüle 1997283 9. gun kı testım
Eki Görüntüle 1997282 10. gunkı testım bu ıkı gun sağ kasıkta agrı vardı kı 10. gun cok şiddetliydi bol akıntı ve uzayan akıntı vardı 11.gun test sılıklestı 11. gun doktor karından ultrasonda solda yum. var dedı 14. gun gel bakalım catlamışmı dedı ama başka bişey demedi bnde sormadım silikleşen o test 3 gundr silikti bugun solda agrım vardı ve test yaptım Eki Görüntüle 1997281 bu gun 13. gun pozıtıf tekrardan ve kupkuruyum zerre akıntı yok adet oncesı gıbıyım 10. gun olan o agrıda yok haff bı agrı var.
durum bu yarın gıdıcm ama kafam karıştı acaba 10. gunde yum. ihtımalıne ne dıyrsunuzosay3 B Biravucmutluluk @yanne @okeanoss00 ZK_ASK POWERHACK
hiç sorma ya cok sıkıldım artık cıdden hersey ters tepiyor onumuzdekı ay sadece fılm cektırıp mola vercm bunalıma grcm yoksa ya tuttuğum karmaşıyo kordüğüm ve yıne benKlomene rağmen o gün yumurtladıysan şaşırırm... Klomeni günde 1 tane kullanmıştın dimi? Ay yarın gidip şu sonucu öğren aşağıda neler oluyor öğrenelim :) çok garip senin bu hormonlar yahuuu
Çok sağol cnm evet çatlamıs degerlendırıcemÇatlamış canım bu gece ve yarın geceyi değerlendirmelisin
Canım bence yumurtan bugün yarın çatlayacak 10. Günden min değilim be kadar belirti olsada çatlama olmamış olabilir ama 13. Gün bariz pik testin benimde gebe kaldığım ay senin 13. Gün gibi iki gün pik kaldı 2. Günün akşamı çatladı beni. Testim 13-14 pikti 14. Gün akşam 19 da çatladı yumurtam benim ilişki ginleri 10.12-13-15(sabah ve gece)-19 günleri olduhiç sorma ya cok sıkıldım artık cıdden hersey ters tepiyor onumuzdekı ay sadece fılm cektırıp mola vercm bunalıma grcm yoksa ya tuttuğum karmaşıyo kordüğüm ve yıne ben
Sagdaki yumueta çatlıycak sanırım baya pik bu 2 kez yumurtlamıssın bence inş tutarEki Görüntüle 1997283 9. gun kı testım
Eki Görüntüle 1997282 10. gunkı testım bu ıkı gun sağ kasıkta agrı vardı kı 10. gun cok şiddetliydi bol akıntı ve uzayan akıntı vardı 11.gun test sılıklestı 11. gun doktor karından ultrasonda solda yum. var dedı 14. gun gel bakalım catlamışmı dedı ama başka bişey demedi bnde sormadım silikleşen o test 3 gundr silikti bugun solda agrım vardı ve test yaptım Eki Görüntüle 1997281 bu gun 13. gun pozıtıf tekrardan ve kupkuruyum zerre akıntı yok adet oncesı gıbıyım 10. gun olan o agrıda yok haff bı agrı var.
durum bu yarın gıdıcm ama kafam karıştı acaba 10. gunde yum. ihtımalıne ne dıyrsunuzosay3 B Biravucmutluluk @yanne @okeanoss00 ZK_ASK POWERHACK
Bence 10.gunde oldu suan yine olucak. Ama stres yapma sn tamam :) br bayan br ay içinde 2 kerede yumurtlayabiluyo aynı snin gbi bu normal yani. İnslh o yymurtanda catlarsa bugn yarn tutar değerlendir muhakkak :)Eki Görüntüle 1997283 9. gun kı testım
Sen ilk yaptigin testlerde agrin oldugunda yumurtladin bence doktorun gördüğü sonradan gelisen bi yumurta olabilir. Sonradan büyüyüp catlayan yumurta olabiliyor. Klomen etkilemistir canimbende hep erkn yum. bılıyrsun canm klomenın bu şekılde etkısı olurmu onu bılmyrm
Bence 10.gunde oldu suan yine olucak. Ama stres yapma sn tamam :) br bayan br ay içinde 2 kerede yumurtlayabiluyo aynı snin gbi bu normal yani. İnslh o yymurtanda catlarsa bugn yarn tutar değerlendir muhakkak :)
Sen ilk yaptigin testlerde agrin oldugunda yumurtladin bence doktorun gördüğü sonradan gelisen bi yumurta olabilir. Sonradan büyüyüp catlayan yumurta olabiliyor. Klomen etkilemistir canim
evet canm sılıkleşmş catlarsın bugun devam calışmalara10 dan beri tutuyordum idrarı silikleşmiş baya inş çatlamıştır :)
evet canm sılıkleşmş catlarsın bugun devam calışmalara
kızlar gıttım doktora soldakı yum. 14. gun için istediğim boyutta değil 19 a yakın suanda dedı bugun cumartesı ve pazartesı ilişki dedi ondan sonra serbest dedı onumuzdekı ay ılacın dozaşını yukseltcekmş daha etkılı olurmuş falan dedı oyle yanı bncd ilac etkı ettı 10. gun bırı atıldı soldakı buyumeye başladı oda bugun yarın catlarmş hayırlısı artık
Anladım canım sen yinede değerlendir cnm demekki ovulasyon test dogru demiş klomen den dolayı 2 kez yumurtlamıssınevet canm sılıkleşmş catlarsın bugun devam calışmalara
kızlar gıttım doktora soldakı yum. 14. gun için istediğim boyutta değil 19 a yakın suanda dedı bugun cumartesı ve pazartesı ilişki dedi ondan sonra serbest dedı onumuzdekı ay ılacın dozaşını yukseltcekmş daha etkılı olurmuş falan dedı oyle yanı bncd ilac etkı ettı 10. gun bırı atıldı soldakı buyumeye başladı oda bugun yarın catlarmş hayırlısı artık
Çatlamış canım bugün akşamı veya yarın sabahıda değerlendir canım ondan sonrada iki güne bir devam et10 dan beri tutuyordum idrarı silikleşmiş baya inş çatlamıştır :)
Ögle yaparım artık :) inş döllenirde turunur yavrumÇatlamış canım bugün akşamı veya yarın sabahıda değerlendir canım ondan sonrada iki güne bir devam et
Ögle yaparım artık :) inş döllenirde turunur yavrumÇatlamış canım bugün akşamı veya yarın sabahıda değerlendir canım ondan sonrada iki güne bir devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?