Ovulasyon test

Yarın akşam mı gelecek eğer sabah gelecek olursa sabah akşam olsun canım başka muayeneye çağırmadı mı doktorun 10günü geçmediyse son muayene yarın tekrar git karından ultrasonda gözüküyor mu bilmiyorum benim doktorum vajinal bakıyor

sabah gelick sabah olur ilişki yarın gıdıcm doktora buda karından baktı anlamadım kı yarın netıceyı gorcez yanı 3 gun degerli şuan dımı perşembe cuma cumartesi

sabah gelick sabah olur ilişki yarın gıdıcm doktora buda karından baktı anlamadım kı yarın netıceyı gorcez yanı 3 gun degerli şuan dımı perşembe cuma cumartesi
Evet canım 3gün önemli yarın doktordanda öğrenirsin yumurta durumunu ben doktora kırk soru soruyorum gitmeden aklımda şöyle derse bunu böyle derse bunu sorarım diye sende öyle yap hatta bazen telefona not alıyorum doktor gülüyor bana ve sonuçlarım hep dosyada her defasında dosyayla gidiyorum geçen muayenede bunu bunu dediniz diye hatırlatıyorum sonuçta her hastasına ne dediğini hatırlayamaz

doğru canm Ah Rabbım bu sefer nasıp etsın inşallah Allah ım hepımıze inşallah

Klomene rağmen o gün yumurtladıysan şaşırırm... Klomeni günde 1 tane kullanmıştın dimi? Ay yarın gidip şu sonucu öğren aşağıda neler oluyor öğrenelim :) çok garip senin bu hormonlar yahuuu

hiç sorma ya cok sıkıldım artık cıdden hersey ters tepiyor onumuzdekı ay sadece fılm cektırıp mola vercm bunalıma grcm yoksa ya tuttuğum karmaşıyo kordüğüm ve yıne ben

hiç sorma ya cok sıkıldım artık cıdden hersey ters tepiyor onumuzdekı ay sadece fılm cektırıp mola vercm bunalıma grcm yoksa ya tuttuğum karmaşıyo kordüğüm ve yıne ben
Canım bence yumurtan bugün yarın çatlayacak 10. Günden min değilim be kadar belirti olsada çatlama olmamış olabilir ama 13. Gün bariz pik testin benimde gebe kaldığım ay senin 13. Gün gibi iki gün pik kaldı 2. Günün akşamı çatladı beni. Testim 13-14 pikti 14. Gün akşam 19 da çatladı yumurtam benim ilişki ginleri 10.12-13-15(sabah ve gece)-19 günleri oldu

Sagdaki yumueta çatlıycak sanırım baya pik bu 2 kez yumurtlamıssın bence inş tutar

Bence 10.gunde oldu suan yine olucak. Ama stres yapma sn tamam :) br bayan br ay içinde 2 kerede yumurtlayabiluyo aynı snin gbi bu normal yani. İnslh o yymurtanda catlarsa bugn yarn tutar değerlendir muhakkak :)

bende hep erkn yum. bılıyrsun canm klomenın bu şekılde etkısı olurmu onu bılmyrm
Sen ilk yaptigin testlerde agrin oldugunda yumurtladin bence doktorun gördüğü sonradan gelisen bi yumurta olabilir. Sonradan büyüyüp catlayan yumurta olabiliyor. Klomen etkilemistir canim

10 dan beri tutuyordum idrarı silikleşmiş baya inş çatlamıştır :)

Eklentiler

• IMG_0255.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 87
Bence 10.gunde oldu suan yine olucak. Ama stres yapma sn tamam :) br bayan br ay içinde 2 kerede yumurtlayabiluyo aynı snin gbi bu normal yani. İnslh o yymurtanda catlarsa bugn yarn tutar değerlendir muhakkak :)

Sen ilk yaptigin testlerde agrin oldugunda yumurtladin bence doktorun gördüğü sonradan gelisen bi yumurta olabilir. Sonradan büyüyüp catlayan yumurta olabiliyor. Klomen etkilemistir canim

10 dan beri tutuyordum idrarı silikleşmiş baya inş çatlamıştır :)
evet canm sılıkleşmş catlarsın bugun devam calışmalara
kızlar gıttım doktora soldakı yum. 14. gun için istediğim boyutta değil 19 a yakın suanda dedı bugun cumartesı ve pazartesı ilişki dedi ondan sonra serbest dedı onumuzdekı ay ılacın dozaşını yukseltcekmş daha etkılı olurmuş falan dedı oyle yanı bncd ilac etkı ettı 10. gun bırı atıldı soldakı buyumeye başladı oda bugun yarın catlarmş hayırlısı artık

sher33 S sakyuz

Anladım canım sen yinede değerlendir cnm demekki ovulasyon test dogru demiş klomen den dolayı 2 kez yumurtlamıssın

Kızlar benim gögüslerim sabahtan beri çok ağrıyor arada igne batar gibi oluyor yanlarım fena inş tutar da hamile kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…