bu kadar süre pozitif kalması yumurtlama ile alakalı olduğunu sanmıyorumadetinize ne kadar var ?
gebe olabilirsiniz bazı durumlarda ovulasyon testi hamileliği erken gösterebiliyor.
acaba yumurtam buyudu ama catlamiyormubu kadar süre pozitif kalması yumurtlama ile alakalı olduğunu sanmıyorum
Adetime bir gun var dunki testimde pozitif ama gebelkk testo negatif
peki sizce neden olabilir hamilelik değilse yani tek ihtimal hamilelikmi?çatlamamış olsa böyle beklemez ölü hücre olur vücuttan atılır sürekli canlı kalmaz yani
peki sizce neden olabilir hamilelik değilse yani tek ihtimal hamilelikmi?
çok teşekkür ederim gerçekten başına böyle birşey gelen yok sanırım. Ben sadece bir yerde bazı bayanlarda boyle olunca yumurta kistte dönüşebiliyormuş diye okudum doktora randevu aldım çarşamba ama yinede insan acaba neden diye merak ediyor?zaten adet tarihinize çok az kalmış 2 3 gün sonra gebelik testini yenileyin bence
çok teşekkür ederim gerçekten başına böyle birşey gelen yok sanırım. Ben sadece bir yerde bazı bayanlarda boyle olunca yumurta kistte dönüşebiliyormuş diye okudum doktora randevu aldım çarşamba ama yinede insan acaba neden diye merak ediyor?
ya benim oglumda adetten iki gun once silikte olsa çizgi çıkmıştı dün yaptım silik çizgi bile olmayınca sanmıyorum ama... biriside yorum olarak ovulasyon test pozitifken gebelik testinde silikte olsa çıkması lazımdı yazmış yüzümdede sivilce çıkınca dedim gebelik yoköyle tabi ki inşallah hamilesindir adetinde gecikme olursa hemen test yapmalısın
ya benim oglumda adetten iki gun once silikte olsa çizgi çıkmıştı dün yaptım silik çizgi bile olmayınca sanmıyorum ama... biriside yorum olarak ovulasyon test pozitifken gebelik testinde silikte olsa çıkması lazımdı yazmış yüzümdede sivilce çıkınca dedim gebelik yok
inşallah canım bakalım aslında benim bata 4 gun kala test yaptım akşam baktım silikti fakat o gun yoktur dıye top oynadım oglum agladı diye ertesi gün çıkmadı bakalım dun kan testi verdim olsa onda çıkar galiba canım:) peki sen düşünüyormusun bebek falan.hayırlısı canım :) her gebelik bir değil benim arkadaşım hamileliğini hep ovulasyon testi ile öğrendi
ins canim ya baska biseyde olmasinda bayada umutlandim bu ay hamile olmasamda hayal kirikligi olacakBen hamileliğimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim :) gebelik testinde hafif bir kırmızılık vardı ovulasyon ise kıpkırmızı neredeyse çift kırmızı gibiydi sağ taraf bence her gün yapın adetiniz de gününü geçsin gebelik testi alın.
doktora sordum cnm dediki öyle olsaydın progestron değerin böyle çıkmazdı diye bilmiyorumkiPolikistik over olabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?