Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hep pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetin ilk gününden başlayarak saydığımda 11.günümdeyim bugün iki tane ovulasyon testi ile ilki 12.00 da ikincisi de 13.30da aralarında bir buçuk saat olmasın ve sıvı almama rağmen çok daha koyu çıktı ve akıntım başladı yarın testte pik i görmeyi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20180921_142503_745.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 227
  • IMG_20180921_141711_683.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 210
Ovulasyon testi hep pozitif
8 gündür ovulasyon testim hep pozitif çıkıyor t çizgisi c çizgisinden koyu sizce neden olabilir hormonal bir sorunumda yok

Geçen ay kullanmıştım ama adet oldum bu yeni döngü
Bir yerde bu hapin ve ignenin etkisinin bir sonraki ayda oldugunu okumustum.
Lh yuksekliginden dolayi ovu testi pik cikarmis tecrubeli bir arkadas soylemisti.
Belki ondan dolayi olabilir.

Bir yerde bu hapin ve ignenin etkisinin bir sonraki ayda oldugunu okumustum.
Lh yuksekliginden dolayi ovu testi pik cikarmis tecrubeli bir arkadas soylemisti.
Belki ondan dolayi olabilir.
Olabilir belkide o zaman adet dönemini beklemekten başka yapacak çarem yok

Bu ay sonucunuz ne oldu acaba? Bide neden sürekli koyu çıkıyormuş. Tam aynı durum bende de var çünkü
Adet oldum..
Vücuttaki lh yüksekliğinden kaynaklanıyomuş şuanda eğit arastrma hastanesine gidiyrm detaylı olarak herşey inceleniyor hakkımız da hayırlısı olsun inşallah

Adet oldum..
Vücuttaki lh yüksekliğinden kaynaklanıyomuş şuanda eğit arastrma hastanesine gidiyrm detaylı olarak herşey inceleniyor hakkımız da hayırlısı olsun inşallah

Amin inşallah çabalarımız karşılık bulur artık daha fazla yorulmadan. O zaman ben bu ay da hayallerime veda edeceğim bat gelmeden belli oldu. Ben de geçen ay çatlatma iğnesi oldum aynı zamanda 1 kutu inofolic combi kullandım. Gebelik oluşmuş ama tutunamamıştı. Kimyasal gebelik dediler. Zaten o gün de adetimin birinci günüydü ve tutunamadığı için adet oldum o gün. Sonrasında adetimin 3.günü hormon testi yapıldı bütün değerlerim normaldi. Tekrar inofolic başlattı doktor. 1 kutu iç dedi yine sabah akşam. Ama bu sefer ne çatlatma iğnesi ne de yumurta takibi hiçbir şey demedi. Ben de ovulasyon testi yapıyorum adetimin 8.gününden beri hep koyu çizgi çıkıyor. Yalnız 11.gün pik yaptı ondan eminim bir de şimdi 16.gün bugün yine pik oldu. Diğer günler de pik olmasa da t ve c aynı koyulukta çıkıyor. İğnenin etkisi mi kist mi oluştu aklıma herşey geliyor. Ama son gittiğimde kist gözükmüyor diye kendiliğinden söylemişti doktor. Bilmiyorum kafam çok karışık. Kimseye sorup anlatamayınca buraya yazmak istedim kusura bakmayın

Benimde aynı ilk kez bu ay denedim bende yumurtlamayı iki kere gördğm

Eklentiler

• 9CD09443-6CCE-452E-964B-A01E0339D5D7.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 105
  • 635346B0-4894-45A5-90C4-9384416BD610.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 81
Valla bende 2 sene boyunca dr dr gezdim hiç biri ne hormonlarda ne de başka bişeyde problem görmedi en son infertilite bölümüne gidiyrm şimdi lh yüksekliği varmış bide rahim duvarım inceymiş bende bu yüzden 2 kere kimyasal gebelik yaşadım adet günümde adet oldum... 2 kerede çatlatma iğnesi kullandım olumsuz sonuç aldım

İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Bazen diyorum doktorlar yapılması gerekeni neden en başta yapmaz da şu kadar zaman deneyin olmazsa gelin derler. Hiç değilse bir sorun varsa baştan bilinir. Bazen de diyorum ki mutlaka bir zamanı var o yüzden böyle oluyor. O kadar bunaldım ki artık. Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum başka şeylere odaklanıyorum. Sonra pat biri malum soruyu soruyor yine dağılıyorum. Allah yardımcımız olsun işin psikolojik kısmı da zorluyor gerçekten. Ben de ramazandan sonra tekrar giderim diye düşünüyorum artık doktora

Allah yardık etsin hepimize inşallh bizde annelik duyduğunu tadarız

Kesinlikle zaten o merak edenlerin işi yokmuş gibi bir de gördükçe hep aynı soruyu sorarlar allahtan umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…