- 27 Mart 2017
- 601
- 283
- 33
Catlatma ignesi kullandinizmi ?Ovulasyon testi hep pozitif
8 gündür ovulasyon testim hep pozitif çıkıyor t çizgisi c çizgisinden koyu sizce neden olabilir hormonal bir sorunumda yok
Eki Görüntüle 2735841
Yaptım gebelik testi negatifHamilemisiniz acaba bi gebelik testi yapın
Geçen ay kullanmıştım ama adet oldum bu yeni döngüCatlatma ignesi kullandinizmi ?
Bir yerde bu hapin ve ignenin etkisinin bir sonraki ayda oldugunu okumustum.Geçen ay kullanmıştım ama adet oldum bu yeni döngü
Olabilir belkide o zaman adet dönemini beklemekten başka yapacak çarem yokBir yerde bu hapin ve ignenin etkisinin bir sonraki ayda oldugunu okumustum.
Lh yuksekliginden dolayi ovu testi pik cikarmis tecrubeli bir arkadas soylemisti.
Belki ondan dolayi olabilir.
Olabilir belkide o zaman adet dönemini beklemekten başka yapacak çarem yok
Olabilir belkide o zaman adet dönemini beklemekten başka yapacak çarem yok
Adet oldum..Bu ay sonucunuz ne oldu acaba? Bide neden sürekli koyu çıkıyormuş. Tam aynı durum bende de var çünkü
Adet oldum..
Vücuttaki lh yüksekliğinden kaynaklanıyomuş şuanda eğit arastrma hastanesine gidiyrm detaylı olarak herşey inceleniyor hakkımız da hayırlısı olsun inşallah
Benimde aynı ilk kez bu ay denedim bende yumurtlamayı iki kere gördğmKızlar ben bir çok konuda sordum ama belki burdan daha çok kişi görebilir. Ben bu ay ovulasyon testi aldım ama hep pozitif çıktı 29 agustosta pik oldu 30da test yapmadım 31 agustosta baktım yine koyuydu sonra testlerim bitti ertesi hafta siparişlerim gelince yine yaptım yine koyu sonuçtu taki düne kadar yaptım hep pik olmuş durumda. Sizce sebebi ne olabilir bu kadar süre yumurta çatlamadan durabilirmi? Ovulasyon testlerini sırayla ekliyorum yanyana olanlar 29 agusyosa kadar olanlar
Valla bende 2 sene boyunca dr dr gezdim hiç biri ne hormonlarda ne de başka bişeyde problem görmedi en son infertilite bölümüne gidiyrm şimdi lh yüksekliği varmış bide rahim duvarım inceymiş bende bu yüzden 2 kere kimyasal gebelik yaşadım adet günümde adet oldum... 2 kerede çatlatma iğnesi kullandım olumsuz sonuç aldımAmin inşallah çabalarımız karşılık bulur artık daha fazla yorulmadan. O zaman ben bu ay da hayallerime veda edeceğim bat gelmeden belli oldu. Ben de geçen ay çatlatma iğnesi oldum aynı zamanda 1 kutu inofolic combi kullandım. Gebelik oluşmuş ama tutunamamıştı. Kimyasal gebelik dediler. Zaten o gün de adetimin birinci günüydü ve tutunamadığı için adet oldum o gün. Sonrasında adetimin 3.günü hormon testi yapıldı bütün değerlerim normaldi. Tekrar inofolic başlattı doktor. 1 kutu iç dedi yine sabah akşam. Ama bu sefer ne çatlatma iğnesi ne de yumurta takibi hiçbir şey demedi. Ben de ovulasyon testi yapıyorum adetimin 8.gününden beri hep koyu çizgi çıkıyor. Yalnız 11.gün pik yaptı ondan eminim bir de şimdi 16.gün bugün yine pik oldu. Diğer günler de pik olmasa da t ve c aynı koyulukta çıkıyor. İğnenin etkisi mi kist mi oluştu aklıma herşey geliyor. Ama son gittiğimde kist gözükmüyor diye kendiliğinden söylemişti doktor. Bilmiyorum kafam çok karışık. Kimseye sorup anlatamayınca buraya yazmak istedim kusura bakmayın
Hormonlarınıza baktırdınız mı hiç bir problem var mıBenimde aynı ilk kez bu ay denedim bende yumurtlamayı iki kere gördğm
Valla bende 2 sene boyunca dr dr gezdim hiç biri ne hormonlarda ne de başka bişeyde problem görmedi en son infertilite bölümüne gidiyrm şimdi lh yüksekliği varmış bide rahim duvarım inceymiş bende bu yüzden 2 kere kimyasal gebelik yaşadım adet günümde adet oldum... 2 kerede çatlatma iğnesi kullandım olumsuz sonuç aldım
Bugün 12 gün silikleşti doktorum yok demişti bir sıkıntıHormonlarınıza baktırdınız mı hiç bir problem var mı
Allah yardık etsin hepimize inşallh bizde annelik duyduğunu tadarızValla bende 2 sene boyunca dr dr gezdim hiç biri ne hormonlarda ne de başka bişeyde problem görmedi en son infertilite bölümüne gidiyrm şimdi lh yüksekliği varmış bide rahim duvarım inceymiş bende bu yüzden 2 kere kimyasal gebelik yaşadım adet günümde adet oldum... 2 kerede çatlatma iğnesi kullandım olumsuz sonuç aldım
Kesinlikle zaten o merak edenlerin işi yokmuş gibi bir de gördükçe hep aynı soruyu sorarlar allahtan umut kesilmezİnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız. Bazen diyorum doktorlar yapılması gerekeni neden en başta yapmaz da şu kadar zaman deneyin olmazsa gelin derler. Hiç değilse bir sorun varsa baştan bilinir. Bazen de diyorum ki mutlaka bir zamanı var o yüzden böyle oluyor. O kadar bunaldım ki artık. Aklımdan çıkarmaya çalışıyorum başka şeylere odaklanıyorum. Sonra pat biri malum soruyu soruyor yine dağılıyorum. Allah yardımcımız olsun işin psikolojik kısmı da zorluyor gerçekten. Ben de ramazandan sonra tekrar giderim diye düşünüyorum artık doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?