Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hep pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar benim de son üç gündür bu şekilde çıkıyor. Şubat ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Doktorum bana fazla bekleme 1 ay sonra yine denemeye devam edebilirsiniz dedi. Gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi uyguladım evde. Sürekli bu şekilde. Gebelik olması dışında kist olduğu zaman da mı bu şekilde çıkıyor. Kontrollerimi olmuştum herşey normal demişti doktor

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-22-21-18-59-94.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 113

Adetiniz yakınsa gebelik olabilir sizinki. İnşallah da öyledir. Benim daha adetime çok var o yüzden gebelik ihtimali hiç yok neden sürekli koyu çıkıyor bilmiyorum ama sizin adetiniz yakınsa inşallah gebeliktir. Kist olması durumunda nasıl oluyor bilmiyorum

İnşallah en kısa zamanda isteyen herkese Rabbim yaşatsın o duyguyu. Ben de çok şüphelendim adet günü de gecikmeden test yapıp hayal kırıklığı yaşamak istemedim. Dediğiniz gibi çok yerde hamilelik durumunda böyle çıkar diye okumuştum ama işte insan boş hayale kapılmak istemiyor

Gebelik testi yapmalısın bence canım benimde bugün silik çıkmaya başladı t çizgisi hep belliydi 12 gün sonra silikleşti

Amin inşallah. Evet insan gerçekten sürekli aynı konudan hayal kırıklığına uğrayınca çok üzülüyor. Yumurtlamayı da takip edip görmüştünüz dimi yani yumurtlama olma ihtimali yoksa inşallah gebeliktir ya. Test yaptırma imkanınız var mı peki?

Ben kürtajdan sonra normal döngümde yani 29 gün sonra adet oldum adetim bittikten sonra o yumurtlama akintisini gördüm degerlendirdim. Ovulasyon testi kullanmadım bu ay. Hamile kaldığım zaman sadece bir gün pik yakalamistim ertesi günü siliklesmeye başlamıştı. Yine yumurtlama diye üst üste yaptım hep böyle koyu olmaya başladı. Eşim evde olduğu için test almadım onunda umitlenmesini istedim maalesef. Geçen sefer ben ne kadar üzülüp agladiysam o benden daha çok üzüldü halime. Nasip bakalım pazartesi o okula giderse test alıp yaparım inşallah eğer adet olmazsam

Gebelik testi yapmalısın bence canım benimde bugün silik çıkmaya başladı t çizgisi hep belliydi 12 gün sonra silikleşti
Çok fazla koyu olunca şüphelendim aslında ama başka bir ihtimal olabilir mi diye de korkmaya başladım. Testi pazartesi yaparım artık malum yasaklar başladı

Sizi çok iyi anlıyorum haklısınız inşallah pazartesi test yaptığınızda pozitifi görürsünüz bu sefer yüzünüz gülsün amin

Benim de bu şekilde sizce durum ne ? Yumurtlama ve çatlama olmuşmu

Eklentiler

• SAVE_20210422_144842.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_20210421_155810.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 96
Aynen öyle takmamaya çalıştıkta beynim daha çok düşünüyor elden bir şey gelmiyor herşey Allahtan Rabbim tez vakitte nasip eder inşallah

Yumurtlama bazen 3 günde sürebiliyor... Yumurtama gördükten sonra da 2 gün gün aşı ilişki öneriyolar inşallah tutmuştur
İnşallah tutmuştur ama yumurtlama çatlama nezaman oldu cozemiyorum testler bu şekilde sizce

Sanki dün pik yapmış gibi duruyor eğer doğru görebildiysem. Bu gece ve yarın geceyi değerlendirebilirsiniz
Merhaba canım bugün tekrardan yaptım ovulasyon bu şekilde çıktı testi birakiyim mi Dün degerlendirdik bugün bekleyip yarınimi degerlendrsemm

Eklentiler

• IMG_20210423_152539.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20210423_152515.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…