Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hep pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar betahcg kanda 1.20 cikti yani gebelik yok lh yuksekligini anlamadim umarim onemli sorun degildir.

hayırlısı canım :) her gebelik bir değil benim arkadaşım hamileliğini hep ovulasyon testi ile öğrendi

hamile değilmişim bayanlar kan kesin sonuç verir ovuda hala koyu...

o zaman doktora gidip nedenini mutlaka öğrenin koyu çıkması normal gelmedi bana
yarın randevu aldım ama adet olunca gel hsg cekelım demişti acaba onumu beklesem diye dşünüyorum olsaydı bebek kanda çıkardı değilmi iki gün evvel yaptırmıştım

yarın randevu aldım ama adet olunca gel hsg cekelım demişti acaba onumu beklesem diye dşünüyorum olsaydı bebek kanda çıkardı değilmi iki gün evvel yaptırmıştım

büyük ihtimal çıkardı kanda olsa ama yinede gidip durumu anlatın tahlil yaptırın

yaprakali forumlarda gezerken benimle aynı durumda olan biri var mı diye bakıyordum sen çıktın karşıma benimde sürekli pozitif çıkıyor ovulasyon testim neden olduğunu bende anlamadım ve korkmaya başladım başka bir sorun mu var diye

bilmemki sen hamile olabilir misin canim benim bugunki ovulasyon tetsim

Eklentiler

• 20180912_185511.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 389
yok hamile değilim acaba testlerde mi bir sorun var diye düşünmeye başladım . Senin kaç dakika sonra T çizgisi koyulaşıyor?

aklima o geldi yumurta hep buyuyodur ondan lh yuksek gosteriyordur . sen dr a git en kisa zamanda
canım birde benim adet dongum subat 22 -mart 30- mayıs 3 -haziran 4 -temmuz 9- agustos 12 sizce düzensiz mi dongum ? takvimde 15 eylul gosterıyor bat tarıhını

ben de her hangi bir hastalık yok gebe de değilim kesin. devam ediyorum testlere bakalım kaç gün daha böyle devam edicek.

Günaydın kızlar dün bat günumdu olmadım ovulasyon testi yaptım acaba yumurtlamadimmi bu ay diye sonucu atıyorum sizce sonuç ne

Eklentiler

• 20180919_081953.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 381
Günaydın kızlar dün bat günumdu olmadım ovulasyon testi yaptım acaba yumurtlamadimmi bu ay diye sonucu atıyorum sizce sonuç ne
dün bat gününüzse yumurtlama zamanı çoktan geçmiştir.
Bu testte hamilelikten şüpheleniyorsunuz sanırım? Günü geçtiği için beta hcg yapın bence, varsa çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…