hayırlısı canım :) her gebelik bir değil benim arkadaşım hamileliğini hep ovulasyon testi ile öğrendi
hamile değilmişim bayanlar kan kesin sonuç verir ovuda hala koyu...Ben hamileliğimi ovulasyon testiyle öğrenmiştim :) gebelik testinde hafif bir kırmızılık vardı ovulasyon ise kıpkırmızı neredeyse çift kırmızı gibiydi sağ taraf bence her gün yapın adetiniz de gününü geçsin gebelik testi alın.
hamile değilmişim bayanlar kan kesin sonuç verir ovuda hala koyu...
yarın randevu aldım ama adet olunca gel hsg cekelım demişti acaba onumu beklesem diye dşünüyorum olsaydı bebek kanda çıkardı değilmi iki gün evvel yaptırmıştımo zaman doktora gidip nedenini mutlaka öğrenin koyu çıkması normal gelmedi bana
yarın randevu aldım ama adet olunca gel hsg cekelım demişti acaba onumu beklesem diye dşünüyorum olsaydı bebek kanda çıkardı değilmi iki gün evvel yaptırmıştım
bilmemki sen hamile olabilir misin canim benim bugunki ovulasyon tetsimyaprakali forumlarda gezerken benimle aynı durumda olan biri var mı diye bakıyordum sen çıktın karşıma benimde sürekli pozitif çıkıyor ovulasyon testim neden olduğunu bende anlamadım ve korkmaya başladım başka bir sorun mu var diye
canim yumurtan catlamamis olabilir mi aklima ilk o geldibilmemki sen hamile olabilir misin canim benim bugunki ovulasyon tetsim
canım yani çatlamama durumunda böyle olurmu bilmiyorumki garipcanim yumurtan catlamamis olabilir mi aklima ilk o geldi
benim 3 dakika sonra . Peki pco lumusun yada eminmisin gebelik olmadıgına?yok hamile değilim acaba testlerde mi bir sorun var diye düşünmeye başladım . Senin kaç dakika sonra T çizgisi koyulaşıyor?
aklima o geldi yumurta hep buyuyodur ondan lh yuksek gosteriyordur . sen dr a git en kisa zamandacanım yani çatlamama durumunda böyle olurmu bilmiyorumki garip
birde tüm testlermi hatalı olurki ben belki 10 tane yaptımyok hamile değilim acaba testlerde mi bir sorun var diye düşünmeye başladım . Senin kaç dakika sonra T çizgisi koyulaşıyor?
bugun aslında randevum varda hasta olmadım hasta olunca hsg filmi cekıceklerdi onun ıcın randevu alıcaktım iki kere gitmeyip onuda bekleyebilirim aslındaaklima o geldi yumurta hep buyuyodur ondan lh yuksek gosteriyordur . sen dr a git en kisa zamanda
canım birde benim adet dongum subat 22 -mart 30- mayıs 3 -haziran 4 -temmuz 9- agustos 12 sizce düzensiz mi dongum ? takvimde 15 eylul gosterıyor bat tarıhınıaklima o geldi yumurta hep buyuyodur ondan lh yuksek gosteriyordur . sen dr a git en kisa zamanda
giitim doktora canım olabilir neden ovulasyon testi alıyorsunkı sen zaten yumurtluyon dedi başından saldı.o zaman doktora gidip nedenini mutlaka öğrenin koyu çıkması normal gelmedi bana
dün bat gününüzse yumurtlama zamanı çoktan geçmiştir.Günaydın kızlar dün bat günumdu olmadım ovulasyon testi yaptım acaba yumurtlamadimmi bu ay diye sonucu atıyorum sizce sonuç ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?