Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi hep pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım bugün tekrardan yaptım ovulasyon bu şekilde çıktı testi birakiyim mi Dün degerlendirdik bugün bekleyip yarınimi degerlendrsemm

Ovulasyon testi pik yaptığı zaman yumurtan ulaşması gereken olgunluğa ulaşmış demektir. 24-36 saat sonra yumurtlama gerçekleşecek demektir. Silikleşmeye başladığında ise senin yumurtlaman gerçekleşmiş demektir.
O yüzden bence bu geceyi de değerlendirmelisin. Çünkü yumurtlama eğer dün olduysa 24saat yumurtan canlı kalacak. Muhtemelen bugün de orada bekliyordur yumurtan o yüzden yakalamış olursun :) sonraki günlerde de eğer istersen 2 günde 1 devam edebilirsin ilişkiye garantiye almak istersen yani :)

Tamamdır çok teşekkür ederim

Kızlar 11.gün pikten sonra 16.gün tekrar pik yaptı demiştim ya. O günden beri hala bu şekilde. Bugün 18.gün bide arkasından gebelik testi yaptım o da bariz silik çıktı. Ayrıca peçetede de kan vardı. Gebeliğe hiç ihtimal vermiyorum aslında bu kadar kısa zamanda ama hiç anlamıyorum neden böyle olduğunu. Bekleyip göreceğiz sizle de paylaşmak istedim :) inşallah kötü birşey yoktur yarın veya öbür gün tekrar gebelik testi yapabilirim ovulasyon bu şekilde devam ederse

Eklentiler

• 39C2639C-6508-4C5C-B1E0-D64EBF458CD9.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 134
Kızlar ne durumdasınız? Benim gebelikten dolayı sürekli koyu çıkmış ovulasyon testleri ama bunu öğrendikten 2 gün sonra da yine kimyasal gebelik olduğunu öğrendim. Geçen ay da kimyasal gebelik olmuştu zaten. Başta çok üzüldüm çok ağladım da neyse şimdi toparladım biraz napalım nasip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…