- 23 Haziran 2024
- 518
- 190
- 23
- 25
- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Kızlar yaaa sol mememde hassasiyet başladı galiba oturup ağlayacam şu anBir aralar yine buralarda gezerken bir topik açmıştım Mayıs ayı içindi herkese BAT BEKLENMEYEN adet tarihi diye belletmiştim. Pozitifliğin dibine vurmuşuz
Geçtiğimiz ay aşırı inanmışım sonu hüsran oldu. Kürtaj olduğum ay hele kafayı yemişim resmen diyorum. Neyse bu ay güzel güzel test yapıp vardır umarım deyim bekleyimO kadar haklısın ki. Bence olumlu herzmana ol zaten pozitif ol. Kendini ama hep hazırla. Bu sefer oldu giz bence diyelim.
Bu sefer değilse de bir daha ki aya. Rabbim mutlaka bizi de sevindirecektir.
Kız ben 48 kiloyum ne diyetiOlsun biz de sonraki ay yine deneriz aylar çuvala girmedi yaama bence dediğim diyetisyene sen de bak. Yumurta kalitesini artırıyor
Evet benim ovü yok test yapıcam neredeyse yeni eve geldimvalla hafta sonu geçer de pazartesi Salıyı nasıl tutcam bilmiyorum bi taraftan ovi yapıp kendimi oyalıyorum
evet koyu bugün ama yeni yumurtlama mı anlık yükselme mi bilemedim
Sabah test yap elinde var mı şuan ?Kızlar yaaa sol mememde hassasiyet başladı galiba oturup ağlayacam şu an
Hayır yaaa öyle deme. Vardır bir hayri diyip geciceksin. Adet olur olmaz yumurtlaar çalışmaya başlıyor. Onları strese sokmanin ne alemi var . Bir düşünsene aslında yeniden hamile kalma fırsatı için bir hafta bekliceksin sadece. Bu kadar basit aslında.Kızlar şuan gülüyoruz eğleniyoruz ama regl olursam buraya destanlar yazıp ağıtlar dökeceğim haberiniz olsun
Evett kilo değil bak ideal kiloların altındaysan kilo aldırıyor. Ve yumurta kalitesi artıyor profiline gir öne çıkaran hikayeleri oku Ben ondan çok etkilenmiştim biri daha önerdi bana öyle buldum. Diyorum ya önceki ay bir yumurta zorla büyümüştü bu ay 3 tanesi birden büyüdü 2 haftalık diyetleKız ben 48 kiloyum ne diyetiyumurta kalitesi artırıcı şeyler mi öneriyor ?
2 tane var ben biliyorum ovi. 12 de gebelikti sanırımEvet benim ovü yok test yapıcam neredeyse yeni eve geldim
Senin beklenmeyen adet İnşallah gelmez olasıca ne zamanKızlar yaaa sol mememde hassasiyet başladı galiba oturup ağlayacam şu an
Kilom boyuma göre iyi ama yumurta için yapmayacağım şey yok. Hemen bakıcam.. şuan çocuk yapmaya gidiyorumEvett kilo değil bak ideal kiloların altındaysan kilo aldırıyor. Ve yumurta kalitesi artıyor profiline gir öne çıkaran hikayeleri oku Ben ondan çok etkilenmiştim biri daha önerdi bana öyle buldum. Diyorum ya önceki ay bir yumurta zorla büyümüştü bu ay 3 tanesi birden büyüdü 2 haftalık diyetle
Oh olsun inşallah karnında bebişinlr tatile çıkarsın olmazsa da bir stress atar bomba gibi dönersin yeni döneme hazır şekildeGeçtiğimiz ay aşırı inanmışım sonu hüsran oldu. Kürtaj olduğum ay hele kafayı yemişim resmen diyorum. Neyse bu ay güzel güzel test yapıp vardır umarım deyim bekleyim
İnşallah çok aminnnn.
Diğer ay olmaz da tatilde olcam eşim olmayacak bakalım
30 ağustos zafer bayramı inşallah benim için de zafer olur ahhahshahahagagSenin beklenmeyen adet İnşallah gelmez olasıca ne zaman
Umarım. Şimdi gidip biraz sperm toplayacağım gelirim yine kızlarOh olsun inşallah karnında bebişinlr tatile çıkarsın olmazsa da bir stress atar bomba gibi dönersin yeni döneme hazır şekilde
30 ağustos zafer bayramı inşallah benim için de zafer olur ahhahshahahagag
Vaybe ortalama 3 4 kişiyiz aynı tarihi bekliyoruz test için filan anam hepimiz gebe çıksak ne güzel olur yaa30 ağustos zafer bayramı inşallah benim için de zafer olur ahhahshahahagag
Bende çok sayıda yumurta vardı kist dediğim onlar zaten bizzat gösterdi. Üç ay boyunca 15 gün yapıp bir hafta ara verecek şekilde uygulamadım yumurtalıklarım tertemiz oldu çok şükür. Tabi bu sadece deneyimim ve önerim en iyisini siz bilirsiniz elbetteAsıl bazılarında soğan kürü kist yapıyor çok okudum burada. Fayda gören de var kisti oluşan da. O yüzden ben biraz korkuyorum böyle şeylerden
İyi hadi kolay gelsinUmarım. Şimdi gidip biraz sperm toplayacağım gelirim yine kızlar
Psikolojik mi bilmiyorum ama adet ağrısı gibi ağrı var hafif hafif yaaİyi hadi kolay gelsin
Aynen aşko daha fazla hatta2 tane var ben biliyorum ovi. 12 de gebelikti sanırım
Bizim diğer topikte de kozlar var baya çokluğuzVaybe ortalama 3 4 kişiyiz aynı tarihi bekliyoruz test için filan anam hepimiz gebe çıksak ne güzel olur yaa
Piskolojik bulantı baş dönmesi mide de bazı şeyler belki olabllir. Rahim ve kasık bölgesi ve hatta göğüs hassasiyetini tamamen psikolojik etkileyeceğimizi hiç sanmıyorum. Çok zor yanı aşırı gebeyim modunda gezmek lazım bence. Emin olmak gibi.Psikolojik mi bilmiyorum ama adet ağrısı gibi ağrı var hafif hafif yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?