Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

O kadar haklısın ki. Bence olumlu herzmana ol zaten pozitif ol. Kendini ama hep hazırla. Bu sefer oldu giz bence diyelim .

Bu sefer değilse de bir daha ki aya. Rabbim mutlaka bizi de sevindirecektir.
Geçtiğimiz ay aşırı inanmışım sonu hüsran oldu. Kürtaj olduğum ay hele kafayı yemişim resmen diyorum. Neyse bu ay güzel güzel test yapıp vardır umarım deyim bekleyim
İnşallah çok aminnnn.
Diğer ay olmaz da tatilde olcam eşim olmayacak bakalım

Kızlar şuan gülüyoruz eğleniyoruz ama regl olursam buraya destanlar yazıp ağıtlar dökeceğim haberiniz olsun
Hayır yaaa öyle deme. Vardır bir hayri diyip geciceksin. Adet olur olmaz yumurtlaar çalışmaya başlıyor. Onları strese sokmanin ne alemi var . Bir düşünsene aslında yeniden hamile kalma fırsatı için bir hafta bekliceksin sadece. Bu kadar basit aslında.

Kız ben 48 kiloyum ne diyeti yumurta kalitesi artırıcı şeyler mi öneriyor ?
Evett kilo değil bak ideal kiloların altındaysan kilo aldırıyor. Ve yumurta kalitesi artıyor profiline gir öne çıkaran hikayeleri oku Ben ondan çok etkilenmiştim biri daha önerdi bana öyle buldum. Diyorum ya önceki ay bir yumurta zorla büyümüştü bu ay 3 tanesi birden büyüdü 2 haftalık diyetle

Kilom boyuma göre iyi ama yumurta için yapmayacağım şey yok. Hemen bakıcam.. şuan çocuk yapmaya gidiyorum

Oh olsun inşallah karnında bebişinlr tatile çıkarsın olmazsa da bir stress atar bomba gibi dönersin yeni döneme hazır şekilde

Asıl bazılarında soğan kürü kist yapıyor çok okudum burada. Fayda gören de var kisti oluşan da. O yüzden ben biraz korkuyorum böyle şeylerden
Bende çok sayıda yumurta vardı kist dediğim onlar zaten bizzat gösterdi. Üç ay boyunca 15 gün yapıp bir hafta ara verecek şekilde uygulamadım yumurtalıklarım tertemiz oldu çok şükür. Tabi bu sadece deneyimim ve önerim en iyisini siz bilirsiniz elbette

Psikolojik mi bilmiyorum ama adet ağrısı gibi ağrı var hafif hafif yaa
Piskolojik bulantı baş dönmesi mide de bazı şeyler belki olabllir. Rahim ve kasık bölgesi ve hatta göğüs hassasiyetini tamamen psikolojik etkileyeceğimizi hiç sanmıyorum. Çok zor yanı aşırı gebeyim modunda gezmek lazım bence. Emin olmak gibi.

Tabi PCO da yapıyor bu tür belirtiler bu yüzden maalesef emin olamıyoruz. Ben ne batmalar sızlamalar yaşadım adet gecikmesi sonrası. Gebe çıkmadım çünkü bence o zaman tamda yumurtlama zamanimdi bende gebelik sanarak degerlendirmiyrodum bu yüzdende geç adet oluyordum.

Sen mesela ovu testi varsa yapsana belki tekrardan yumurtlama oluyordur pcoyuz biz tavuk gibi heran yeniden yumurtlayabilriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…