- 10 Nisan 2016
- 8.863
- 12.951
- 248
- 37
- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Benimde kilo var kilo verince bende o sene hamile kalmıştım işte. İnsülin direncim düştü çünkü. Daha fazlalık var ama önceki gibi değilim belki o yüzden düzelme olmuştur bende de.İnsülin direnci ve kilo varsa mutlaka kilo vermen lazım. Ben kilo verdim ve gebelik oluştu. Bence bazen kimisinde kilo etkili oluyor
Ambilannsss ambilannss hahahahah
Bu arada ankaralı mısın ?
Bu arada senin durumlar nasıl? Adet mi bekliyorsun şimdi ?
Hahahah hiç belli olmaz ya bu işler. Doktorlarin tezlerini çürüten vakkalar olmuyor mu ? Bir garip işler ya bu bebe meseleleriSen chata bakma ya ona kalsa reglden sonra test yapama teste devam edicem belki yeni bir yumurtlamadır. Ya da benimki fıtı fıtı gitti kurallara aykırı anası gibi
Zaten 2 gün önce beraberlik olmuştu dün boştu bugün de değerlendircem benimki uyanırsainşallah yarın da koyu görürüm yoksa çok üzülcem n
Vay beeee aynı anda boşuna yumurtlamadık bizBu arada ankaralı mısın ?06 görünce sormak istedim bende Ankaralıyım ailem orda. Konya’da yaşıyorum
Kendi kendime gebe kaldım şuan herkesi yine yıktık geçtik ahahahaHahahah hiç belli olmaz ya bu işler. Doktorlarin tezlerini çürüten vakkalar olmuyor mu ? Bir garip işler ya bu bebe meseleleri
Amin canım Allah razı olsun darısı isteyenlerin başına inşallah. Umudumuz Allah'tan bakalım en kısa zamanda nasip edecektirBenimde kilo var kilo verince bende o sene hamile kalmıştım işte. İnsülin direncim düştü çünkü. Daha fazlalık var ama önceki gibi değilim belki o yüzden düzelme olmuştur bende de.
Bu arada senin için çok sevindim Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin
Tamamen her şeyimiz aynı yaYok benim polikistik over görünümü var. Kistim yok olmadı hiç ama yumurtlaliklarda normalinden fazla yumurta sayısı var . Kan tahlilleri ise temizdi bütün hormon değerlerim normal çıktı.
En son bu ay ilk adet günümde ultrasondan baktı doktorum ve bana düzleme var dedi yumurtlari beğendim demişti ve plan yaptık işte takviye duphaston vs . Yumurtlama ilacı almadım doğal olur diye hissettim umarım olmuştur.
Ben ilaçsız adet oluyorum ama düzensiz. Bazen gecikme ve atlama oluyor ama onun dışında her ay olurum.
Tabi yapıp sizlere suncam inşallahYarın gruba atarsan degerlendiririz inşallah
toprak çekti deseneVay beeee aynı anda boşuna yumurtlamadık bizevet Angara bebesiyim
Evet ama olmamayı
Bu arada senin durumlar nasıl? Adet mi bekliyorsun şimdi ?
Tamam işte bu fazladan yumurtalar pcos işte. Kist dediğim bu fazladan yumurtalar zaten. Sana tavsiyem soğan kürü de denemenYok benim polikistik over görünümü var. Kistim yok olmadı hiç ama yumurtlaliklarda normalinden fazla yumurta sayısı var . Kan tahlilleri ise temizdi bütün hormon değerlerim normal çıktı.
En son bu ay ilk adet günümde ultrasondan baktı doktorum ve bana düzleme var dedi yumurtlari beğendim demişti ve plan yaptık işte takviye duphaston vs . Yumurtlama ilacı almadım doğal olur diye hissettim umarım olmuştur.
Ben ilaçsız adet oluyorum ama düzensiz. Bazen gecikme ve atlama oluyor ama onun dışında her ay olurum.
Kız sus dünyanın sonu mu sonraki ay yine yaparızKızlar şuan gülüyoruz eğleniyoruz ama regl olursam buraya destanlar yazıp ağıtlar dökeceğim haberiniz olsun
O kadar haklısın ki. Bence olumlu herzmana ol zaten pozitif ol. Kendini ama hep hazırla. Bu sefer oldu giz bence diyelimKendi kendime gebe kaldım şuan herkesi yine yıktık geçtik ahahahasağlıklı olsun da tek zamanında gelsin yeter
Sadece her ay negatif görmek beni bunaltıyor ve regl olduğum an travma yaşıyorum resmen
Asıl bazılarında soğan kürü kist yapıyor çok okudum burada. Fayda gören de var kisti oluşan da. O yüzden ben biraz korkuyorum böyle şeylerdenTamam işte bu fazladan yumurtalar pcos işte. Kist dediğim bu fazladan yumurtalar zaten. Sana tavsiyem soğan kürü de denemen
Benimde oluyor ama gebelik olmadı hiçAşkım ben hamileyken sapsarı akıntım oluyordu kokusuz kesinlikle belirti bence
Sonraki ay tatilde olcam yumurtlama zamanı eşim yanımda olmayacakKız sus dünyanın sonu mu sonraki ay yine yaparız
Olsun biz de sonraki ay yine deneriz aylar çuvala girmedi yaSonraki ay tatilde olcam yumurtlama zamanı eşim yanımda olmayacako yüzden bu ay olması lazım regl günü olursam eğer senle uğraşamam diye düşüneceksiniz malesef duygularıma engel olamam
Bir aralar yine buralarda gezerken bir topik açmıştım Mayıs ayı içindi herkese BAT BEKLENMEYEN adet tarihi diye belletmiştim. Pozitifliğin dibine vurmuşuzEvet ama olmamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?