Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

İnsülin direnci ve kilo varsa mutlaka kilo vermen lazım. Ben kilo verdim ve gebelik oluştu. Bence bazen kimisinde kilo etkili oluyor
Benimde kilo var kilo verince bende o sene hamile kalmıştım işte. İnsülin direncim düştü çünkü. Daha fazlalık var ama önceki gibi değilim belki o yüzden düzelme olmuştur bende de.

Bu arada senin için çok sevindim Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin

Sen chata bakma ya ona kalsa reglden sonra test yap ama teste devam edicem belki yeni bir yumurtlamadır. Ya da benimki fıtı fıtı gitti kurallara aykırı anası gibi
Hahahah hiç belli olmaz ya bu işler. Doktorlarin tezlerini çürüten vakkalar olmuyor mu ? Bir garip işler ya bu bebe meseleleri

Hahahah hiç belli olmaz ya bu işler. Doktorlarin tezlerini çürüten vakkalar olmuyor mu ? Bir garip işler ya bu bebe meseleleri
Kendi kendime gebe kaldım şuan herkesi yine yıktık geçtik ahahaha sağlıklı olsun da tek zamanında gelsin yeter
Sadece her ay negatif görmek beni bunaltıyor ve regl olduğum an travma yaşıyorum resmen

Amin canım Allah razı olsun darısı isteyenlerin başına inşallah. Umudumuz Allah'tan bakalım en kısa zamanda nasip edecektir

Tamamen her şeyimiz aynı ya

Tamam işte bu fazladan yumurtalar pcos işte. Kist dediğim bu fazladan yumurtalar zaten. Sana tavsiyem soğan kürü de denemen

Kendi kendime gebe kaldım şuan herkesi yine yıktık geçtik ahahaha sağlıklı olsun da tek zamanında gelsin yeter
Sadece her ay negatif görmek beni bunaltıyor ve regl olduğum an travma yaşıyorum resmen
O kadar haklısın ki. Bence olumlu herzmana ol zaten pozitif ol. Kendini ama hep hazırla. Bu sefer oldu giz bence diyelim .

Bu sefer değilse de bir daha ki aya. Rabbim mutlaka bizi de sevindirecektir.

Sonraki ay tatilde olcam yumurtlama zamanı eşim yanımda olmayacak o yüzden bu ay olması lazım regl günü olursam eğer senle uğraşamam diye düşüneceksiniz malesef duygularıma engel olamam
Olsun biz de sonraki ay yine deneriz aylar çuvala girmedi ya ama bence dediğim diyetisyene sen de bak. Yumurta kalitesini artırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…