Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Ewet koyulaşma var canım ama tabi halen daha silik durumda ama piktrn sonraki testlere göre koyulasma var.

Evet canım aynı koyulukta devam ediyor. Ama işte hiç belli olmuyor ki.
Doğru.. ama gebelik yoksa bu ay hormonlarımda bir şey var demek ki sivilce de çıkınca
Daha erken bebişim dpo10-11 de daha koyu oluyormuş bat zamanı da pik oluyormuş. İnşallah bu ay
inşallahhhhhhh aynı zaman gebe kalmış olacağız çok güzel olur

Bugün 7. Gün ise üç gün sonra gebelik yapsanız çıkar kızlar. Ben 10. Gün öğrenmiştim gebelik testi ile
Ben yarın bitane deneyeceğim bugün de denedim ama yalancı pozitif veren bi markaydı ve verdi freely markası
Aminnnn Birde aynı burç değil miydikkkk Hemde kedolarımız var
Evet Kasım doğumlu kedolu bir kadınız

Eklentiler

• IMG_2883.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 75
Ozaman bebişleri de hakettik Bunun gerçek pozitif çıkmasını çok istiyorumm
Ay bebeğim bir kaç konu daha okudum onlara da yalancı çıkmış ama kapak kısmı farklı biraz bendekiyle. Seriden mi kaynaklı bilemedim eve dönünce oturup düzgünce bidaha bakıcam ama umudum gitti iyice neden bilmiyorum sabah yapıp köşeme çekileceğim gibi

kizlar en alttaki de benim bugün pik olmuş mu? Klomen kullandım yarın cuma günü gitmiştim yumurtalarim vardı pazartesi tekrar gel catlamadiysa iğne yaparız demişti doktor sizce çatlamış mı

Ay bizde değişiğiz yay burçları olarak dur modunu düşürme çok var daha

Yeni pik olmuş dediğin gibi bugünü değerlendir yarına çatlayacaktır ama doktor kontrolündesin zaten gerekeni yapacaktır tekrar ilişkiye girin yarında bu günleri kaçırmayın inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…