- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Çok teşekkür ediyorum inşallahYeni pik olmuş dediğin gibi bugünü değerlendir yarına çatlayacaktır ama doktor kontrolündesin zaten gerekeni yapacaktır tekrar ilişkiye girin yarında bu günleri kaçırmayın inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Evet abartılı duygu durumları mevcutAy bizde değişiğiz yay burçları olarak dur modunu düşürme çok var daha
Bu iyi bir haber gibi duruyor. Bazen böyle dalgalanmalar olur ama polikistik over varsa oda yapar ama bukadar koyu olur mu bilemedim. Birde bu kadar erken başlar mi ki yaA aydk L Leydi_zeyyMy_Moonlight06 kızlar ovü yaptım pikten sonraki testlerime göre koyulaşma var. 3. Foto pikten sonraki testim ilk hali bayağı silinmişti tekrar bugün yaptım 2 gündür falan yapmıyordum. Sizce pikten sonra normal mi
Selam hoşgeldinKızlar selam, sizi okuyordum ama ovülasyon testi yapmamıştım erken diye. Bugün dpo 6 ve ovülasyon testim böyle çıktı. Ne diyorsunuz sizce umut var mı? Daha önceki aylarda kıl gibi ince bir çizgi çıkardı.
Ya buna yüzde yüz güvenerek zaten testi yapma eğlencesine diye düşün. Zaten şuan çok erken dönemlerdeyiz. Ayrıca siliklesmemiş sonuçta aynı koyulukta devam ediyor.Benimde son 2 bugüne ait hala koyulaşma yoksanırım yeni yumurtlamaydı..
@Civcivimmm sen baya pike yakın bak
Ayyy ben heyecandan yapamam galiba. Ayın sonunu beklicem. Hiç adet öncesi test yapmadım hiç bir zaman tırstımBugün 7. Gün ise üç gün sonra gebelik yapsanız çıkar kızlar. Ben 10. Gün öğrenmiştim gebelik testi ile
Kedo kısmı banada uyuyor burçlarınız neymiş bakemmAminnnnBirde aynı burç değil miydikkkk Hemde kedolarımız var
Yalancı pozitife çok inanmam gerçekten o markadan herkesin doğru çıkmamış ise belki.Ben yarın bitane deneyeceğim bugün de denedim ama yalancı pozitif veren bi markaydı ve verdifreely markası
Evet Kasım doğumlu kedolu bir kadınız
Dayanabilirsen en iyisi bu şekilde zaten :)) net sonuç da çıkarAyyy ben heyecandan yapamam galiba. Ayın sonunu beklicem. Hiç adet öncesi test yapmadım hiç bir zaman tırstım
Yay burcuyuzzzxKedo kısmı banada uyuyor burçlarınız neymiş bakemm
freely marka duymuşsundurYalancı pozitife çok inanmam gerçekten o markadan herkesin doğru çıkmamış ise belki.
Burda beni tanıyanlar bilir asla gecikmeden test yapmazdım hemde baya bir gecikmeDayanabilirsen en iyisi bu şekilde zaten :)) net sonuç da çıkar
Ben de yengeçYay burcuyuzzzx
freely marka duymuşsundur
Duydumda sanki iyi diyorlardı o marka için?Yay burcuyuzzzx
freely marka duymuşsundur
Yani bazı arkadaşlara hiç çıkarmamış bazılarına da çıkarmış.. Banada daha önce çıkarmadığı ve çıkarmışlığı var evde bulunca denemek istedim kısmetDuydumda sanki iyi diyorlardı o marka için?
Tamam olsun çizgi var orda biz pozitif enerji yayalımYani bazı arkadaşlara hiç çıkarmamış bazılarına da çıkarmış.. Banada daha önce çıkarmadığı ve çıkarmışlığı var evde bulunca denemek istedim kısmet
Burda beni tanıyanlar bilir asla gecikmeden test yapmazdım hemde baya bir gecikmenasıl dayanıyorsun derlerdi. Ben bu konuda çok sabırlıyim erkenden test yapmak hiç bana göre bir şey değildir. Çünkü işin yalancı negatifi var kimyasali var, var oğlu var.
O yüzden ayın sonunu çok kolay beklerim ama asıl endişem gecikme olmadan test yapıyor olmam. Ama bu sefer mecburum çünkü duphastonu ayın sonunda bırakmam gerekiyor ama hamileysem bırakmak istemiyorum tehlikeli olabililiyor ani progesteron düşüşü. Bu yüzden varsa lütfen çıksın gecikme olmadan.
Yok geçmişten tecrübem var çıkıyor testlerde de şuan çok şaşkınım nasıl oluyor yahuTamam olsun çizgi var orda biz pozitif enerji yayalım
Birde çok erken kız daha yani adet geçilmesini boşuna beklemiyoruz aslında gerçekten testlerde çıkmıyor yav. Bir arkadaşımın 4 aylık olana kadar ne idrar ne kan evet yanlış duymadınız KAN da bile çıkmamış bebenin cinsiyeti çıkmış hala test no diyor
Benimde çıkmadı canım 2022 de. Okadar çok belirtim vardiki en son akıntı şampuan kıvamında beyaz gelince doktora gittim kese gördük küçük ama sonra düşük oldu gelişmedi. O zamanda çıkmamıştı doktorum da diyordu boşver sen kanı diyordu görüyoruz işte burda bilseler var gibisineYok geçmişten tecrübem var çıkıyor testlerde de şuan çok şaşkınım nasıl oluyor yahugerçi benim annem en küçük kardeşime hamileyken 4 ay regl gördü sonra kesilince öğrenmiştik ama kanda çıkmaması enteresan
Ay çok ilginç yaBenimde çıkmadı canım 2022 de. Okadar çok belirtim vardiki en son akıntı şampuan kıvamında beyaz gelince doktora gittim kese gördük küçük ama sonra düşük oldu gelişmedi. O zamanda çıkmamıştı doktorum da diyordu boşver sen kanı diyordu görüyoruz işte burda bilseler var gibisine
Üzüldüm canım ama vardır mutlaka bir hayır.Ay çok ilginç yaseni üzmek istemem ama kese mi gelişmedi? Benim kesem kalp atışından sonra gelişmeyip küçüldü o yüzden kürtaj oldum yoksa kalp atışı duymuştuk bebeğin kalbi durdu sıkıştığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?