Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Bu iyi bir haber gibi duruyor. Bazen böyle dalgalanmalar olur ama polikistik over varsa oda yapar ama bukadar koyu olur mu bilemedim. Birde bu kadar erken başlar mi ki ya
Kuruduktan sonra ki hali böyleydi alttaki üstteki de pik testim. Tahlillerime göre pcos yok amh 2.68 sağ yumurtalıkta görünüm var demişlerdi ama geçicidir dediler

Eklentiler

• IMG_6386.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_6384.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 98
Sorun o dün söz verdim diye yaptım yoksa son bir tane kaldı onu da adet zamanında yaparım destekliyor mu diye
Tamam o zaman hadi bakalım

Bende bir kaç gündür çok tatlı şeyler çekiyor canım. Genelde de zaten severimde ama bu kadar çok sadece adetten bir kaç gün önce çeker canım. Bunun için daha erken demin bir çikolata gömdüm böyle bir haz yok çikolata da öyle laleten ucuz bişi yani ona rağmen aşk yaşadım yerken

ayy ne kadar güzel inşallah belirtidir bu Bu arada ben 2 gündür falan fena aç şekilde uyanıyorum halsiz fersiz şekilde uyanıyorum halbuki gayet iştahlıyım yani

Yay burcuyuzzzx

freely marka duymuşsundur
Benim de kedom varr yay burcuyumm
Kızlar yazamadım 2 gündür şehir dışından misafirim gelecekti biraz evle ilgilendim. İnşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız. Bugün test yaptım yine negatifti awox dpo 10 da. Ama akşam üstü adet gibi ağrım oldu normalde öncesinde olmaz. Ve meme uçlarım çok hassas. 2 gün sonra tekrar test yapmayı düşünüyorum eğer pozitife dönerse ben şok

Canım sana birşey soracağım. Senin sarı akıntı ne zaman başladı ve ne yoğunlukta başladı?

Az önce benim de çok az peçete ucunda geldi baya sarı. Hem de kasılmalar sonrasında geldi. Adet ağrısı gibi bacaklarım sızlıyor şuan iki taraflı hemde .

Sarı akıntı progesterondan dolayı olurmuş ya yani adet öncesinde de olurmuş. Bende dpo 2 veya 3. Gün başladı sanırım. Ama onu hamileliğe yormuyorum adet öncesinde de olabildiği için. Ama bugün meme hassasiyetim arttı ya eğer klomen adet gününü geçirmezse daha 6 gün var. Biraz ondan şüphelendim. Sen dpo kaçtasın?

Ben dpo 7 deydim 8e doğru geçiyorum. Adet öncesi olması imkansız çünkü adete daha var ve duphaston kullanıyorum o belirtiler için ilacı kesmiş olmam lazım ki adet öncesi berlitiler başlasın.

Birde bende olmaz böyle akıntı. Bu bir farklı rengi var böyle değişik bir sarı bu. O bildiğim sarı değil sanki o da herzaman olmazdı zaten.

Senin hala devam ediyor mu akıntı yoğunlaşma var demiştin?

Kızlar hepinize selam baş dönmesi bulantı kusma gibi klasik belirtileri kafanızdan silin tabi her bünye farklı ondan demedim ama bu klasik belirtiler adet öncesi belirtilerle aynı gibi pms dönemi belirtileri. Silin dememin sebebi herkeste aynı olmaması. Mesela şu bir belirti olabilir arkadaşlarızla aynı şeyleri yediniz ama onlar ishal oldu siz kabız ben ilk böyle anlamıştım kimyasal olmuştu gerçi. Memeler adet öncesi de hassas dimdik ve ağrılı olur zaten. Ama her zaman giydiğiniz aşırı rahat dediğiniz bayıldığınız en favori sutyeniniz rahatsız ediyorsa sizi belirti olabilir. Ve galiba hasta olacağım grip nezle gibi yorgunluğu halsizligi de belirti olabilir. Ya da normalde bünyeniz güçlüdür hastalıkları ayakta geçirebilirizsiniz ama bu ay yorgan döşek yatıyorsanız belirti olabilir. Yani kısacası klâsik belirtiler yerine daha olmaz şeyleri düşünün. Benim hiç belirtim olmadı sadece adet öncesi şişlik vardı ve grip oldum ama ben daha böyle bir grip olmamıştım normalde 1 veya 2gun sürer bu sefer 5 gün filan yatırdı. Zaten beklemiyordum sadece rüya gördüğüm için test yapmıştım evde

Ve size doktor tavsiyesi aklınızdan bu düşünce gitmedikçe hamile olmayı beklemeyin doktorum çat diye yüzüme söylemişti bunu.
Yumurtlamanın en belirgin belirtisi cinsel ilişki isteği ve yoğun şeffaf akıntı. Birde kasıklarda batma hissi ama sabit değil bata bata hareket ediyor gibi bir his. Çatlamaya yakın olduğunuzu da cinsel ilişki isteğinin en yoğun olduğu gün diyebilirim öyle bir istek ki eşim gelsin üzerine atlayacam üzerini parçalayacam gibi bir his. Cidden kafaya takacak birşey yok. Relaks olun bacılar.

2 gün önce çok arttı şimdi az az devam ediyor

Bence pco var 3 ay regl olmuyorum bazen. Ovülasyon testi ya da doktor takibi yapmam gerekiyor. Doktor 3 yumurtan da çatlamış dedi sıfır his. Hiçbir şey hissetmedim. Ovülasyon testi yaptığımda da ister istemez bu fikri kafamdan atamıyorum. Keşke reglim düzenli olsaydı da hiç testlere gerek duymasaydım ben de kafamdan atmam gerektiğini biliyorum ama test yapmak zorundayım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…