- 9 Haziran 2025
- 1.561
- 1.528
- 48
- 27
- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Kuruduktan sonra ki hali böyleydi alttaki üstteki de pik testim. Tahlillerime göre pcos yok amh 2.68 sağ yumurtalıkta görünüm var demişlerdi ama geçicidir dedilerBu iyi bir haber gibi duruyor. Bazen böyle dalgalanmalar olur ama polikistik over varsa oda yapar ama bukadar koyu olur mu bilemedim. Birde bu kadar erken başlar mi ki ya
Az buz değil baya koyuluk var. Kactane kaldı elinde testKuruduktan sonra ki hali böyleydi alttaki üstteki de pik testim. Tahlillerime göre pcos yok amh 2.68 sağ yumurtalıkta görünüm var demişlerdi ama geçicidir dediler
Sorun o dün söz verdim diye yaptım yoksa son bir tane kaldıAz buz değil baya koyuluk var. Kactane kaldı elinde test
Vardır tabiÜzüldüm canım ama vardır mutlaka bir hayır.
Benim gelişmedi kese Bebek filan görmeden düşük oldu zaten çok erken dönemde.
Bende artık oviyi bırakırım yeter çok gittiSorun o dün söz verdim diye yaptım yoksa son bir tane kaldıonu da adet zamanında yaparım destekliyor mu diye
Tamam o zaman hadi bakalımSorun o dün söz verdim diye yaptım yoksa son bir tane kaldıonu da adet zamanında yaparım destekliyor mu diye
Aynen bebiş gebelik testleriyle devamBende artık oviyi bırakırım yeter çok gitti
ayy ne kadar güzel inşallah belirtidir buTamam o zaman hadi bakalım
Bende bir kaç gündür çok tatlı şeyler çekiyor canım. Genelde de zaten severimde ama bu kadar çok sadece adetten bir kaç gün önce çeker canım. Bunun için daha erken demin bir çikolata gömdüm böyle bir haz yokçikolata da öyle laleten ucuz bişi yani ona rağmen aşk yaşadım yerken
Oh ohh iyi..ayy ne kadar güzel inşallah belirtidir buBu arada ben 2 gündür falan fena aç şekilde uyanıyorum halsiz fersiz şekilde uyanıyorum halbuki gayet iştahlıyım yani
Dpo 10 ay benim de bu şekildeKızlar selam, sizi okuyordum ama ovülasyon testi yapmamıştım erken diye. Bugün dpo 6 ve ovülasyon testim böyle çıktı. Ne diyorsunuz sizce umut var mı? Daha önceki aylarda kıl gibi ince bir çizgi çıkardı.
Çok teşekkür ediyorum inşallahYeni pik olmuş dediğin gibi bugünü değerlendir yarına çatlayacaktır ama doktor kontrolündesin zaten gerekeni yapacaktır tekrar ilişkiye girin yarında bu günleri kaçırmayın inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Benim de kedom varr yay burcuyummYay burcuyuzzzx
freely marka duymuşsundur
Canım sana birşey soracağım. Senin sarı akıntı ne zaman başladı ve ne yoğunlukta başladı?Benim de kedom varr yay burcuyumm
Kızlar yazamadım 2 gündür şehir dışından misafirim gelecekti biraz evle ilgilendim. İnşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız. Bugün test yaptım yine negatifti awox dpo 10 da. Ama akşam üstü adet gibi ağrım oldu normalde öncesinde olmaz. Ve meme uçlarım çok hassas. 2 gün sonra tekrar test yapmayı düşünüyorum eğer pozitife dönerse ben şok
Sarı akıntı progesterondan dolayı olurmuş ya yani adet öncesinde de olurmuş. Bende dpo 2 veya 3. Gün başladı sanırım. Ama onu hamileliğe yormuyorum adet öncesinde de olabildiği için. Ama bugün meme hassasiyetim arttı ya eğer klomen adet gününü geçirmezse daha 6 gün var. Biraz ondan şüphelendim. Sen dpo kaçtasın?Canım sana birşey soracağım. Senin sarı akıntı ne zaman başladı ve ne yoğunlukta başladı?
Az önce benim de çok az peçete ucunda geldi baya sarı. Hem de kasılmalar sonrasında geldi. Adet ağrısı gibi bacaklarım sızlıyor şuan iki taraflı hemde .
Ben dpo 7 deydim 8e doğru geçiyorum. Adet öncesi olması imkansız çünkü adete daha var ve duphaston kullanıyorum o belirtiler için ilacı kesmiş olmam lazım ki adet öncesi berlitiler başlasın.Sarı akıntı progesterondan dolayı olurmuş ya yani adet öncesinde de olurmuş. Bende dpo 2 veya 3. Gün başladı sanırım. Ama onu hamileliğe yormuyorum adet öncesinde de olabildiği için. Ama bugün meme hassasiyetim arttı ya eğer klomen adet gününü geçirmezse daha 6 gün var. Biraz ondan şüphelendim. Sen dpo kaçtasın?
2 gün önce çok arttı şimdi az az devam ediyorBen dpo 7 deydim 8e doğru geçiyorum. Adet öncesi olması imkansız çünkü adete daha var ve duphaston kullanıyorum o belirtiler için ilacı kesmiş olmam lazım ki adet öncesi berlitiler başlasın.
Birde bende olmaz böyle akıntı. Bu bir farklı rengi var böyle değişik bir sarı bu. O bildiğim sarı değil sanki o da herzaman olmazdı zaten.
Senin hala devam ediyor mu akıntı yoğunlaşma var demiştin?
Bence pco var 3 ay regl olmuyorum bazen. Ovülasyon testi ya da doktor takibi yapmam gerekiyor. Doktor 3 yumurtan da çatlamış dedi sıfır his. Hiçbir şey hissetmedim. Ovülasyon testi yaptığımda da ister istemez bu fikri kafamdan atamıyorum. Keşke reglim düzenli olsaydı da hiç testlere gerek duymasaydım ben de kafamdan atmam gerektiğini biliyorum ama test yapmak zorundayım maalesefVe size doktor tavsiyesi aklınızdan bu düşünce gitmedikçe hamile olmayı beklemeyin doktorum çat diye yüzüme söylemişti bunu.
Yumurtlamanın en belirgin belirtisi cinsel ilişki isteği ve yoğun şeffaf akıntı. Birde kasıklarda batma hissi ama sabit değil bata bata hareket ediyor gibi bir his. Çatlamaya yakın olduğunuzu da cinsel ilişki isteğinin en yoğun olduğu gün diyebilirim öyle bir istek ki eşim gelsin üzerine atlayacam üzerini parçalayacam gibi bir his. Cidden kafaya takacak birşey yok. Relaks olun bacılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?