- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Oooo en sevdiğimBenim de kedom varr yay burcuyumm
Kızlar yazamadım 2 gündür şehir dışından misafirim gelecekti biraz evle ilgilendim. İnşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız. Bugün test yaptım yine negatifti awox dpo 10 da. Ama akşam üstü adet gibi ağrım oldu normalde öncesinde olmaz. Ve meme uçlarım çok hassas. 2 gün sonra tekrar test yapmayı düşünüyorum eğer pozitife dönerse ben şok
Selam canım nasılsın beni tanıdın mi bilmiyorum bir sene önce bir gurupta tanışmıştık bir kaç kişi konuşuyorduk. Hatta birisi aslen türk değildi unuttum maalesef şuan ismini ama.Ve size doktor tavsiyesi aklınızdan bu düşünce gitmedikçe hamile olmayı beklemeyin doktorum çat diye yüzüme söylemişti bunu.
Yumurtlamanın en belirgin belirtisi cinsel ilişki isteği ve yoğun şeffaf akıntı. Birde kasıklarda batma hissi ama sabit değil bata bata hareket ediyor gibi bir his. Çatlamaya yakın olduğunuzu da cinsel ilişki isteğinin en yoğun olduğu gün diyebilirim öyle bir istek ki eşim gelsin üzerine atlayacam üzerini parçalayacam gibi bir his. Cidden kafaya takacak birşey yok. Relaks olun bacılar.
Yinemi aynı testi yaptın yalancı olan?
Hayır. Awox yaptım kapı gibi bembeyaz çıktıYinemi aynı testi yaptın yalancı olan?
O markayı da bilmiyorum kaç değeri ölçüyor kimbiilir. Litfen dün dediklerimi unutma. Testlere asla güven yok. Ben bu yüzden erken yapmaya çekiniyorum aslındaHayır. Awox yaptım kapı gibi bembeyaz çıktı
10 falan yakaladığı oluyor. Yalancı pozitif de vermiyor güvenilir bir test.. dpo 10 veya 12 de yapılabilir. Ben erken başladımO markayı da bilmiyorum kaç değeri ölçüyor kimbiilir. Litfen dün dediklerimi unutma. Testlere asla güven yok. Ben bu yüzden erken yapmaya çekiniyorum aslında
Eşimin kuzeninin eşide pcolu ve galiba 3. Çocuğa hamile henüz emin değil tabi yani seninde önünde engel yok yapman gerekiyorsa yap tabi bende klomen kullandım eşim de sperra adında bir vitamin kullandı sizde deneyebilirsiniz doktora danışıp belki eşinin de takviyeye ihtiyacı vardır.Bence pco var 3 ay regl olmuyorum bazen. Ovülasyon testi ya da doktor takibi yapmam gerekiyor. Doktor 3 yumurtan da çatlamış dedi sıfır his. Hiçbir şey hissetmedim. Ovülasyon testi yaptığımda da ister istemez bu fikri kafamdan atamıyorum. Keşke reglim düzenli olsaydı da hiç testlere gerek duymasaydım ben de kafamdan atmam gerektiğini biliyorum ama test yapmak zorundayım maalesef
Evet hatırlıyorum konuştuğumuzu bu belirti olayı herkeste çok farklı oluyor bak katılıyorum ona senin dediğin gibi kafada zâten olmalı ama. Takıntı haline de gelmemeli bu düşününce.Selam canım nasılsın beni tanıdın mi bilmiyorum bir sene önce bir gurupta tanışmıştık bir kaç kişi konuşuyorduk. Hatta birisi aslen türk değildi unuttum maalesef şuan ismini ama.
Tebrik ederim gebeliğini şimdi görüyorum. Çok sevindim senin adına Rabbim sağ salim kavuşmayı nasib etsin bebeğine Amiiin
Canım bu belirti işleri çok karışık İnanki. 3 sene önceki gebeliğimde (düşük oldu) ben de grip gibi hasta olmuştum başka farklı belirtilerim vardı. Geçen ay kimyasal geçirdim büyük ihtimalle tabi. Onda bambaşka belirtiler. Yani kısacası kimisi klasik belirtileri yaşıyor kimisi saçma sapan belirtiler yaşıyor herkesin ve yine aynı kişinin her seferinde farklı olabiliyor. Çok değişken ve çok kafa karıştırıcı.
Mesela sizlerle konuştuğum dönemde belki hatırlarsın o kadar çok belirtim olmuştu ki. Kasığımda iğne gibi batmalar bilmem ne durumlar göğüs ucu hassasiyetim gelmedi diye bile gebelikten şüphelenmistim. Doktoruma gittim ve asla gebe değildim o ay. Hormonlar bazen saçmalamaya biliyor heleki PCO varsa
Kafadan atma meselesine katılıyorum çoğunlukla böyle olunca hamile kalıyor bir sürü kadın. Cunki sbebesi stress yapması fazla düşünmesi vs.
Benim de tam tersine kafadan attığım aylarda hatta yıllarda hiç gebelik oluşmadı hatta o kadar aklımdan çıkmış ki aaa zaman geçmiş dedim kendime ve sonuç sıfır. Tam tersine plan yapıp düzenli ilişki olduğunda herşeye dikkat ettiğimde gebelik gerçekleşiyordu. 2022 Şubat ve Eylül düşük oldu . Daha sonra yine saldım olmadı. O yüzden bu kadar zaman geçmiş oldu. Yani 3 sene geçmiş aklımdan çıkardığımda bu kadar senede olması gerekirdi olmadi. Sonrada hem saldım hem salmadim yani hem gebelik planladim hemde kendimi kaptirmadim adetimi gelecek diye beklerken gecikti adet sonra test silik çıktı derken geçen ayda kimyasal oldu.
Tabi bu benim kendi yaşadığım tecrübemden kaynaklanan fikrim benim için geçerli bir durum genel olarak kafadan atma çoğu kişiye yarıyor.
Yumurtlama belirtileride öyle bazen aynı berlitiler olmuyor bazne hissiz cinsel dürtü herzmana olmuyor bazılarında hiç olmayabilir. Akıntı da öyle herkesde olmaz. Yani illa cinsel dürtü ve akıntı olmasi gerekmez kimisi hiç hissetmez.
Yay burçları kedo severBenim de kedom varr yay burcuyumm
Kızlar yazamadım 2 gündür şehir dışından misafirim gelecekti biraz evle ilgilendim. İnşallah hepimiz hayırlı haberleri alırız. Bugün test yaptım yine negatifti awox dpo 10 da. Ama akşam üstü adet gibi ağrım oldu normalde öncesinde olmaz. Ve meme uçlarım çok hassas. 2 gün sonra tekrar test yapmayı düşünüyorum eğer pozitife dönerse ben şok
Doktor eşime de takviye verdi kullanıyor sayısı çok yüksekti zaten. Hızı da normaldi. Belki daha da artmıştır takviyeyle. Pco çok zor maalesef hamile kalmak imkansız değil ama zorlaşıyor. Yumurta çok geç büyüyor. Büyüse de kalitesi önemli. Allah hepimize kolaylık versinEşimin kuzeninin eşide pcolu ve galiba 3. Çocuğa hamile henüz emin değil tabi yani seninde önünde engel yok yapman gerekiyorsa yap tabi bende klomen kullandım eşim de sperra adında bir vitamin kullandı sizde deneyebilirsiniz doktora danışıp belki eşinin de takviyeye ihtiyacı vardır.
Ha tamam o zaman bence de erken başladın. Hiç belli olmaz biraZ daha abelle10 falan yakaladığı oluyor. Yalancı pozitif de vermiyor güvenilir bir test.. dpo 10 veya 12 de yapılabilir. Ben erken başladım
Benim problemim erken yumurtlama ve kalp rahimdi normalde 14-16. Günler yumurtlama olur benimki 10-11-12. Günler olurdu. Ama adetim de garip bir şekilde geç gelirdi. Pco da çok sıkıntılı bir durum çevremden biliyorum az çok. Benim katıldığım gebe kalma tipik lerinde ateş ölçerek yumurtlama takibi yapıyorlardı test yapmaktan daha garantili olduğunu söylüyorlardı.Doktor eşime de takviye verdi kullanıyor sayısı çok yüksekti zaten. Hızı da normaldi. Belki daha da artmıştır takviyeyle. Pco çok zor maalesef hamile kalmak imkansız değil ama zorlaşıyor. Yumurta çok geç büyüyor. Büyüse de kalitesi önemli. Allah hepimize kolaylık versin
Benim yumurtlama ne zaman olursa olsun 17. Gün regl oluyorum. Ama işte bazen oluyor ki 3 ay yumurta büyümüyor. Ama ovülasyonda büyüdüğünü görünce 17. Gün mutlaka regl olurum. Çatlama ve sökülmesinde hiç problem olmuyor. Sadece yumurta geç büyüyor. İnşallah diyetle düzelir. 3 haftadır diyetteyim 5 kilo verdim pcos diyetisyeni ile. İnşallah devamı gelir de kolay gebe kalırım. Tek problemim insülin direnci. Yumurta ondan geç büyüyormuşBenim problemim erken yumurtlama ve kalp rahimdi normalde 14-16. Günler yumurtlama olur benimki 10-11-12. Günler olurdu. Ama adetim de garip bir şekilde geç gelirdi. Pco da çok sıkıntılı bir durum çevremden biliyorum az çok. Benim katıldığım gebe kalma tipik lerinde ateş ölçerek yumurtlama takibi yapıyorlardı test yapmaktan daha garantili olduğunu söylüyorlardı.
Durumumuz çok benzer yorumlarınıza bakıyorumda geçen ay 1yunurtayla olmadı demişsiniz benimde bu ay bir tane büyüdü umudum yok adete daha çok var aslında ama hangi ilacı kullanıyosunuz büyütmek içinBenim yumurtlama ne zaman olursa olsun 17. Gün regl oluyorum. Ama işte bazen oluyor ki 3 ay yumurta büyümüyor. Ama ovülasyonda büyüdüğünü görünce 17. Gün mutlaka regl olurum. Çatlama ve sökülmesinde hiç problem olmuyor. Sadece yumurta geç büyüyor. İnşallah diyetle düzelir. 3 haftadır diyetteyim 5 kilo verdim pcos diyetisyeni ile. İnşallah devamı gelir de kolay gebe kalırım. Tek problemim insülin direnci. Yumurta ondan geç büyüyormuş
Benim akıntım ucundan geliyor oda minicik varla yok gibi.. dün bel ağrım başladı ama genelde regle bir hafta kala başlar .. bugünde arada sırada yokluyor..Selam kızlar ne yaptınız bakim ? A aydkCivcivimmm yazmayanyazilimci B Bus13
Benim Pazar gecesi orta şiddette rahim bölgesinde ağrı oldu bacaklarimin iç kısmı üst kısmı hep sızladı ayaklarıma kadar. Baya sürdü en sonunda uyumuşum. O gündür olmadı. Ama o günden başlayan sarımsı akıntı devam ediyor dün bir tık daha yoğunlaşmıştı. Geneli ise şeffaf jel gibi dediğimiz tipte.
canım 2 gündür test yapıyorum Awox gölge var gibi oluyor sonrasından kuruma bırakıyor iyice netleşiyor anlamadım. Dpo10 da belirgin olur inşallahSelam kızlar ne yaptınız bakim ? A aydkCivcivimmm yazmayanyazilimci B Bus13
Benim Pazar gecesi orta şiddette rahim bölgesinde ağrı oldu bacaklarimin iç kısmı üst kısmı hep sızladı ayaklarıma kadar. Baya sürdü en sonunda uyumuşum. O gündür olmadı. Ama o günden başlayan sarımsı akıntı devam ediyor dün bir tık daha yoğunlaşmıştı. Geneli ise şeffaf jel gibi dediğimiz tipte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?