- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Aaa öyle mi? Ben onu görmemişim. Artık şeker aleti gibi şunu parmaktaki kandan ölçen alet çıksa da bir rahat etsek ya25 yazıyor ama 10 çıkanı gördüm kanda
Bi ara varmış onuda kaldırmışlarAaa öyle mi? Ben onu görmemişim. Artık şeker aleti gibi şunu parmaktaki kandan ölçen alet çıksa da bir rahat etsek ya
Gerçekten çabana sağlık, umarım bunun karşılığını alırsın bu ay canımBi ara varmış onuda kaldırmışlarinan araştırdım
Klomen kullandım bu ay da 3 yumurta büyüdü ama maalesef olmadı. Ama hiç belli olmuyor bazen tekte tutuyor kötü düşünmeyinDurumumuz çok benzer yorumlarınıza bakıyorumda geçen ay 1yunurtayla olmadı demişsiniz benimde bu ay bir tane büyüdü umudum yok adete daha çok var aslında ama hangi ilacı kullanıyosunuz büyütmek için
Benim bata 4 gün kaldı. Meme ucu çok hassas devam ediyor arada kasık ağrısı. Ama testte dün çıkmayınca ümidimi kestim. Akıntı beyaz koyu kıvamdaSelam kızlar ne yaptınız bakim ? A aydk @Civcivimmmyazmayanyazilimci B Bus13
Benim Pazar gecesi orta şiddette rahim bölgesinde ağrı oldu bacaklarimin iç kısmı üst kısmı hep sızladı ayaklarıma kadar. Baya sürdü en sonunda uyumuşum. O gündür olmadı. Ama o günden başlayan sarımsı akıntı devam ediyor dün bir tık daha yoğunlaşmıştı. Geneli ise şeffaf jel gibi dediğimiz tipte.
İnşallahGerçekten çabana sağlık, umarım bunun karşılığını alırsın bu ay canımdiğer başlıklarda da gördüm merakla bekliyorum testinin gelmesini ve sonucunu
Pik değil ama çok yakın gibi duruyor. Gelsin ikizler hahahahaMy_Moonlight06 B Bus13 yazmayanyazilimci ovi de böyle çıktı ne diyorsunuz bu işe ? Gidip değerlendircem tabi L Leydi_zeyy
Öncekilere göre daha koyu çıkmış. Umarım gebelikten dolayıdır:)My_Moonlight06 B Bus13 yazmayanyazilimci ovi de böyle çıktı ne diyorsunuz bu işe ? Gidip değerlendircem tabi L Leydi_zeyy
İnşallah çok teşekkür ederimDiyet işe yarar inşallah en güzel zamanda en güzel haberi alırsın
Ah ne güzel olur bidaha uğraşmazdımPik değil ama çok yakın gibi duruyor. Gelsin ikizler hahahaha
aminnnnnÖncekilere göre daha koyu çıkmış. Umarım gebelikten dolayıdır:)
BEn awox kullanmıştım. Softec hiç kullanmadım cnmAh ne güzel olur bidaha uğraşmazdım
aminnnnnsoftec erken gebelik denediniz mi hiç?
Anladım canım teşekkürlerBEn awox kullanmıştım. Softec hiç kullanmadım cnm
Ayy şaka gibiKız ondanda aldım bana kuruma çıkarınca kan verdim ve sonuç hüsran oldu almadım bir dahada
Evet kesinlikle ama beklenmiyor işte test yapıyoruzAyy şaka gibiaslında en iyisi regl gecikmesi olmalı ve direkt kan vermeliyiz
MaalesefEvet kesinlikle ama beklenmiyor işte test yapıyoruzkanı artık regl geçince veririm
Ay bu postun bildirisi bana gelmemiş başkaları cevaplayınca gördüm. Vallaha adete şurda ne kaldı kız bukadar uzun yumurtlama olur mu ya. Tabi imkansız değilde yani kaç gündür pik yapması lazımdı gebelikten oluyor olmasın bu koyulukMy_Moonlight06 B Bus13 yazmayanyazilimci ovi de böyle çıktı ne diyorsunuz bu işe ? Gidip değerlendircem tabi L Leydi_zeyy
Heee ondan sonra da sabah akşam delik deşik edin kendinizi kevgire dönen parmaklarAaa öyle mi? Ben onu görmemişim. Artık şeker aleti gibi şunu parmaktaki kandan ölçen alet çıksa da bir rahat etsek ya
Rahim filmi çektirdiniz miKlomen kullandım bu ay da 3 yumurta büyüdü ama maalesef olmadı. Ama hiç belli olmuyor bazen tekte tutuyor kötü düşünmeyin
Bende 9. Gündeyim ve benimde sabah terrtemiz negatif meme hassasiyetim gitti zaten regl ağrım da başladı diğer ay artık NapalımKızlar günaydın, ben sabah dayanamayıp laboquick kaset yaptım. Dpo 9’dayım tertemiz tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?