- 1 Kasım 2023
- 1.585
- 1.057
- 53
- 30
- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Diyet işe yarar inşallah en güzel zamanda en güzel haberi alırsınBenim yumurtlama ne zaman olursa olsun 17. Gün regl oluyorum. Ama işte bazen oluyor ki 3 ay yumurta büyümüyor. Ama ovülasyonda büyüdüğünü görünce 17. Gün mutlaka regl olurum. Çatlama ve sökülmesinde hiç problem olmuyor. Sadece yumurta geç büyüyor. İnşallah diyetle düzelir. 3 haftadır diyetteyim 5 kilo verdim pcos diyetisyeni ile. İnşallah devamı gelir de kolay gebe kalırım. Tek problemim insülin direnci. Yumurta ondan geç büyüyormuş.
Doğru evet ya beklersen zaten testlerin daha koyu olur anlarsınYa kanda daha önce yıkıldığım için regl geçmeden vermeyi düşünmüyorum
Aynen öyleDoğru evet ya beklersen zaten testlerin daha koyu olur anlarsın
Bende buyün yaptım dpo 9 ama su alımına falan dikkat etmedimKızlar az önce bir ovülasyon testi daha yaptım, bugün dpo 8. Elimde hem innovita hem laboquick vardı ve şunu fark ettim. İnnovitanın control çizgisi daha koyu olduğu için koyulaşmayı takip ederken yanıltıyor bence. Aynı idrarla yaptığım testleri ekliyorum. Bir belirtim de yok henüz, beklemeye devamEki Görüntüle 3635628
Ovulasyon testleri daha hassas ben ovulasyonla gebelik takibini daha doğru buluyorumBu ovi testiniz kaçıncı gün böyleydi acaba regl gününden önce mi
Yanıltır diye çok korkuyorumOvulasyon testleri daha hassas ben ovulasyonla gebelik takibini daha doğru buluyorum
Benim böyle bugünYanıltır diye çok korkuyorum
Şu ay sonu gelseydiBenim böyle bugün
Su alımına dikkat ederek yapın bir yarın bence de, koyuluğu güzel duruyoBende buyün yaptım dpo 9 ama su alımına falan dikkat etmedim
Son testimdiSu alımına dikkat ederek yapın bir yarın bence de, koyuluğu güzel duruyo
Dizinin en heyecanlı yerinde bitmesi gibi olduSon testimdi
Dpo9 canım ama akşamları dolduruyorum ben sanırım yumurta çatlamasına göreDizinin en heyecanlı yerinde bitmesi gibi oldusiz dpo kaçtaydınız?
Acaba dpo9da bu şekilde yükselme falan mı oluyor
Anlamadım valla boşuna yükseliyoruz gibi hissediyorum ben de bütün hisler gitti yaAcaba dpo9da bu şekilde yükselme falan mı oluyorherkesin elindeki test de farklı marka
Chatgpt çok iyi bu süreçte gerçektenDpo9 canım ama akşamları dolduruyorum ben sanırım yumurta çatlamasına görechatgpt öyle diyormuş
Tutacağı varsa tutacaktır canımChatgpt çok iyi bu süreçte gerçektenbeta hcg testini ne zaman düşünüyorsunuz ben dayanamayıp dpo 10’da ilk testi yaparım kesin. Gerçi hiç umut vermiyorum bu ay ama son ilişki pikten 1 gün önce oldu. Pik ile çatlamayı değerlendiremedim malesef
Ben de laboquick kaset test yedekledim, perşembe günü aranıza katılırım
Bende de gidiyor akşamlarıAnlamadım valla boşuna yükseliyoruz gibi hissediyorum ben de bütün hisler gitti ya
hemen katıl bize biz 2 gündür yapıyoruzChatgpt çok iyi bu süreçte gerçektenbeta hcg testini ne zaman düşünüyorsunuz ben dayanamayıp dpo 10’da ilk testi yaparım kesin. Gerçi hiç umut vermiyorum bu ay ama son ilişki pikten 1 gün önce oldu. Pik ile çatlamayı değerlendiremedim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?