- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Benim dün akşam bel ağrısı başlamıştı hiçbir belirtim yokken tam da 8.güne denk gelince baya umutlandım. Bakalım dayanamam yarın yine yaparım ama bu aydan çok da bir beklentim yok malesefBende 9. Gündeyim ve benimde sabah terrtemiz negatif meme hassasiyetim gitti zaten regl ağrım da başladı diğer ay artık Napalım
Kız o zamanda pik olması lazımdıAy bu postun bildirisi bana gelmemiş başkaları cevaplayınca gördüm. Vallaha adete şurda ne kaldı kız bukadar uzun yumurtlama olur mu ya. Tabi imkansız değilde yani kaç gündür pik yapması lazımdı gebelikten oluyor olmasın bu koyuluk
Erken olabilir daha kızlarKızlar günaydın, ben sabah dayanamayıp laboquick kaset yaptım. Dpo 9’dayım tertemiz tek çizgi
Bende 9. Gündeyim ve benimde sabah terrtemiz negatif meme hassasiyetim gitti zaten regl ağrım da başladı diğer ay artık Napalım
Yok kuzum ya ben anladım hamile olmadığımı erken de değil bence erken gebelik testinde çıkardı yani belirtiler de gitti zaten hayırlısı ben gidiyorum aşılama olcam diğer ay sjslsjslsjls bıktım böyle bide öyle deneyimKız o zamanda pik olması lazımdı
Erken olabilir daha kızlar
Ne kadar zamandır deniyorsun ?Yok kuzum ya ben anladım hamile olmadığımı erken de değil bence erken gebelik testinde çıkardı yani belirtiler de gitti zaten hayırlısı ben gidiyorum aşılama olcam diğer ay sjslsjslsjls bıktım böyle bide öyle deneyim
Ne kadar zamandır deniyorsun ?
senin testin geldi mi canım? Yapabildin mi?Kız o zamanda pik olması lazımdı
Erken olabilir daha kızlar
Yooo henüz olmayabilir. Adet gününde veya sonrasında belki pik olacak. HCG üretimine de bağlı.Kız o zamanda pik olması lazımdı
Gelmedi dağıtımda görünüyor ama korktum açıkçası bugün yapmaya içimden bi ses negatif diyorsenin testin geldi mi canım? Yapabildin mi?
Kız benim ağrım sızım geçtiYooo henüz olmayabilir. Adet gününde veya sonrasında belki pik olacak. HCG üretimine de bağlı.
Ama sonuçta kaset test hemen göstermeye bilir diyelimki daha yeni yerleşme bitti henüz HCG yeni üremeye başlıyor nasıl ölçsün adet.Kızlar günaydın, ben sabah dayanamayıp laboquick kaset yaptım. Dpo 9’dayım tertemiz tek çizgi
Belirtiler gidebilir sonra yine gelebilir gelmeyede bilir. Birisi burada yazmıştı göğüs hassasiyeti vardı geçti kesin adet olcam diye adet olmadı gebeymiş çünkü. Bu yüzden belirtiler geçince ümidinizi kesmeyin kızlar demişti.Bende 9. Gündeyim ve benimde sabah terrtemiz negatif meme hassasiyetim gitti zaten regl ağrım da başladı diğer ay artık Napalım
Zaten grubu okuyunca gaza geldim yoksa 10’da başlayacaktım. Laboquick kaset testin 9-10 gibi küçük değerleri bile algıladığını okudum, ondan bu ay bundan sipariş etmiştim. Sen gecikmede mi yapmayı düşünüyorsun?Ama sonuçta kaset test hemen göstermeye bilir diyelimki daha yeni yerleşme bitti henüz HCG yeni üremeye başlıyor nasıl ölçsün adet.
Gelmedi dağıtımda görünüyor ama korktum açıkçası bugün yapmaya içimden bi ses negatif diyor
Kız benim ağrım sızım geçtisende var mı bir şeyler
Kız senin şu sakin tavırların çok iyi ya. Ben bi panik halindeyim. Eşimle konuşurken bile aklımdan neler geçiyor adamın yüzüne odaklanamıyorumBenim en son pazar gecesi ağrım olmuştu hemde baya rahatsız edecek kadar. Sonra akıntı konusu başlamıştı. İki gündür yok bir ağrı canım. Belirtiler bir gidip bir gelebilir bundan sonra belirti bile olmayabilir. Bana göre bu ağrı ve akıntı yerleşme belirtisiydi çünkü tam o günlere denk geldi tabi bazı şeyler geç ilerlemiyorsa.
Öyle değilse de yakında öğreneceğiz.
Test negatif ya kuzum ondan ben yani açıkçası çok üzülmüyorum çok istiyorum ama nasip diyorum sadece ben çok sabırsız bir insanım şu 15 gün geçmek bilmiyor ya o sinirimi bozuyorBelirtiler gidebilir sonra yine gelebilir gelmeyede bilir. Birisi burada yazmıştı göğüs hassasiyeti vardı geçti kesin adet olcam diye adet olmadı gebeymiş çünkü. Bu yüzden belirtiler geçince ümidinizi kesmeyin kızlar demişti.
Tamam demiyorum ki kesin ama şu umudunuzu kaybetmeyin kızlar deyinki %50 %50 ya var ya yok deyin.
Benim yeni denemeye başladım 2. Ay gebe kaldım hastanede yattım düşük kürtaj vs sonra bu 3. Denemem olmadı bende pcos ve çikolata kisti var sabrım da yok açıkçası beklemeye çünkü reglim 40-45 günde felan oluyor normal 30 günde olsa hani bu kadar yıpratmaz ben 30. Günde yumurtlama görüyorum bekle bekle ne zaman olacak bilmiyorum sürekli test vs çok sıkıldım aşılama deneyeceğim en azından ilaçlarla erken yumurtlarımNe kadar zamandır deniyorsun ?
İnositol veya bal çörek otu tarçın kürü de yumurtlamaya yardımcı oluyormuş aklında bulunsunBenim yeni denemeye başladım 2. Ay gebe kaldım hastanede yattım düşük kürtaj vs sonra bu 3. Denemem olmadı bende pcos ve çikolata kisti var sabrım da yok açıkçası beklemeye çünkü reglim 40-45 günde felan oluyor normal 30 günde olsa hani bu kadar yıpratmaz ben 30. Günde yumurtlama görüyorum bekle bekle ne zaman olacak bilmiyorum sürekli test vs çok sıkıldım aşılama deneyeceğim en azından ilaçlarla erken yumurtlarım
Araştırayım biraz. Sen ne zamandır deniyorsun birde kaç yaşındasınız kızlar ya ben 25 im arada bi tribe giriyorum olmıycak geç olacak diyeİnositol veya bal çörek otu tarçın kürü de yumurtlamaya yardımcı oluyormuş aklında bulunsun
Ben 31 yaşında olacağım Kasım ayındaAraştırayım biraz. Sen ne zamandır deniyorsun birde kaç yaşındasınız kızlar ya ben 25 im arada bi tribe giriyorum olmıycak geç olacak diye
ben de 30 yaşındayım, 25’e geç diyorsan biz terk edelim burayıAraştırayım biraz. Sen ne zamandır deniyorsun birde kaç yaşındasınız kızlar ya ben 25 im arada bi tribe giriyorum olmıycak geç olacak diye
Ben inositol kullanmıştım bir ay, yumurtlamamı öne çekti mesela. Normalde regl bittikten 12-13 gün sonra yumurtlama oluyo, inositol kullandığımda 10-11 gün sonra yumurtlama olmuştu. Gebelik oluşmadı o ay ama ben de devam edemedim. Bu ay regl olursam tekrar başlayayım bariBen 31 yaşında olacağım Kasım ayındabenimde mart ayında bi kaybım oldu kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı durunca.. o zamandan beri deniyorum..
kesinlikle dene. Bizim bi arkadaş 4 ay bal çörek otu kullandı İnositol de aynı şekilde gebe şuan. Hem kaliteli yumurta oluyor hemde yumurtlamayı düzene sokuyormuş
Ya bence 10 bile erken 12 filan olsa bari.Zaten grubu okuyunca gaza geldim yoksa 10’da başlayacaktım. Laboquick kaset testin 9-10 gibi küçük değerleri bile algıladığını okudum, ondan bu ay bundan sipariş etmiştim. Sen gecikmede mi yapmayı düşünüyorsun?
Kızzz başla tabi bırakma çok faydası olduğunu söylüyorlar. Ben erken yumurtlama görüyorum hep aynı günlerde ama tutmuyoben de 30 yaşındayım, 25’e geç diyorsan biz terk edelim burayı
Ben inositol kullanmıştım bir ay, yumurtlamamı öne çekti mesela. Normalde regl bittikten 12-13 gün sonra yumurtlama oluyo, inositol kullandığımda 10-11 gün sonra yumurtlama olmuştu. Gebelik oluşmadı o ay ama ben de devam edemedim. Bu ay regl olursam tekrar başlayayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?