Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Bende 9. Gündeyim ve benimde sabah terrtemiz negatif meme hassasiyetim gitti zaten regl ağrım da başladı diğer ay artık Napalım
Benim dün akşam bel ağrısı başlamıştı hiçbir belirtim yokken tam da 8.güne denk gelince baya umutlandım. Bakalım dayanamam yarın yine yaparım ama bu aydan çok da bir beklentim yok malesef

Kız o zamanda pik olması lazımdı
Kızlar günaydın, ben sabah dayanamayıp laboquick kaset yaptım. Dpo 9’dayım tertemiz tek çizgi
Erken olabilir daha kızlar
Bende 9. Gündeyim ve benimde sabah terrtemiz negatif meme hassasiyetim gitti zaten regl ağrım da başladı diğer ay artık Napalım

Kız o zamanda pik olması lazımdı

Erken olabilir daha kızlar

Yok kuzum ya ben anladım hamile olmadığımı erken de değil bence erken gebelik testinde çıkardı yani belirtiler de gitti zaten hayırlısı ben gidiyorum aşılama olcam diğer ay sjslsjslsjls bıktım böyle bide öyle deneyim

Ne kadar zamandır deniyorsun ?

Belirtiler gidebilir sonra yine gelebilir gelmeyede bilir. Birisi burada yazmıştı göğüs hassasiyeti vardı geçti kesin adet olcam diye adet olmadı gebeymiş çünkü. Bu yüzden belirtiler geçince ümidinizi kesmeyin kızlar demişti.

Tamam demiyorum ki kesin ama şu umudunuzu kaybetmeyin kızlar deyinki %50 %50 ya var ya yok deyin.

Ama sonuçta kaset test hemen göstermeye bilir diyelimki daha yeni yerleşme bitti henüz HCG yeni üremeye başlıyor nasıl ölçsün adet.
Zaten grubu okuyunca gaza geldim yoksa 10’da başlayacaktım. Laboquick kaset testin 9-10 gibi küçük değerleri bile algıladığını okudum, ondan bu ay bundan sipariş etmiştim. Sen gecikmede mi yapmayı düşünüyorsun?

Gelmedi dağıtımda görünüyor ama korktum açıkçası bugün yapmaya içimden bi ses negatif diyor

Kız benim ağrım sızım geçti sende var mı bir şeyler

Benim en son pazar gecesi ağrım olmuştu hemde baya rahatsız edecek kadar. Sonra akıntı konusu başlamıştı. İki gündür yok bir ağrı canım. Belirtiler bir gidip bir gelebilir bundan sonra belirti bile olmayabilir. Bana göre bu ağrı ve akıntı yerleşme belirtisiydi çünkü tam o günlere denk geldi tabi bazı şeyler geç ilerlemiyorsa.

Öyle değilse de yakında öğreneceğiz.

Kız senin şu sakin tavırların çok iyi ya. Ben bi panik halindeyim. Eşimle konuşurken bile aklımdan neler geçiyor adamın yüzüne odaklanamıyorum
Pazartesi falan benimde belim çok ağrımıştı şuan oda yok
Sen inşallah güzel haberler ver bize hemşerim sabırsızlıkla bekliyorum

Test negatif ya kuzum ondan ben yani açıkçası çok üzülmüyorum çok istiyorum ama nasip diyorum sadece ben çok sabırsız bir insanım şu 15 gün geçmek bilmiyor ya o sinirimi bozuyor

Ne kadar zamandır deniyorsun ?
Benim yeni denemeye başladım 2. Ay gebe kaldım hastanede yattım düşük kürtaj vs sonra bu 3. Denemem olmadı bende pcos ve çikolata kisti var sabrım da yok açıkçası beklemeye çünkü reglim 40-45 günde felan oluyor normal 30 günde olsa hani bu kadar yıpratmaz ben 30. Günde yumurtlama görüyorum bekle bekle ne zaman olacak bilmiyorum sürekli test vs çok sıkıldım aşılama deneyeceğim en azından ilaçlarla erken yumurtlarım

İnositol veya bal çörek otu tarçın kürü de yumurtlamaya yardımcı oluyormuş aklında bulunsun

Araştırayım biraz. Sen ne zamandır deniyorsun birde kaç yaşındasınız kızlar ya ben 25 im arada bi tribe giriyorum olmıycak geç olacak diye
Ben 31 yaşında olacağım Kasım ayında benimde mart ayında bi kaybım oldu kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışı durunca.. o zamandan beri deniyorum..
kesinlikle dene. Bizim bi arkadaş 4 ay bal çörek otu kullandı İnositol de aynı şekilde gebe şuan. Hem kaliteli yumurta oluyor hemde yumurtlamayı düzene sokuyormuş

Araştırayım biraz. Sen ne zamandır deniyorsun birde kaç yaşındasınız kızlar ya ben 25 im arada bi tribe giriyorum olmıycak geç olacak diye
ben de 30 yaşındayım, 25’e geç diyorsan biz terk edelim burayı

Ben inositol kullanmıştım bir ay, yumurtlamamı öne çekti mesela. Normalde regl bittikten 12-13 gün sonra yumurtlama oluyo, inositol kullandığımda 10-11 gün sonra yumurtlama olmuştu. Gebelik oluşmadı o ay ama ben de devam edemedim. Bu ay regl olursam tekrar başlayayım bari

Ya bence 10 bile erken 12 filan olsa bari.

Ben normalde hep gecikmeyi hemde baya gecikmeyi beklerdim hiç bir zaman erken test yapmadım. Ancak ilk kez bu defa gecikmeyi beklemeden yapmam lazim çünkü duphaston kullanıyorum olası gebeliği desteklemesi için, gebelik varsa ilacı kesmek zararlı olabilir bu yüzden önceden bilmem gerekiyor. İnshallah öğrenebilirim varsa tabi.

Kızzz başla tabi bırakma çok faydası olduğunu söylüyorlar. Ben erken yumurtlama görüyorum hep aynı günlerde ama tutmuyoBende regl olursam almayı düşünüyorum en azından kaliteli olur.
Bu arada gebelik testim gelmeyince ovi yaptım yine inşallah bunların sonucu hüsrana ugramam

Eklentiler

• IMG_2960.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_2959.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…