- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Evet doğru söylüyorsun aslında ben 25 günde regl görüyorum ve 10 11. Gün yumurtlama görüyorum. Sürekli bi regl oluyorum bi test yapıyorumNe yapayım kuzum zamanla bu hale geliyor insan. Eskiden bende ukfak tefek böyle stress panik yaşıyordum ama hiç faydası yok. Daha önce de sana dediğim gibi her ay az da olsa bir şansımız var. Bu ay olmazsa gebe kalmak için bekleyeceğin süre en fazla bir hafta yani adet bitene kadar. Sonraki günlerde sadece bir gün içinde hamile kalabilirsin. Bu bir hafta için yipratmayin kendinizi be güzelim.
Amiiiiin canım hepimiz güzel haberler verelim Allah'ın izniyleSen inşallah güzel haberler ver bize hemşerimsabırsızlıkla bekliyorum
Zaten öyle düşünüyordumsen negatif te çıksa kan ver bacım
Amin inşallahAmiiiiin canım hepimiz güzel haberler verelim Allah'ın izniyle
Zaten öyle düşünüyordumDoktora gidicem test negatif çıksa bile ultrasondan bir baksın rahim kalınlaşması vs birşeyler var mı ? Kese görünmez erken olur ama en azından kana yönlendirir beni.
Amin inşallahkızlar ben bu ay bi karar verdim gebelik testi üretmek istiyorum orjinal yalancı olmayan erkenden gösteren ahahhaha bu gidişle kafayı kırıp kendi testimi yapıcam
Burda bana destek olan konuştuğum herkese kendim yollarım ben kıyamam kidaimi müşterilerin hazır aşkım her ay en az 5 tane garanti
Dur bacım sen bu ay hamilesin bırak testleri düşünmeyi kargocuyu ben arıycam şimdi gelsin artıkBurda bana destek olan konuştuğum herkese kendim yollarım ben kıyamam kisonrada batarım
Beni arasın diye bi tıklama yeri var basasım geldiDur bacım sen bu ay hamilesin bırak testleri düşünmeyi kargocuyu ben arıycam şimdi gelsin artık
İnşallah ama olmazsa üzülmemeyi öğrenmemiz lazım artık ben eskisi kadar üzülmüyorum bu ay fark ettim yoksa zamanı var demekki diyorum ne yapayım Herşey Allahtan bir yerde olmazsa hayırlısı olursa hayırlısı ben belirtilere de inanmıyorum bıraktım onları sjsljslsksl bu ay her belirtim vardı 4 gün önce yani bugün hepsi geçti gitti meme hassasiyetim felan birşey kalmadı boşver belirtiyiBeni arasın diye bi tıklama yeri var basasım geldiarar mı hemen acaba ay her ay böyle umutlanıp negatif görünce depresyona giriyorum bu sefer söz verdim aglamıcam kız böyle konuşuyoruz ama benim cidden belirtim falan yok.. sadece hiç sivilcem olmaz ergenlikte bile olmadı önceki gebeliğimde çıkmıştı bide bu ay çıktı hemen söndü bende gün sonunda sönmem umarım
Uyyy kıyamam sana canım yaEvet doğru söylüyorsun aslında ben 25 günde regl görüyorum ve 10 11. Gün yumurtlama görüyorum. Sürekli bi regl oluyorum bi test yapıyorumbir hafta için neden kendime bunu yapıyorum ki. Çok haklısın aydınlandım resmen. Teşekkür ederim olmazsa bu ay ağlamayacağım söz verdim kendime şuan
Belkide haklısın.. bi kaç ay önce bende ağrılardan duramıyorum regl gelince travma olmuştu resmen..İnşallah ama olmazsa üzülmemeyi öğrenmemiz lazım artık ben eskisi kadar üzülmüyorum bu ay fark ettim yoksa zamanı var demekki diyorum ne yapayım Herşey Allahtan bir yerde olmazsa hayırlısı olursa hayırlısı ben belirtilere de inanmıyorum bıraktım onları sjsljslsksl bu ay her belirtim vardı 4 gün önce yani bugün hepsi geçti gitti meme hassasiyetim felan birşey kalmadı boşver belirtiyi
Benim eşimde bende cinselliğie düşkün olduğumuz için bir ay boyunca belki 10 gün beraberlik olmuyordur onun harici hep yataktayızUyyy kıyamam sana canım yaAynen işte böyle olun. Herzmaan olumlu düşünün. Ben sağlıklıyım, gencim herşey yolunda doğurganım, hazırım bekliyorum umutluyum deyin kendinizie kızlar.
Belki de farkında olmadan haddinden fazla stress yapıyorsunuz. Öyle olunca ne oluyor kortizol hormonu yükseliyor tam olacağı varsada engel oluyor. Stress çok büyük bir etken.
Evet kimse stressiz olmaz ama en aza indirmek de bizim elimizde. Ben şunu demem aklından çıkar gebe kalırsın demem yapabilene eyvallah çok güzel bir yöntem ama herkes aynı değil yapamıyor. O zaman en güzeli yapın kürlerinizi kendinize eşlerinize. Dikkatli beslenin çok değil hafifi egzersizler yapın (ağır egzersiz yumurtlamayı baskılar). Takip edin yumurtanızı, etmek istemiyorsanız ki bazen o da strese sokar insanı, iki veya 3 günde bir ilişki adete kadar aşk yaşayın kocişlerinzle. Gezin tozun oyalanmaya çalışın bekleme süreçlerinde. Hobilerle ilgilenin film izleyin, yap boz yapın el işi vs.
Allah'ın izniyle olacaktır. Bakın yüce Rabbimiz ne buyuruyor:
Sizi yaratmak mı daha zor yoksa göğü yaratmak mı? (Naziat süresi, 27)
Bunlarin hepsinden önce O na dayanın O na sığının ve bol bol dua edin. Hem içiniz ferahlar hem de bebişlerin gelmesine vesile olursunuz.
İnnovita daha hassas diye biliyorum belki o yüzden daha köyüdür kaset testten.Benim de çubuk testler böyle çıkıyor canım valla ama laboquick denediğimde dün aşırı silik çıktı. Karşılaştırmasını koymuştum
Eee daha ne o zaman bak kendine en yakın örnek niye sensinAslında bi başka örnek de benimben adete 3 gün kala kan verdim 3 çıktı değerim sonra yükselmişti bir gün geçince 38 çıkmıştı 4 gün kala test yaptığımda da negatifti testim
Ben de 37. Ben nereye kaçamben de 30 yaşındayım, 25’e geç diyorsan biz terk edelim burayı
Evet ama his işte test yapmak istemiyorum aslında moralim bozuluyor ama bunun için birinin bizim evdeki testleri toplaması lazımEee daha ne o zaman bak kendine en yakın örnek niye sensin
Gayet normal yaşlar abartan benimBen de 37. Ben nereye kaçam
Kuzum zaten kafandan tamamen atman gerekmez sadece stress durumunu kontrol altına al. O bizi yönetmesin biz onu yönetelim.Belkide haklısın.. bi kaç ay önce bende ağrılardan duramıyorum regl gelince travma olmuştu resmen..
Benim eşimde bende cinselliğie düşkün olduğumuz için bir ay boyunca belki 10 gün beraberlik olmuyordur onun harici hep yataktayızdün de onu düşündüm neden ovi yapıyorum ki zaten ilişkimiz çok sık. Test yapmadığım zaman kaçıracakmışım gibi geliyor ama bu ay belki testsiz ilerlerim yani önümüzdeki ay
Evet haklısın. Kürler yapıp takviyeler alıp kendimizi akışa bırakmak lazım. Elimden gelmiyor ama yapmaya çalışacağımkedim var bitane ona sarılacağım
HaklısınKuzum zaten kafandan tamamen atman gerekmez sadece stress durumunu kontrol altına al. O bizi yönetmesin biz onu yönetelim.
Birde başka insanları düşün. Bizim yerimizde olmak isteyen o kadar çok kadın var ki gebeliği imkansız olan, yazmak istemiyorum sen anlarsın o olumsuz şeyleri
Halimize şükretmeliyiz!!!
Heheh olsun canım şakalaşıyoruz. Bunun yaşı filan yok vallaha. Bu daha çok sağlıkı olmak dinç olmakla alakalı.Gayet normal yaşlar abartan benim
Ovulasyon testlerim olaydı ben de yapardım bayadır kullanmıyorum artık. Ama şuan eğlencesine yapmak isterdimEvet ama his işte test yapmak istemiyorum aslında moralim bozuluyor ama bunun için birinin bizim evdeki testleri toplaması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?