Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Aynen bol bol dınlen ve folik asit başla folidoce kullanabilirsin tabi doktor daha iyi bilir.
Kullanıyorum zaten şuan teşekkürler
Hayvanlar bir mucize kesinlikle

Bebeklerim bana bi baksanız ya yaklaşık 30 aydır ovulasyon yapıyorum ilk kez bu ay 6 gündür testlerim böyle çıkıyor . Labaquick ve artımed. Adetin bittiği gün ilişkim olmuştu ama ondan tutturmuş olamam değil mi ?? Mucize olurdu şahsen A aydk kızlaaaaarrrr

Eklentiler

• IMG_7966.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Bunlar çok net pozitif, kan vermediniz mi?
-Adetin 10. Günü yapmaya başladım
-Ertesi gün doktora gittim yumurta görünmüyor dedi..Çatlamışta olabilir dedi.
-Bugün 16. Günü test hala aynı. :)

Gebelik testi için daha çok erken , pik desem 6 gün sürmez inanın ne düşüneceğimi şaşırdım.

Benim yumurtamin çatlaması 6 günü buldu.

BU testlerden önce yumurtlama ve çatlama olmuş muydu yoksa adetten sonraki yumurtlamami

BU testlerden önce yumurtlama ve çatlama olmuş muydu yoksa adetten sonraki yumurtlamami
Her ay 12 ya da 13. Gün pik olduğu için ben 10. Gün teste başladım . Öncesini bilmiyorum.Adet biter bitmez 6. Gün ilişki olmuştu o tuttuysa mucize gibi bak gör sen diyorum kendi kendime neden olmasın yaaaaaa lütfen olsun hatta :)))

ay ben ilkinde gebelik testi zannettim hızlı okuyunca. Farklı markalar denemeseniz test hatalı dicem ama bence evde bir gebelik testi deneyin. O kadar erken döllenme olduysa çıkabilir testte de. Doktorun dediğiyle testler örtüşmüyo çünkü yumurtlama konusunda

Evet yaaaaa testler yalan söylicek değil ya bence doktor bilmiyor Şu an o kadar mantıksız ve duygusal düşünüp hamile kalmış olabileceğime inanasım varki.
En az 4/5 gün daha beklemem gerek test için

Ben alta bakmamışım küçük sandım maşallah Kocaman olmuş bebiş saldım ben aşkım olursa olur artık
Darısı hepinizin başına olsun salmak en iyisi zaten şunu anladım ben belirti dediğimiz belirtiler adete yakınken bir anda kayboluyor sonra içine o his geliyor acaba mı derken buluyorsun kendini gerçekten hissediyorsun onu emin olamıyorsun ama bir şekilde hissediyorsun çok garip bir his

Şuan yumurtlama olabilir mi? Ama 6 günde uzun bi süre gebelik testi deneyin benceeeee
Kızlar benim testlere de bakar mısınız rica etsem
21i pik oldu değil mi?

Chata sorunca 24-36 saat içinde çatlar diyor. Uzun sürerse havuç yemek çatlamasına yardımcı oluyor aklında bulunsun
Şimdi söyle ki 24 mayis pik oldu yumurtam olgunlaştı. 29 Mayıs'ta çatladı. Herhangi birşey yapmadım ama bayağı sancılı bir süreç oldu göğüsler açısından. Ama çatladı günü değerlendirdim ve gebe kaldim havuç kullanmadım ama bayağı etkili o da .. Yani demek istediğim yumurta bazen çok geç catlayabiliuor.

Zaten ben 2 ay önce doktora gittim ovi pikti .. bana dedi ki yumurtan yeterince olgun değil. Ama pikti. 3 gün sonra ancak çatlamıştı o ay ben ya doktorda sıkıntı var ya bende diyordum ben bu ay 12sinden 18ine kadar ful sonrasında bi dolu bi boş ilerlemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…