- 10 Nisan 2016
- 8.863
- 12.951
- 248
- 37
- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Bu erken gebelik testi mi bu arada ?
Evet evet awox’un erken gebelik testi. Beta algılama eşiği predictor’a göre biraz daha yüksek ama çok tutarlı sonuçlar veriyor.Bu erken gebelik testi mi bu arada ?
Şimdi bu kızla ben aynı 10 dpo ve bende kaset test var erken gebelik değil onun için sordum
Ben Fasta yaşıyorum canım. Burda bir tane marka var ve güvenilir çoğunlukla. Diğer markaları internet üzerinden anca sipariş verebiliyoruz ebay den filan.Evet evet awox’un erken gebelik testi. Beta algılama eşiği predictor’a göre biraz daha yüksek ama çok tutarlı sonuçlar veriyor.
Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? Clear blue erken gebelik testi vs çok güvenilir diye duymuştum
Kimyasaldan sonra tutması daha yüksek ihtimal yazıyor hep kızlar, umarım senin de güzel haberini alırızBen Fasta yaşıyorum canım. Burda bir tane marka var ve güvenilir çoğunlukla. Diğer markaları internet üzerinden anca sipariş verebiliyoruz ebay den filan.
Ben tercih etmiyorum eczaneden aldığım ve her zaman kullandığım testler en azından öyle kuruma filan çıkarmıyor. Geçen ay işte kimyasalı bu testle öğrendim çünkü hiç çizgi çıkmazdi saatler sonra bile. İkinci cizgi silik ve pembemsiydi.
İnshallah canım hepimizin güzel haberini alalımKimyasaldan sonra tutması daha yüksek ihtimal yazıyor hep kızlar, umarım senin de güzel haberini alırız
Regl tarihinden sonra vermeyi düşünüyorum açıkçasıYaaa herkes hissetmiş demek kiiisorunsuz ve pozitif devam etsin inşallah. Kan testini gecikme sonrası mı vereceksin?
Awox yaptığım şuanİnshaAllah canım ya umarım öyledir. Bence umut var tabi
amin kızlar darısı isteyen herkese olsun inşallah. Hepiniz bu sevinci yaşayın rabbim görüyoru duyuyor çok şükürNet yani:)) hayırlı olsun Rabbim nasip etti..
Sağlıkla ve hayırlı bir şekilde ilerlesin Amin
Kız belirtilerin neydi heyecandan unuttumRegl tarihinden sonra vermeyi düşünüyorum açıkçası
Awox yaptığım şuan
Erken gebelik testi yavrum
amin kızlar darısı isteyen herkese olsun inşallah. Hepiniz bu sevinci yaşayın rabbim görüyoru duyuyor çok şükür
Son halide bu şekilde umarım üzmez
Bebiş benim çatlama günü bembeyaz yoğun akıntı geldi. Ve o gün sabaha kadar sol bacağım ağrıdı.Kız belirtilerin neydi heyecandan unuttum
Birde sen demiştin dimi ilişkiden sonra agri oldu diye kasikta
Ayyy kediyi bende soracaktım sana ama emin olamadım.Bebiş benim çatlama günü bembeyaz yoğun akıntı geldi. Ve o gün sabaha kadar sol bacağım ağrıdı.
Belirtilerim olarak da çatlamdan sonra akıntı tamamen kesildi. Sivilcem hiç olmaz ergenlikten beri bitanecik çıktı. 2 Gün önce bel ağrım oldu. ara ara oluyor ama çok hafif dinlersem anlaşılır ve kedim kışın masaj yapar normalde geçenlerde karnıma masaj yaptı
Seninde bacağın ağrımıştı hatırlıyorum
Benim diğer gebeliğimde de yapmıştı ama o zaman kış olduğu için diye düşündüm ben. Bence hayvanlar hissediyor ya. Saten kumaştan nefret eder onun üstüne gelip yaptı acaba mı dedim sonra saçmalama demiştimAyyy kediyi bende soracaktım sana ama emin olamadım.
Benim kedilerim yaz kış masaj yapar o yüzden ben pek onu sayamam. Zaten heryerime yapıyor birtanesi bacağıma karnıma kalçama nereyi bulursa. Yani hep yaptığı şey onun için benim kedilerden bu işi anlamam mümkün değil yasence illa kediler anlar mı yoksa farketmeyen kedide olur mu
Doğrudur canım böyle hikayeler çok duydum kedisinin farklı davrandığını kimisi uzaklaşmış kimisi yakınlaşmış. Tam tersini de okudum. Hiç bir değişiklik olmayan gebelik olduğu halde kedilerin tepkisini almayan gebe kadınları.Benim diğer gebeliğimde de yapmıştı ama o zaman kış olduğu için diye düşündüm ben. Bence hayvanlar hissediyor ya. Saten kumaştan nefret eder onun üstüne gelip yaptı acaba mı dedim sonra saçmalama demiştim
Kedilerinde farklılık var mı hareketlerinde? Mesela 3 gündür benimki sürekli miyavlıyor beni görmeyince çıldııryor asla yanımdan ayrılmıyor. Hatta eşime bunun psikolojisi bozuldu beni germeye başladı dibimden ayrılmıyor rahat bırakmıyor dedimtemizlik bile yaparken yanıma gelip darlıyordu Ben buna çok inanıyorum ya
Valla ben hayvanların hissedeceğini düşünüyorum. Ha bazı kedilerin belki umrunda olmadığı için olabilirDoğrudur canım böyle hikayeler çok duydum kedisinin farklı davrandığını kimisi uzaklaşmış kimisi yakınlaşmış. Tam tersini de okudum. Hiç bir değişiklik olmayan gebelik olduğu halde kedilerin tepkisini almayan gebe kadınları.
Benimkilerse yok bir değişiklik zaten hep cana yakınlar kızgınlık dönemi gelince de yanıma geliyorlar birtanesi şuanda da o döneme giriyor sanırım. Her zamanki gibi masaj zaten yapar sornada gider yani ama . Anlamak zor yanı değişik dediğim bir durum yok
Şu an süt var benimkilerde kız hamileyim ya ben ama sende olabilirsin bak daha 4 gün var bakalım vardır belkiAy bak benim şuan nasıl ilk başta yumurtlamadan sonra hassasiyet başladı yumurtlamadan sonra 7. Gün falan zirve yaptı aşırı şimdi 4-5 gün kala geçti birden anlam veremedim çok çok az sabah test yaptım 4 gün var negatif çıktı ama hassasiyet geçti ya anlam veremedim benim de adet olacağım hafta işte bu hafta şuan nasıl
Artimedin iki türü varmış gerçeği ve sahtesi sahtesi hep yanlış çıkarıyor o marka kaç kişinin bedduasını aldı ya buralarda. Miratech önerebilirim bak biraz geç çıkıyor sonucu ama. Yanıltmadı hiç freely mi ne o da bende hata vermediO topikteyken benim de artı med kaset testler gölgeler çıkardı ya bana da oldu aynısı. Türkiye'den alıp getirmiştir almaz olaydım hepsinde gölge çıktı. Kesinlikle gebelik yoktu o ay eminim doktora gittiğimde rahkn kalınlığı bile yoktu.
Bu yüzden en güzeli emin olabileceğiniz testlerden almak ya da direk adet günü veya gecikmeyi bekleyip kan vermek. Böylelikle ne maddi ne de manevi zarara uğrarsınız.
Aa var bunda baya inşallah yanıltmaz da hamilesin dir.
Bariz pozitif bu sağlıkla ilerlesin ben beta yaptirmmadim hiç 10 gün sonra gittik keseyim gördük evde test yaparak koyulasma takibi yaptım sonra günümde gecikti o zaman emin oldum eşimin iş durumundan randevuyu geç almıştım biz hcg vermek için gidip keseyi görmüştük. Sana da nasip olsun inşallahRegl tarihinden sonra vermeyi düşünüyorum açıkçası
Awox yaptığım şuan
Erken gebelik testi yavrum
amin kızlar darısı isteyen herkese olsun inşallah. Hepiniz bu sevinci yaşayın rabbim görüyoru duyuyor çok şükür
Son halide bu şekilde umarım üzmez
İnşallah sağlıkla ilerler.. bende 4 5 gün kan vermeyi düşünmüyorum açıkçası. Zaten en erken randevu da 15 gün sonrasına var o zamana umarım güzel devam ederBariz pozitif bu sağlıkla ilerlesin ben beta yaptirmmadim hiç 10 gün sonra gittik keseyim gördük evde test yaparak koyulasma takibi yaptım sonra günümde gecikti o zaman emin oldum eşimin iş durumundan randevuyu geç almıştım biz hcg vermek için gidip keseyi görmüştük. Sana da nasip olsun inşallah
Aa var bunda baya inşallah yanıltmaz da hamilesin dir.
Evcil hayvanlar daha bir korumacı oluyorlar sanki kayınvalidemin kedi yavrulamıştı 2 aylık filan hamileydim o zaman kedi kucagıma zıpladı bir anda karnımı kokladı kokladı yaladı başını sürdü miyavladı yavrularının yanına geri gitti acaba dua mı etti bana kendi dilince ama anlıyorlar bence babam gilin anne köpek karnımı koklamıştı önce sonra yavrusu zıplamak isteyince engel olmuştuBenim diğer gebeliğimde de yapmıştı ama o zaman kış olduğu için diye düşündüm ben. Bence hayvanlar hissediyor ya. Saten kumaştan nefret eder onun üstüne gelip yaptı acaba mı dedim sonra saçmalama demiştim
Kedilerinde farklılık var mı hareketlerinde? Mesela 3 gündür benimki sürekli miyavlıyor beni görmeyince çıldııryor asla yanımdan ayrılmıyor. Hatta eşime bunun psikolojisi bozuldu beni germeye başladı dibimden ayrılmıyor rahat bırakmıyor dedimtemizlik bile yaparken yanıma gelip darlıyordu Ben buna çok inanıyorum ya
Aynen bol bol dınlen ve folik asit başla folidoce kullanabilirsin tabi doktor daha iyi bilir.İnşallah sağlıkla ilerler.. bende 4 5 gün kan vermeyi düşünmüyorum açıkçası. Zaten en erken randevu da 15 gün sonrasına var o zamana umarım güzel devam ederçok aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?