- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Benim bazı aylar oluyor hassasiyet ama çoğunlukla olmuyor. Şu anda da hiçbir şey yok, hassasiyet özellikle hormon değişiminden kaynaklı oluyor bence.Kızlar benim bu meme hassasiyetim neden azaldı ya hamile değilim bence de normalde adet gününe kadar devam etmezmi hassasiyet adet sökülünce yavaş yavaş geçmez mi niye geçti şimdi anlamadım
Benim yumurtlamadan sonra 7. Gün felan baya bi vardı şimdi noldu da geçti anlamadım adete kadar devam ederdi normalde ama etmiyor hiç olmadığı da oldu ama bu sefer oldu ve geçti durduk yereBenim bazı aylar oluyor hassasiyet ama çoğunlukla olmuyor. Şu anda da hiçbir şey yok, hassasiyet özellikle hormon değişiminden kaynaklı oluyor bence.
Benimde adet öncesi taş gibi olurdu dokunamazdım hamile olduğum ay adet olacağım hafta sönmüştü ne alaka lan olmuştum. Meğer hamileymişim ben bat gününden 4 5 gün önce test yapmıştım ikinci çizgi hem geç hemde aşırı silik çıkmıştı. Yanlış diye umursamamıştım birdeBenim yumurtlamadan sonra 7. Gün felan baya bi vardı şimdi noldu da geçti anlamadım adete kadar devam ederdi normalde ama etmiyor hiç olmadığı da oldu ama bu sefer oldu ve geçti durduk yere
Kuzum seninle olduğumuz topikte bir arkadaş vardı testleri hep pozitif çıkıyordu ama hamile değildi adını hatırlamıyorum ama hesabını sildi ya da dondurdu galiba testler insanı yanıltıyor ve yıpratıyor hemde paralarımız boşa gidiyor.Kuzum zaten kafandan tamamen atman gerekmez sadece stress durumunu kontrol altına al. O bizi yönetmesin biz onu yönetelim.
Birde başka insanları düşün. Bizim yerimizde olmak isteyen o kadar çok kadın var ki gebeliği imkansız olan, yazmak istemiyorum sen anlarsın o olumsuz şeyleri
Halimize şükretmeliyiz!!!
Ay bak benim şuan nasıl ilk başta yumurtlamadan sonra hassasiyet başladı yumurtlamadan sonra 7. Gün falan zirve yaptı aşırı şimdi 4-5 gün kala geçti birden anlam veremedim çok çok az sabah test yaptım 4 gün var negatif çıktı ama hassasiyet geçti ya anlam veremedim benim de adet olacağım hafta işte bu hafta şuan nasılBenimde adet öncesi taş gibi olurdu dokunamazdım hamile olduğum ay adet olacağım hafta sönmüştü ne alaka lan olmuştum. Meğer hamileymişim ben bat gününden 4 5 gün önce test yapmıştım ikinci çizgi hem geç hemde aşırı silik çıkmıştı. Yanlış diye umursamamıştım birde
O topikteyken benim de artı med kaset testler gölgeler çıkardı ya bana da oldu aynısı. Türkiye'den alıp getirmiştir almaz olaydım hepsinde gölge çıktı. Kesinlikle gebelik yoktu o ay eminim doktora gittiğimde rahkn kalınlığı bile yoktu.Kuzum seninle olduğumuz topikte bir arkadaş vardı testleri hep pozitif çıkıyordu ama hamile değildi adını hatırlamıyorum ama hesabını sildi ya da dondurdu galiba testler insanı yanıltıyor ve yıpratıyor hemde paralarımız boşa gidiyor.
Şuan üzülsem mi sevinsem mi bilemedimA aydk az önce yaptım ovülasyonu, aynı idrarla laboquick ve innovita. Üstteki dün alttaki bugün. Bugün daha silik çıktı benim
Eki Görüntüle 3636368 Eki Görüntüle 3636369
Belkide tekrar yumurtladın veya hormon dalgalanması. Çok normal olabilen bir şey ama bu gebeliği elemezA aydk az önce yaptım ovülasyonu, aynı idrarla laboquick ve innovita. Üstteki dün alttaki bugün. Bugün daha silik çıktı benim
Eki Görüntüle 3636368 Eki Görüntüle 3636369
Ben ilk yumurtlamadan sonra ovülasyonu bırakıyordum, bu ay gebelik oluşmazsa gelecek aylarda full yapıcam görmek için. Zaten ovülasyonda da genelde hep regle 1-2 gün kala pik görüyorlar benim gördüğümBelkide tekrar yumurtladın veya hormon dalgalanması. Çok normal olabilen bir şey ama bu gebeliği elemez
Seninki de tam pik değil ama baya koyu görünüyor. Gebelik testi sonucu bekliyorum ben meraklaŞuan üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
Testim geldi kızlar geliyorum yapıpBen ilk yumurtlamadan sonra ovülasyonu bırakıyordum, bu ay gebelik oluşmazsa gelecek aylarda full yapıcam görmek için. Zaten ovülasyonda da genelde hep regle 1-2 gün kala pik görüyorlar benim gördüğüm
Seninki de tam pik değil ama baya koyu görünüyor. Gebelik testi sonucu bekliyorum ben merakla
Ay bir de benim dün akşamdan beri bel ağrım çöktü, normalde regl olmadan önce hiç olmaz. Başka hiçbir değişiklik yok şimdilik
Hadi bakalım hayırlısı. Ama çıkmaz ise üzülmek yok daha erken olabilir çünküTestim geldi kızlar geliyorum yapıp
Yaaa herkes hissetmiş demek kiii
Ayyyyyyyy
Yaaaaaaaaaaa
Hangi marka bu bende laboquick bekliyorsun sandım kız ayyyy heyecan yaptım iyi mi
İnshaAllah canım ya umarım öyledir. Bence umut var tabi
Net yani:)) hayırlı olsun Rabbim nasip etti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?