Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Bir de kuzum hiç belirtin yok mu gerçekten kasık ağrısı meme hassasiyeti felan diğer aylar için referans alıyorum kendime
Benim öncekinde her türlü ağrım hatta bugünler de mide bulantım vardı ve hep devam etmişti. Ama şuan cidden yok 6.gün bel ağrısı olmuştu şu anda hafiften sol kasıgıma iğne batıyor gibi oluyor çok nadir bir de sabah uyanınca şey farkettim. Sanki günlerdir yürümüşüm de ayak altlarım ağrımış gibi.. bu da beni korkutuyor umarım sağlıklıdır diye nasip tabi mememi sıktım şuan sol olan alt tarafında hafif sızı var uçlarda değişiklik sızı yok

Sağlıklıdır inşallah kötü şeyler sakın düşünme şuan senin sadece iyi hissetmeye ihtiyacın var o testte pozitif gördün kanda da göreceksin inşallah bunun keyfini çıkart geriye kalan şeyleri düşünme tutunacağı ve yaşayacağı varsa bir bebeğin yaşıyor zaten insanlar neler yapıyor düşsün diye ama birşey olmuyor o yüzden hiç aklına kötü şeyler gelmesin sağlıkla büyüsün bebekde iyi olduğunu hissetsin annesi birbirinize tutunun sıkı sıkı

Allah razı olsun çok teşekkür ederim lütfen beni gelişmelerden haberdar et sende

Allah razı olsun çok teşekkür ederim lütfen beni gelişmelerden haberdar et sende
Bende fikrini alayım senin o zaman ben 25 yaşımdayım pcos ve çikolata kistim var reglim hep düzensiz doktora gittim deneyin dedi başladık ben hemen zaten Lh testleriyle başladım 2. Ayda hamile kaldım ama olumsuz oldu 14 Nisan da kürtaj oldum 55 gün sonra regl oldum zaten sonra bıraktık korunmayı 2-3 regl oldum o arada tam hatırlamıyorum bu ay da olmadı işte doktor gel tedaviye başlayalım dedi çünkü ben bir yıldır çocuğum olmuyor diye gittim testleri yaptırayım diye hsg felan çekindim hatta rahmimin tam şeklini görmek için MR bile çektirdim bir yıldır çocuğum olmuyor dedim diye şuan tedaviye başlamaya hazır doktorlar aşılama felan olacak sanırım devlette diyorum ki acaba kendim mi denesem biraz daha tedaviye mi başlasam kafam çok karışık hiç bilmiyorum ne yapsam

Ben 31 yaşındayım lh testi ile ilk aydan hamile kalmıştım ve mart ayında kürtaj oldum ve ilk reglimi 55 gün sonra mayıs ayında oldum. Aynı dönemler yaşanmış şeyler :) 2 ay önce hormon vs baktırdım her şey normaldi eşim sperm testi için gitmedi .. bu ay nasip oldu. Bence acele etme derim rahim vücut kendini ancak hazırlıyor demek ki. Gebe kalmışsın herhangi bi olumsuz durum da görünmüyor tekrar neden olmasın? Bence yıl sonuna kadar dene derim kendi fikrim ondan sonra tedaviye başlarsın olmazsa. Çünkü tedaviyle de çok yorulacak yıpranacaksın. Yerinde olsam sene sonuna kadar denerdim. İkinci ayda gebelik oluşmuş şimdi kendine yeni gelmiştir vucüt şahsi fikrim. Ama yok uğraşmaktan sıkıldım ve doktorla ilerlemek istiyorum dersen saygı duyarım. Pcos gebeliğe engel değil sadece geciktiriyor mutlaka dene o bal çörek otu kürünü ama sor yinede doktoruna

Merhaba, 1 saat önce ovulasyon testi yaptım, dünkü çok silik çıkmıştı bugün böyle çıktı. İlki 1. Dksı, ikinci foto 7.dksı. Pik diyebilir miyiz yoksa yarın mı pik olacak yorumlayamadım. Kaç dk sonucu doğru baz almak lazım? Döngünün 14. Günü, döngüm 32 gün sürüyor genelde

Eklentiler

• IMG_1252.webp
    94,1 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_1253.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 57
Teşekkür ederim bencede denemek daha iyi olacak daha erken deneyeceğim bu ay çörek otunu da teşekkür ederim

Sizi sanki önceki konulardan tanıyorum.Geçen sene ya da önceki sene Agustos-eylül gebelige hazirlik topigi olabilir.Çok sevindim saglikla kucaklayin bebeğinizi.

Değerlendir canım günün gelmiş 3 gün üst üste

Hanimlar benim de pik olmuş değil mi ? Dr dan geldim iki tane 23 mm yumurtan var dedi kendi çatlar dedi. Hatta ben 23 agustos tarihli testi pik sandim. Doktora gitmesem birakacaktim test yapmayı.

Eklentiler

• 20250829_141552.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 40
Valla canım artık Sıkıcaz dişimizi yapicaz buraya kadar geldik şunun şurasında da bata ne kaldi
Evet özellikle bugün ve sonraki iki günü öneriyorlar. Eğer ki birden fazla yumurtlama olmuyorsa 2 günde 1 diye kendinizi sıkmamaya çalışın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…