- 21 Mart 2025
- 151
- 77
- 13
- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
valla bende bunu merak ediyorum burda okuduklarımdan yola çıkıp ovü testi yaptım dpo 5 de çizgi koyuydu ama eşit değillerdi pik değildi yani. şuan dpo 7 deyim dün ve bugün yapmadım. Çünkü kesin sonuç değil moralimi bozmak yada umutlanmak istemiyorum bi yandan da. Ama yapmadım diye de içim içimi yediArkadaşlar yumurtlamadan kaç gün sonra ovulasyonla yakıp edıyorsunuz en erken
Valla bugün dpo 5 benim sağ kasıkta bir gerilme hissedince yumurtlama mı diye şüphe düştü yaptım silik çıktı, gebelik için de bir 5 gün sonra başlarım herhaldeArkadaşlar yumurtlamadan kaç gün sonra ovulasyonla yakıp edıyorsunuz en erken
Ay benim de solda gerilme ve dolgunluk var dpo 5 den beri ayaklarımı kendime çekince bile anlıyorum o gerilmeyi inşallahhh bebişlerdendirValla bugün dpo 5 benim sağ kasıkta bir gerilme hissedince yumurtlama mı diye şüphe düştü yaptım silik çıktı, gebelik için de bir 5 gün sonra başlarım herhalde
Ayy inşallah yaa bugün kasığım geriliyor diye eğilemedim bile ilk defa oldu. Yalnız yumurtlama ağrısı soldaydı bu sağdaAy benim de solda gerilme ve dolgunluk var dpo 5 den beri ayaklarımı kendime çekince bile anlıyorum o gerilmeyi inşallahhh bebişlerdendir
Benim de ilk defa böyle oluyor sancı gibi de değil doluluk hissi bilmiyorum sürekli belirti arıyoruz ondan mıdır ama belim de ara ara ağrıyor daha doğrusu kuyruk sokumumAyy inşallah yaa bugün kasığım geriliyor diye eğilemedim bile ilk defa oldu. Yalnız yumurtlama ağrısı soldaydı bu sağda
Benim belim ve kuyruk sokumum hep ağrıdığı için onu ayırt edemiyorum masa başı iş yüzünden belim 60 yaşında gibiBenim de ilk defa böyle oluyor sancı gibi de değil doluluk hissi bilmiyorum sürekli belirti arıyoruz ondan mıdır ama belim de ara ara ağrıyor daha doğrusu kuyruk sokumum
Yaa allah kolaylık versinBenim belim ve kuyruk sokumum hep ağrıdığı için onu ayırt edemiyorum masa başı iş yüzünden belim 60 yaşında gibivalla bilmiyorum geçen ay çok hamile gibiydim tüm belirtiler vardı sonra adet oldum işte
Yaa doğru umutlanıyoruz öyle olunca benim de dpo 6 dayım yumurtlamadan sonra sılıklesınce yapmayı bırakıyorum genelde bugün yaptım az sılıktı 4-5 gün sonra deneyım dıyorumvalla bende bunu merak ediyorum burda okuduklarımdan yola çıkıp ovü testi yaptım dpo 5 de çizgi koyuydu ama eşit değillerdi pik değildi yani. şuan dpo 7 deyim dün ve bugün yapmadım. Çünkü kesin sonuç değil moralimi bozmak yada umutlanmak istemiyorum bi yandan da. Ama yapmadım diye de içim içimi yedi
Aynen bende öyle düşündüm 2-3 güne denerim haberleşelim kızlarYaa doğru umutlanıyoruz öyle olunca benim de dpo 6 dayım yumurtlamadan sonra sılıklesınce yapmayı bırakıyorum genelde bugün yaptım az sılıktı 4-5 gün sonra deneyım dıyorum
aminn beraberce mayıs 2026 annelerine hızlı bir geçiş yaparız umarımYaa allah kolaylık versinben de geçen ay hamile gibiydim çok heveslenmiştim sonu hüsran bu kez güzellikler olsun ya çok aminn
Aminnn yaaminn beraberce mayıs 2026 annelerine hızlı bir geçiş yaparız umarım
Test yapmaya devam et iki çizgi aynı koyulukta olana kadar yapKızlar selam, sizi okuyordum ama ovülasyon testi yapmamıştım erken diye. Bugün dpo 6 ve ovülasyon testim böyle çıktı. Ne diyorsunuz sizce umut var mı? Daha önceki aylarda kıl gibi ince bir çizgi çıkardı.
Yumurtlamadan sonra geçen günler canım ertesi gününü 0 kabul edip sayıyorsun atıyorum 25inde yumurtladıysan bugün dpo 4 kabul ediliyorsunAy dpo ne demek yahu biri beni aydınlatsın.
Yok kız yumurtlama günü 0 ertesi gün dpo 1Yumurtlamadan sonra geçen günler canım ertesi gününü 0 kabul edip sayıyorsun atıyorum 25inde yumurtladıysan bugün dpo 4 kabul ediliyorsun
Ay bende öyle biliyordum chatgpt bana çatlama 0 kabul ediliyor yazdıYok kız yumurtlama günü 0 ertesi gün dpo 1
Canım çatlama = yumurtlama değil mi ben yanlış mı anlamışım olayııAy bende öyle biliyordum chatgpt bana çatlama 0 kabul ediliyor yazdıbende inandım
Ovi testinde pik olunca yumurtlama pik silindiğinde çatlama kabul ediliyor diye biliyorum canım yani pik yumurtlama genelde ertesi günü silikleştiğinde de çatlama günü oluyorCanım çatlama = yumurtlama
Gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin inşallahSelam kızlar,ovulasyon testi yapmadım ama hamileliğimi yeni öğrendim.femara kullanmıştım bu ay tuttukan değerim 241 çıktı 2 gün gecikmede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?