- 21 Ekim 2021
- 916
- 520
- 53
- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Ay az önce bu cevabı tam yazamadan göndermişim düzenledim sonra ama yetişemedim sanaOvi testinde pik olunca yumurtlama pik silindiğinde çatlama kabul ediliyor diye biliyorum canım yani pik yumurtlama genelde ertesi günü silikleştiğinde de çatlama günü oluyor
Gülmeyin ama rüyamda görmektüGözünüz aydın sağlıkla ilerlesin inşallahbelirtileriniz nelerdi acaba
Ben yumurtlama ve çatlama aynı sanıyordum aydınlandımm
Yaa çok inanırımGülmeyin ama rüyamda görmektü4. Hamileliğim bu hepsini rüyamda görüp test yaptım da öğrendim.bide bir haftadır hastaydım salgın varmış o yüzden kendimi dinleyemedim hiç belirti sıfırdı diyebilirim
hep beraber birbirimizi geliştiriyoruz süper ortam, o zaman benim çatlama 25'i dpo 5 miyim bugünişte bende burdan ve chatgpt den öğrendiklerim sağolsun
Görürsün inşallah en kısa zamandaYaa çok inanırımbende çevremdeki herkesi rüyamda görüyorum sonra onlara yazdığımda hamilelik haberlerini alıyorum 8-9 kişide rahat böyle oldu rüyamda görüp bi kendimi göremedim
Evet canım 5 oluyorhep beraber birbirimizi geliştiriyoruz süper ortam, o zaman benim çatlama 25'i dpo 5 miyim bugün
Neyse gidiş yolum yanlış da olsa doğru hesaplamışımEvet canım 5 oluyor
Bir ay gecikmeli olsun bu ay olmuş olsun aminBen kendimi bir kaç defa rüyada hamile gördüm, geçen ay eşim kayınvalidem teyzem rüyasında gördü aha dedim geliyor, gelmedi
AminBir ay gecikmeli olsun bu ay olmuş olsun amin
Aa hiç duymamıstım bunu kız hadi inşallah doğru çıksın biz de bu ay tutturalım hiç gerek kalmasın öyle şeylereAminbu arada astroloji ile biraz ilgileniyorum, bir hesap yaptım eğer doğru ise bu ay hamile olmam lazım. Doğru çıkarsa isteyene hesaplarım
Hahah ay umarımAa hiç duymamıstım bunu kız hadi inşallah doğru çıksın biz de bu ay tutturalım hiç gerek kalmasın öyle şeylere
Benim de ovulasyon testi dün pik çıkmıştı, bugün silik. Bu çatladığı anlamına mı geliyor? Yani bugün dpo 1 mi olduk? Kusura bakmayın yeni öğreniyorumAy bende bugün çatladım
Silik çizgi varda çıkmamış yahuBak bu şekil de oldu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?