- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Tamam o zaman aynı ilerliyoruzSilik çizgi varda çıkmamış yahu
Tamam o zaman aynı ilerliyoruzSilik çizgi varda çıkmamış yahu
Tamam o zaman aynı ilerliyoruzbenim de sizin 29 yazandaki gibiydi dün. Bugün de silik var. Döngüm normalde 32 gün sürüyor benim, telefondaki uygulamaya göre yumurtlama 2 eylül gösteriyor, demek ki daha erken oldu. Sol kasığımda bugün inanılmaz bir sancı vardı. Üşüttüm sandım, yumurtlama ağrısı belki de.
Aaa akıntı bende de var baya belirginBeraber ilerliyoruz gerçekten o sol kasik batması 4 5 gündür vr Bende seffaf akinti da yumurtlamadan ince geldi iki gün boyunca hatta bu son testi yaptıktan sonra peceteyle silinirken çok minik kahverengi ince bir akinti vardi. Be im de var uzayabilir 9 aguatos da düşük yaptim o yüzden bat gecikecek sanki çünkü tam 20.gun yumurtladim. Dusugun ilk günü adetin 1.gunu sayiliyor. Allah emeklerimizin karşılığını versin kucaklarimiz dolsun bebislerle
Aaa akıntı bende de var baya belirgingögüslerimde de hassasiyet var ama daha önceki aylarda yumurtlama esmasında da oluyor muydu hatırlayamadım. Benim regl öncesi çok ağrıyor genelde. Biz de 7 aydır deniyorıuz, bu 8. Ay. Ekim ayına kadar olmazsa doktor gelin demişti rahim filmi için vs. Umarım gerek kalmaz güzel haberler alırız sizin için de dua edeceğimm
Yerleşme lekesi olabilir o ya da bazen çatlama zamanı olurmuş bilmiyorum. Kaç gün oldu çatlamadan sonra.Hanimlar yumurtladiktan sonra ya da catlamadan sonra kahverengi lekesi gelen oldu mu ? Bugün sabah geldi sildikce gelmiyor ama camasirim da görüyorum ve bir seferlik değil wc ye gidince lekenin biraz daha geldigini görüyorum.
Canım bu ay ovulasyon testi ile takipteyim. 29unda pik yakaladim ama 23unde de pik vardi iki defa yumurrladigimdan şüpheleniyorum bak sana da atayimYerleşme lekesi olabilir o ya da bazen çatlama zamanı olurmuş bilmiyorum. Kaç gün oldu çatlamadan sonra.
Ovulasyon kullanmadığım için çok anlamıyorum ama dediğin gibi iki defa çatlama olabilir ya da yerleşme de olabilirCanım bu ay ovulasyon testi ile takipteyim. 29unda pik yakaladim ama 23unde de pik vardi iki defa yumurrladigimdan şüpheleniyorum bak sana da atayim
Tamam canim teşekkür ederim inşallah ilk yumurtlamanin yerlesmesidirOvulasyon kullanmadığım için çok anlamıyorum ama dediğin gibi iki defa çatlama olabilir ya da yerleşme de olabilir
İnşallahTamam canim teşekkür ederim inşallah ilk yumurtlamanin yerlesmesidir
Ayy koyulaşmış duruyor kız üstelik su da içmişsin. Benim de 5 gün var tam konuya bugün akşam test yapsam mantıklı mı sizce diyecektim senin mesajını gördüm. Ben de yapayım bariRegle beş gün kala ovulasyon testi bu şekilde çıktı su alımına dikkat etmeden yaptım pik e yakın gözüküyor böyle olup hamileliğini öğrenen var mı ya bu ikinci yumurtlama olamaz değil mi kızlar
Yap kız bende gebelik testi yapacaktım vazgeçtim erkendir vs diye ya yarın ya diğer gün bi tane onu da patlatırım artık hayırlısıAyy koyulaşmış duruyor kız üstelik su da içmişsin. Benim de 5 gün var tam konuya bugün akşam test yapsam mantıklı mı sizce diyecektim senin mesajını gördüm. Ben de yapayım bari
Yaptım ama hayatımda yaptığım en beyaz ovulasyon testi idiYap kız bende gebelik testi yapacaktım vazgeçtim erkendir vs diye ya yarın ya diğer gün bi tane onu da patlatırım artık hayırlısı
Yaptım ama hayatımda yaptığım en beyaz ovulasyon testi idi
Ettim ettim, aynen illa göstermez ama koyu çıksaydı bi mutlu olurdum ne güzelSıvıya dikkat ettin mi canım ondan da olabilir illa gebelik gösterecek diye bi şey de yok yani bizimkisi oyalanma işte
Biz gebelik testinde mutlu olacaz inanıyorumEttim ettim, aynen illa göstermez ama koyu çıksaydı bi mutlu olurdum ne güzel
Amin canımm, ya aklıma takıldı ovulasyonu gebelik için kullanırken sabah ilk idrarla nı yapsak daha doğru olurdu acaba?Biz gebelik testinde mutlu olacaz inanıyorum
Valla olabilir kuzu normalde nasıl yapıyosak öyle yapmamız lazımdı ben sabahtan bir sonraki idrarla yapıyordum mesela öyle yapmadım ama bilemiyorum. Daha da yapmam zaten gebelik testi yapacağım yarından itibaren bakalım hayırlısıAmin canımm, ya aklıma takıldı ovulasyonu gebelik için kullanırken sabah ilk idrarla nı yapsak daha doğru olurdu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?