Ovülasyon testi ile gebe miyim takip ediyorum 😂

Bu konuya bi etiket yapsana beni
Aşkım etiket yapılmıyor link atıcam

Ben 2 gün öncede değerlendirdim bugün de değerlendiririm tamam bebem bakıcam şimdi konuya

Banada bi ateş basıyor ama sıcaklardan mı bilemiyorum evimde serin ama ara ara bi geliyorlar başka da belirti yok akıntı sıfır iki gün önce bel ağrım vardı oda geçti memelerim sönük
Daha zaten belirti için çok erken ya 3-4 gün kala belirti olur heralde

Neler olmuştu kızz merak ettim
Aşkım ilk olarak aşırı bel ağrım olmuştu kalbim çarpıntı yapıyordu tam 5 gün sonrasında çatlamadan. Çarpıntıyı net hatırlıyorum eşime gece kalp krizi geçirdim bence sende uyuyordun diye trip atmıştım Göğüs hassasiyeti kasık ağrısı sıcak basması hepsi olmuştu normalde bende sivilce de olmaz bitane sivilce çıkmıştı. Göz kararması anlık oluyordu emin olamıyorsun ondan. Hatta bi ara oda parfümü çok güzel kokmuştu bende ne alaka çok erken daha diye düşünmüştüm eşime de bizi kandırıyorlarmış yeni yerden aldığım daha iyi kokuyor falan demiştim oysaki aynı oda parfümüydü. Regle bir kaç gün kala su gibi akıntım oluyordu beyaz değilde ya altıma kaçırıyorum ya da regl geliyor sanıyordum regl ağrısı sürekli vardı ve regl günü uçuk çıkmıştı birde regl günüm geçince göbek çevrem çok kaşınıyordu her şeyi yaşamışım ama o zaman takık olmadığım için reglden 4 gün sonra kan vermiştim
Açıkçası şuan sadece sıcak basması var bel ağrım hafifti geçti

Son düzenleme:
İnşallahhhhhh hemen at bakalım
Benim yarın nasıl çıkar bilmem ama bol bol devam eder umarım
Ya normal mi bilmiyorum ama 2-3 gündür afedersin ishal gibi bir ağrı var karnımda bi geçmedi. Normalde böyle olmaz ya gebelik belirtisi de kabızlık olur derler. Ama benim her şeyden bağırsaklarım etkilenir acaba ondan mı diye düşünmeden edemiyorum

Oo maşallah baya şey yaşamışsın Valla benimde var bir şeyler ama yoramıyorum işte ona Sen bir kere yaşadığın için kendini anlayabilirsin. İnşallah hepsi gebeliktendir yaa

Benim yumurtlama zamanı gazım çok oluyor soğuk alıyorum hemen o ara ishale dönüyor hemen. Kasık ağrısı kaşıntı yaşıyorum kanlanma yoğunlaşınca oralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…