- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
bitanesi var bence değilimOo maşallah baya şey yaşamışsınValla benimde var bir şeyler ama yoramıyorum işte ona Sen bir kere yaşadığın için kendini anlayabilirsin. İnşallah hepsi gebeliktendir yaa
Yumurtlama belirtilerin neydi ? Özellikle ağrı var mıydı? Çünkü bende 17 Ağustos yumurtlamam olduğunu düşünüyorum.17snde yumurtlama görmüştüm anlamadım
Ay benimde hep 30. Günlere yakın oluyor inşallah yazar doktor sıkıldım bu süreçte bekle bekle geçmiyor zaman ⏱Yumurta erken büyüdüğü için erken adet oluyorsun. Yani tam zamanında. Benim yumurtlamam hep 30. Günlerde oluyordu. Bu ilaçla 14. Günlerde yumurta büyüdü. 15 gün sonra da adet oluyorum zaten
Ay inşallah hepimiz güzel haberler alalımCanım seni başka konularda yine görmüştüm sanki inşallah tekrar güzel sonuç alırsın
Ovilasyon testiyle takip ediyordum pik görmüştüm ve aşırı yoğun bi beyaz akıntı geldi. Çatlamadan sonraki gece benimde sabaha kadar kasık ve bacak ağrım oldu inanır mısın ama soldu. Bende kalkıp ağrı kesici falan içtim parolYumurtlama belirtilerin neydi ? Özellikle ağrı var mıydı? Çünkü bende 17 Ağustos yumurtlamam olduğunu düşünüyorum.
Hatta şöyle oldu adetim 14 Ağustos gecesi biterken sağ tarafımda kasık ağrım oldu bacağıma vuruyordu sağ tarafa. Gece boyunca sürdü. Hatta tam temizlenemediğim için değerlendiremedim. 15 Ağustos bitmişti tamamen. 17 Ağustos da ise ilişki sonrasi hemen ardından yine aynı ağrı bir tık daha şiddetli sağ kasik ve bacağa vuran ağrım oldu kivrandiriyordu biraz zorla uyudum. Sonra geçti şimdi arasıra hafif sağ tarafta ağrı sızı oluyor veya sağ kasıkta hassasiyet hissi oluşuyor.
Tevafuk bu ya yorumunu görünce yazayım dedim 17 Ağustost catladigini düşünüyorum ilişki tetikledi bence.
Sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah ya ilkinde bende ne olduğunu anlamadan düşük kürtaj bitti gitti minicik birşeydi ama ultrason kağıdını bile atamıyorum masamda asılı duruyorBenim ilk gebeliğimde 4 5 gün sonra başlamıştı .. o zaman anlamamışım ama öğrenince bi aaa olmuştumtabi kürtajla sonlandı nasip
9 dpoKaçıncı günündesin dpo kaç
Amin inşallah sağlıkla kolaylıklaSağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah ya ilkinde bende ne olduğunu anlamadan düşük kürtaj bitti gitti minicik birşeydi ama ultrason kağıdını bile atamıyorum masamda asılı duruyor
Gerçekten mi? Desene aynı gece ikimizde kivranmışızOvilasyon testiyle takip ediyordum pik görmüştüm ve aşırı yoğun bi beyaz akıntı geldi. Çatlamadan sonraki gece benimde sabaha kadar kasık ve bacak ağrım oldu inanır mısın ama soldu. Bende kalkıp ağrı kesici falan içtim parol17si akşam ve gece oldu bu dediklerim. Şuan da ara ara bacak ağrısı var ama çok hafif.. Ateş basması var birazda iki gün önce belim ağrımıştı
Evet hatta ağrıdığı için ayaklarımı baza başlığına koyup havada tutmuştum belli bi süreGerçekten mi? Desene aynı gece ikimizde kivranmışızeşimde sürekli ağrı kesici al al dedi durdu bende almak istemedim hemen sevmiyorum öyle ilaç almayı zar zor sizdim vallahi. Birde ilişkiden sonra oldu gerçekten büyümüş yumurtayi çatlattı sanki.
14 Ağustos olan Ağrı'da belki folikul büyümesi yüzünden olabilir yoksa iki kez mi yumurtladim bilmiyorumtest ve ultrason takibi yapmadım bu arada PCO var bende
Hepimiz inşallahh. Kızlar bir de sarımsı akıntı geliyor bu belirti mi acabaEvet hatta ağrıdığı için ayaklarımı baza başlığına koyup havada tutmuştum belli bi süregece 3ü geçince artık sinirlendim içtim yoksa bende sevmem pek ilaç kullanmayı muhtemelen evet yumurtlama dönemine 14nde girdin 17sinde çatlama olmuş inşallah sende bende bu ay güzel haberler veririz birbirimize
Evet burda bir kaç kişiden okumuştum sarımsı akıntıyı gebe olduklarını öğrenmişlerdi fakat kokusuzmuş. Koku varsa enfeksiyon olabilir diyorlarHepimiz inşallahh. Kızlar bir de sarımsı akıntı geliyor bu belirti mi acababugün daha da arttı
Koku hiç yok çok şükür bu zamana kadar hiç enfeksiyon yaşamadım ya inşallah ondandırr. Sen buralarda gezme git değerlendirEvet burda bir kaç kişiden okumuştum sarımsı akıntıyı gebe olduklarını öğrenmişlerdi fakat kokusuzmuş. Koku varsa enfeksiyon olabilir diyorlar
Dua edin bize deTopiginize denk geldim Arkadaşlar gebelik olduğunda ovulasyon testi koyulaşiyor bilginize. Ben gebelik testi yapmadan önce ovulasyon ile tam emin olmasam bile tammn bu sefer oldu demiştim:)) ha gayrett
Amiiiiin Hadi bakalımEvet hatta ağrıdığı için ayaklarımı baza başlığına koyup havada tutmuştum belli bi süregece 3ü geçince artık sinirlendim içtim yoksa bende sevmem pek ilaç kullanmayı muhtemelen evet yumurtlama dönemine 14nde girdin 17sinde çatlama olmuş inşallah sende bende bu ay güzel haberler veririz birbirimize
Kocam birazcık uyuyor uyandırcam dinlensindeKoku hiç yok çok şükür bu zamana kadar hiç enfeksiyon yaşamadım ya inşallah ondandırr. Sen buralarda gezme git değerlendir
Ayyy inşallah.. kaçıncı gün koyulaşma gördünüz acabaTopiginize denk geldim Arkadaşlar gebelik olduğunda ovulasyon testi koyulaşiyor bilginize. Ben gebelik testi yapmadan önce ovulasyon ile tam emin olmasam bile tammn bu sefer oldu demiştim:)) ha gayrett
Yumurtlama kesin sağda olmuş sizin :) bi 8 10 gün sonra gebelik haberi gelsin inşallahAmiiiiin Hadi bakalımgerçekten bende aynısını hissettim sinir olmuştum artık.
Bugun öğlen de hafif bir ağrı çektim ama çok kısa geldi geçti yine sağ tarafta. Şimdi de boyle yine sağ tarafa yatınca hassasiyet oluyor kasik tarafında sanki adet öncesi hallerde gibiyim. Normalde hiç olmam böyle.
Akıntınız var mı şuan ? Bende 0 hiç yok.Amiiiiin Hadi bakalımgerçekten bende aynısını hissettim sinir olmuştum artık.
Bugun öğlen de hafif bir ağrı çektim ama çok kısa geldi geçti yine sağ tarafta. Şimdi de boyle yine sağ tarafa yatınca hassasiyet oluyor kasik tarafında sanki adet öncesi hallerde gibiyim. Normalde hiç olmam böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?