- 25 Ekim 2024
- 416
- 323
- 18
- Konu Sahibi yazmayanyazilimci
-
Aslında gerçekten nasip işidir bebekte. Düşün ben ilaç almadan aylarca belki bir yıl boyinca da adet olmam zaten adet olmadigim için yumurtlamam çok çok nadir olur. Ama benim kendimden hiç umudum yoktu. Diyete girdim o ay beş kilo verdim adetimin üzerinden bayağı geçmesine rağmen yumurtlama gördüm ve hiç ummadığım anda gebelik haberimi aldım Rabbim nasip etti. Fakat duanın gücüdur ki arefe günü çok dua etmiştim Rabbim nasip etti. Sizlere de en kısa zamanda nasip etsinBen üç dört ay denedim bu ay bırakmıştım memlekete gittik 1 ay kadar orda kalınca uğraşmamıştım açıkçası
Aşkım ben hamileyken sapsarı akıntım oluyordu kokusuz kesinlikle belirti benceHepimiz inşallahh. Kızlar bir de sarımsı akıntı geliyor bu belirti mi acababugün daha da arttı
Teşekkürler bilgi için.Kızlar gebelik haberini almadan önce akıntım şeffaf değildi. Beyaz-kremsi katı bir akıntıydi. Aklınızda bulunsun ve zaten uzun sürmedi iki üç gün surdu bu akıntı.
Evet olabilir sarı beyaz kokusuz ise gebelik belirtilerindendirHepimiz inşallahh. Kızlar bir de sarımsı akıntı geliyor bu belirti mi acababugün daha da arttı
PEki gebeliğin olusmama sebebi var mı sizde veya esinizde test verdiniz mi eşinizle beraber 2022 den bu yana zaman geçmiş çünküTeşekkürler bilgi için.
Benim de 2022 de bir düşüğüm oldu. Çok akıntım vardı beyaz beyaz kivamli şeklinde gelirdi yoğundu. Gebelik şüphesi vardı ama testler negatifti kan dahil. Doktora gittim gösterdim hatta görseli akıntıyı yandan bir güldü gel bakalım dedi bir baktık küçük bir kese bile var. Doktor sağlıksız olabileceğinden tam hamilesin diyemem ama büyük ihtimalle öylesin demişti ama gelişmedi kese ve düşük oldu. İlk kez o zaman bir akıntı olmuştu
Bu arada tebrik ediyorum sağlıkla gelsin bebeğin
5. Günüm bugün ovi koyu görünce acaba tekrar yumurtlama mı diye düşündümKaç gün geçti catlamadan
ay ben burda randevu bulamadığım için doktora gidemem oda bana ters teper..Duphastonu geçen ay kendim kullanmaya başladım. Doktorum iyi yapmışsın dedi zararı yok çünkü dedi. Bu sefer ama doktor kontrolünde olmuş oldu. Tek bir konuda zararı olur, o da eğer gebeysen ve duphastonu kullanıp kendi kafana göre ilacı kesersen düşük riski olabilir. Bu yüzden ilacı doktor kontrolünde kesmek gerekir gebelik şüphesi var ise.
Gebelik testini bu ayın sonunda yapayım diyorum. İlaç bitmeden bakim varmı gebelik diye. İlacı kesmeden doktora gitme niyetim var az önce bahsettiğim nedenden dolayı.
Hamilelerin duası kabul olurmuş Allah kabul etsinAslında gerçekten nasip işidir bebekte. Düşün ben ilaç almadan aylarca belki bir yıl boyinca da adet olmam zaten adet olmadigim için yumurtlamam çok çok nadir olur. Ama benim kendimden hiç umudum yoktu. Diyete girdim o ay beş kilo verdim adetimin üzerinden bayağı geçmesine rağmen yumurtlama gördüm ve hiç ummadığım anda gebelik haberimi aldım Rabbim nasip etti. Fakat duanın gücüdur ki arefe günü çok dua etmiştim Rabbim nasip etti. Sizlere de en kısa zamanda nasip etsin
Yaa inşallah öyledir arada da karnımdan belimin sol tarafına çok hafif sancı vuruyor. İstiyorum ama nedense sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor. Negatif görmeye çok alıştım çünküAşkım ben hamileyken sapsarı akıntım oluyordu kokusuz kesinlikle belirti bence
Tabi rahim filmi çekildi düşük sonrası temiz çıktı. Bu sene de hormon testi yaptırdım oda temiz. eşimde test yaptı ondada bir sorun yok. Tek sıkıntı polikistik over olmam ve zor yumurtlama olması. Olasada sağlıksız olma ihtimali oluyor ve muhtemelen o yüzden düşükler oldu ve hatta triodlerimde aZ çalışıyor ama ilaçla dengede kalıyor ve normal değerlerde. Yinede bu ve polikistik over rahatsızlığı gebelik oluştuktan sonra yeterince progesteron hormonu salgilamadığını düşünüyorum vücut zorlaniyor gebeliği tutmakta. Bu yüzden duphastona yumurtlama ile başladım doktorumun kontrolünde belkide başından itibaren desteğe ihtiyacım var.PEki gebeliğin olusmama sebebi var mı sizde veya esinizde test verdiniz mi eşinizle beraber 2022 den bu yana zaman geçmiş çünkü
belli olmaz canım her gebelikte farklılık olabiliyormuş iyi düşünnnbitanesi var bence değilimbir de cildim vücudum hassastı dokunsa eşim morarırdı şuan hamile değilim şöyle düşününce
Foto varmı5. Günüm bugün ovi koyu görünce acaba tekrar yumurtlama mı diye düşündüm
ay ben burda randevu bulamadığım için doktora gidemem oda bana ters teper..
kendimi tutamayıp 27sinde başlarım ben utanmasam bugün yapcam
Bende de polikistik over var ve size bir şey Önermek istiyorum. Instagram'da bir diyetisyen var Ben de onunla çalışmaya başladım. Yumurta kalitesini arttırmaya yönelik sadece kadınlara danışmanlık veriyor ve öne çıkarılan hikayelerine bakarsanız tüp bebek bile tutmayan kadınların bir iki ay içinde gebelik haberi aldığını görürsünüz. Ben çok ümitlendiğim için bu ay ona başladım ve geçen ay bir yumurta zor büyümüştü bu ay 2 haftalık diyetle 3 yumurta büyüdü ve kendi kendine iğnesiz çatladı Doktor iğneye gerek yok dedi. Ben diyetten olduğunu düşünüyorum kan tahlilinize göre ve hastalıklarınıza göre diyet veriyor ve Tıbbi beslenme veriyor. Mutlaka bir bakın derim linkini atacağım şimdi.Tabi rahim filmi çekildi düşük sonrası temiz çıktı. Bu sene de hormon testi yaptırdım oda temiz. eşimde test yaptı ondada bir sorun yok. Tek sıkıntı polikistik over olmam ve zor yumurtlama olması. Olasada sağlıksız olma ihtimali oluyor ve muhtemelen o yüzden düşükler oldu ve hatta triodlerimde aZ çalışıyor ama ilaçla dengede kalıyor ve normal değerlerde. Yinede bu ve polikistik over rahatsızlığı gebelik oluştuktan sonra yeterince progesteron hormonu salgilamadığını düşünüyorum vücut zorlaniyor gebeliği tutmakta. Bu yüzden duphastona yumurtlama ile başladım doktorumun kontrolünde belkide başından itibaren desteğe ihtiyacım var.
Çünkü ben hep gecikince hemen doktora girmiyordum PCO var diye ama bence gitmeme gerekiyormus hormon desteğine erkenden başlamak için
İnositol kullandın mı hiç? Burda pco olanlar genelde kullanıyor ve düzene giren hamile kalanları okuyorum hep..Tabi rahim filmi çekildi düşük sonrası temiz çıktı. Bu sene de hormon testi yaptırdım oda temiz. eşimde test yaptı ondada bir sorun yok. Tek sıkıntı polikistik over olmam ve zor yumurtlama olması. Olasada sağlıksız olma ihtimali oluyor ve muhtemelen o yüzden düşükler oldu ve hatta triodlerimde aZ çalışıyor ama ilaçla dengede kalıyor ve normal değerlerde. Yinede bu ve polikistik over rahatsızlığı gebelik oluştuktan sonra yeterince progesteron hormonu salgilamadığını düşünüyorum vücut zorlaniyor gebeliği tutmakta. Bu yüzden duphastona yumurtlama ile başladım doktorumun kontrolünde belkide başından itibaren desteğe ihtiyacım var.
Çünkü ben hep gecikince hemen doktora gitmiyordum PCO var diye ama bence gitmem gerekiyormus hormon desteğine erkenden başlamak için
görcez aşkım ay sonubelli olmaz canım her gebelikte farklılık olabiliyormuş iyi düşünnn
Ben ileri derece pcos hastasiydm yumurtaligimfa çok sayıda kist vardı küçük küçük soğan kürü ile hepsi gitti çok şükür. Dediğim gibi ilaçsız adet de olmam yumurtlama da görmem çörekotu kur sayesinde ilk defa koyu bir şekilde yumurtlama gördüm.Tabi rahim filmi çekildi düşük sonrası temiz çıktı. Bu sene de hormon testi yaptırdım oda temiz. eşimde test yaptı ondada bir sorun yok. Tek sıkıntı polikistik over olmam ve zor yumurtlama olması. Olasada sağlıksız olma ihtimali oluyor ve muhtemelen o yüzden düşükler oldu ve hatta triodlerimde aZ çalışıyor ama ilaçla dengede kalıyor ve normal değerlerde. Yinede bu ve polikistik over rahatsızlığı gebelik oluştuktan sonra yeterince progesteron hormonu salgilamadığını düşünüyorum vücut zorlaniyor gebeliği tutmakta. Bu yüzden duphastona yumurtlama ile başladım doktorumun kontrolünde belkide başından itibaren desteğe ihtiyacım var.
Çünkü ben hep gecikince hemen doktora gitmiyordum PCO var diye ama bence gitmem gerekiyormus hormon desteğine erkenden başlamak için
Sen bence ovu testlerine devam et. Koyu olması iyi bir işaret gibi ama biraz erken gerçi ama. Seninki hemen döllenmiş hızlı hızlı ilerlemişse belki5. Günüm bugün ovi koyu görünce acaba tekrar yumurtlama mı diye düşündüm
ay ben burda randevu bulamadığım için doktora gidemem oda bana ters teper..
kendimi tutamayıp 27sinde başlarım ben utanmasam bugün yapcam
En alttakini bugün yaptımFoto varmı
Kesinlikle pcos olanlar diyete gitmeli ben 66 kilo olmuştum. O ay gebeligi erteleme kararı aldım kilo vereceğim dedim diyetisyen eşliğinde sporla destekledim ve 66 dan 61 e indim ve hamile kaldımBende de polikistik over var ve size bir şey Önermek istiyorum. Instagram'da bir diyetisyen var Ben de onunla çalışmaya başladım. Yumurta kalitesini arttırmaya yönelik sadece kadınlara danışmanlık veriyor ve öne çıkarılan hikayelerine bakarsanız tüp bebek bile tutmayan kadınların bir iki ay içinde gebelik haberi aldığını görürsünüz. Ben çok ümitlendiğim için bu ay ona başladım ve geçen ay bir yumurta zor büyümüştü bu ay 2 haftalık diyetle 3 yumurta büyüdü ve kendi kendine iğnesiz çatladı Doktor iğneye gerek yok dedi. Ben diyetten olduğunu düşünüyorum kan tahlilinize göre ve hastalıklarınıza göre diyet veriyor ve Tıbbi beslenme veriyor. Mutlaka bir bakın derim linkini atacağım şimdi.
Dyt.F. Handan Küçükçakıroğlu | PKOS,AMH,Gebelik Beslenmesi (@dyt.handankucukcakiroglu) • Instagram fotoğrafları ve videoları
23K Takipçi, 109 Takip, 88 Gönderi - Dyt.F. Handan Küçükçakıroğlu | PKOS,AMH,Gebelik Beslenmesi'in (@dyt.handankucukcakiroglu) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
Valla koyulasmaya başlamış. Yarın mutlaka tekrar yap bende Ebru abladan takip ediyordumEn alttakini bugün yaptım
Çatlamam 17sinde olmuştu.. yarın nasıl çıkar bilmem ama testi aldığım kadına ebru ablaya mesaj attım tam yumurtlama diyemem bugünü değerlendir ve test yapmaya devam et dedi.
Sen chata bakma ya ona kalsa reglden sonra test yapSen bence ovu testlerine devam et. Koyu olması iyi bir işaret gibi ama biraz erken gerçi ama. Seninki hemen döllenmiş hızlı hızlı ilerlemişse belki
Normalde chat gpt diyorki senle bana yada 17 Ağustos çatlayanlara bugün yarın yerleşme baslayabilirmiş eğer yerleşme olursa o zaman HCG hormonu salgılar maya başlar ancak. Yani bir 5 veya 6 gün sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?