Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile gebelik tespit edilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın sabah idrarınla gebelik testini tekrarla Canım benm de bat tan bi gün önce ovu testi böyleydi gebelik testi de pozitif çıkmıştı

Gebelik olsa dün çıkmazmıydı sabah yapmıştım testi 1 haftadır kasığımda bi seyirme hissediyorum sende böyle bir belirti oldu mu

Gebelik olsa dün çıkmazmıydı sabah yapmıştım testi 1 haftadır kasığımda bi seyirme hissediyorum sende böyle bir belirti oldu mu
Valla ben ihtimal vermediğim için takip etmedim belirtileri sen sabah yap test

Merhaba ovu testini ne zaman yaptiniz?adet gecincemi gecmeden mi
Önceki yorumları okudumda canım bat gununde yapanda var bıraz erken yapanda var ben hiç denemedım bu ay deneyecegım bakalım ne olacak suan yumurtlama haftamdayım sen ne yaptın merak ettım

Bu konuyu okuduktan sonra 4 gün peş peşe adetim yakınken yaptım gittikçe koyulaştı bugün elimdeki son gebelik testini yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama 2. çizgi çok belirgin değildi aynı zamanda ovülasyon testi yaptım oda kopkoyuydu. Şimdi hastaneden döndüm dayanamadım sabahı 223.7 çıktı kimyasalmıdır?

Adetın gectmı kacncı gndesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…