- 22 Temmuz 2017
- 181
- 49
- 48
- 37
Yaşasa ınsallah benımde vardırSabah bi gebelik testi yap Canım iğnenin etkisi geçmiştir benm de böyle çıkmıştı adet günü hamile olduğunu öğrendim
Ba.na da yardım cı olurmusunuzEvet canım hatta ertesi gün baya bi silik olmuştu
Yarın sabah idrarınla gebelik testini tekrarla Canım benm de bat tan bi gün önce ovu testi böyleydi gebelik testi de pozitif çıkmıştıEki Görüntüle 2209958 Eki Görüntüle 2209958 Arkadaşlar merhaba yarın bat günüm dün gebelik testi yaptım negatif ama ovülasyon testi koyu çıktı...
Yarın sabah idrarınla gebelik testini tekrarla Canım benm de bat tan bi gün önce ovu testi böyleydi gebelik testi de pozitif çıkmıştı
Valla ben ihtimal vermediğim için takip etmedim belirtileri sen sabah yap testGebelik olsa dün çıkmazmıydı sabah yapmıştım testi 1 haftadır kasığımda bi seyirme hissediyorum sende böyle bir belirti oldu mu
Varmi bisey kuzumGebelik olsa dün çıkmazmıydı sabah yapmıştım testi 1 haftadır kasığımda bi seyirme hissediyorum sende böyle bir belirti oldu mu
Merhaba ovu testini ne zaman yaptiniz?adet gecincemi gecmeden miBende hamileyim yeni öğrendim.ovulasyon testiylede baktım iki çizgide kopkoyu cıktı.
Önceki yorumları okudumda canım bat gununde yapanda var bıraz erken yapanda var ben hiç denemedım bu ay deneyecegım bakalım ne olacak suan yumurtlama haftamdayım sen ne yaptın merak ettımMerhaba ovu testini ne zaman yaptiniz?adet gecincemi gecmeden mi
5 mart bat beklemedeyimÖnceki yorumları okudumda canım bat gununde yapanda var bıraz erken yapanda var ben hiç denemedım bu ay deneyecegım bakalım ne olacak suan yumurtlama haftamdayım sen ne yaptın merak ettım
Tamam canım banada haber ver bende ovu sipariş ettim netten gelecek bakalım inşallah guzel sonuclar alırız5 mart bat beklemedeyim
Sen ne yaptın sonucun ne çıktıGebelik olsa dün çıkmazmıydı sabah yapmıştım testi 1 haftadır kasığımda bi seyirme hissediyorum sende böyle bir belirti oldu mu
Sabah ovu yaptimTamam canım banada haber ver bende ovu sipariş ettim netten gelecek bakalım inşallah guzel sonuclar alırız
Hayıırlısı olsun canım bakalım zaman ne gosterecekSabah ovu yaptim
Olesine sonuncu kalmisti evde negatif bat 5 mart kiminin cikiyo ama yok bende gebelik demekki
Senin pozitif olur insHayıırlısı olsun canım bakalım zaman ne gosterecek
Seninkide pozıtıfe doner inşallah canımSenin pozitif olur ins
Adetın gectmı kacncı gndesinBu konuyu okuduktan sonra 4 gün peş peşe adetim yakınken yaptım gittikçe koyulaştı bugün elimdeki son gebelik testini yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama 2. çizgi çok belirgin değildi aynı zamanda ovülasyon testi yaptım oda kopkoyuydu. Şimdi hastaneden döndüm dayanamadım sabahı 223.7 çıktı kimyasalmıdır?
son adet tarihim 8 şubat adetim düzenli değil ondan önce de 4 ocakta oldum 4 gün attığını farz edersek 12sinde adet olmam lazım zaten adet olucak gibi ağrılarım var.Adetın gectmı kacncı gndesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?