- 25 Şubat 2016
- 7.745
- 12.912
- 248
- 31
Sen ovulasyon testi yapmsmydin yumurtlama gunun icinAdet bittikten 2 gun sonra 10 gun sogan kuru yaptim. 1 kucuk sogani 2ye bolup kaynatip ictim sabah aksam ac karnina. Bu bitince testere disli aslan pencesi ictim oda kaynamis suya atiyorsun 5 dk kaynatip iciyorsun oda sabah aksam adet olana kadar ama ben 10 gun yaptim tadi baydi baya.Bide cok incir kurusu ve havuc yedim bunlarinda kürleri var aslinda ama ben direk yemeyi tercih ettim. Kese olustugunu gormek icin gidicem en azindan birsey goreyim icim rahat etsin yoksa gebelige inanamiyorum
Sen ovulasyon testylemi ogrenmstn hamilelgni ve ovu testini ne zaman yapiosun adetine kac gun kala yapmstn bide bende ultra erken gebelik testi var onu ne zaman yapsam acabaAdet bittikten 2 gun sonra 10 gun sogan kuru yaptim. 1 kucuk sogani 2ye bolup kaynatip ictim sabah aksam ac karnina. Bu bitince testere disli aslan pencesi ictim oda kaynamis suya atiyorsun 5 dk kaynatip iciyorsun oda sabah aksam adet olana kadar ama ben 10 gun yaptim tadi baydi baya.Bide cok incir kurusu ve havuc yedim bunlarinda kürleri var aslinda ama ben direk yemeyi tercih ettim. Kese olustugunu gormek icin gidicem en azindan birsey goreyim icim rahat etsin yoksa gebelige inanamiyorum
Benim elimde cok ovulasyon vardı ben hic ovulasyon testini tutturamadim cift çizgi hic goremedim ovulasyon zamanını bilmeden 3 gunde 1 degerlendirdik. Tabi burayi okuyunca dedim bende yapayim adetime 5gun varken yaptim sabah aksam gittikce koyulasti dedim herhalde tekrar yumurtluyorum degerlendirdik koyu oldugu için sonraki gunlerde olunca koyu renk suphelendim elimdeki son gebelik testini yaptim. Eger seninde ovulasyon cift cizgiyse oyle yap elinde cok var mi ovulasyon testinden?Sen ovulasyon testylemi ogrenmstn hamilelgni ve ovu testini ne zaman yapiosun adetine kac gun kala yapmstn bide bende ultra erken gebelik testi var onu ne zaman yapsam acaba
Var canim netten set olarak aldim 30 ovu 2 gebelik 1 de ultra erken gebelik var ben daha yumurtlama haftamdayim yani yeni btti benim bat 21 iBenim elimde cok ovulasyon vardı ben hic ovulasyon testini tutturamadim cift çizgi hic goremedim ovulasyon zamanını bilmeden 3 gunde 1 degerlendirdik. Tabi burayi okuyunca dedim bende yapayim adetime 5gun varken yaptim sabah aksam gittikce koyulasti dedim herhalde tekrar yumurtluyorum degerlendirdik koyu oldugu için sonraki gunlerde olunca koyu renk suphelendim elimdeki son gebelik testini yaptim. Eger seninde ovulasyon cift cizgiyse oyle yap elinde cok var mi ovulasyon testinden?
Laboquik dimi markası n11den bende aynı bu şekilde amıştım. Ben dediğim gibi yumurtlama takibi yapamadım 3 günde 1 değerlendirdim kısmet tamamen. Bu arada hafif bi lekelenme oldu pembe renk sizce düşük mü yoksa yerleşmemi?Var canim netten set olarak aldim 30 ovu 2 gebelik 1 de ultra erken gebelik var ben daha yumurtlama haftamdayim yani yeni btti benim bat 21 i
Yerlesme olabilir canm ama dedgm gbi sen dikkatli ol uzan dinlen bi sknti olmaz siddetli agri faln olrsa dktra git vakt kaybetmedenLaboquik dimi markası n11den bende aynı bu şekilde amıştım. Ben dediğim gibi yumurtlama takibi yapamadım 3 günde 1 değerlendirdim kısmet tamamen. Bu arada hafif bi lekelenme oldu pembe renk sizce düşük mü yoksa yerleşmemi?
Hiç kendine dikkat eden biri değilim ama haklısınız uzanmam lazım ağrım var sürekli ama yoğun değil Bugün bhcg 1326 çıktı sence kese görünür mü bu lekelenme kafamda soru işareti bıraktı. Yani aslında insanlar tarlalarda çalışmış eskiden annem hamileyken soba için odun kömür taşırmış biz mi hassaslaştık gittikçe anlamıyorum.Yerlesme olabilir canm ama dedgm gbi sen dikkatli ol uzan dinlen bi sknti olmaz siddetli agri faln olrsa dktra git vakt kaybetmeden
Aynen oyle bi markaydi sanrm suan unuttum :)
Adet agrisi gbi agri olur adet doneminde oldgn icin vucut adetmis gbi sinyal verir alisana kadar adet zamanlarmda agrin olur ama sen dikkat et Rabbim benzetmesin ilk evladmi kaybettim 2.de aklim basima gldi 3 ay yattim cok sukur dogdu 3. De yine dikkat etmedim kizimi faln kucagima aldim derken oda gtti smsi hamile kalirsam sdece doktra gdecem onun haricinde full evdeim komauya bile gtmeyecem en az 3 yada 4 ay bunye meselesi sanirim iste kimisine bisey olmuo kimiside en ufak bi seyde zarar oluo Rabbim seninkini korusun sen sknti yapmaHiç kendine dikkat eden biri değilim ama haklısınız uzanmam lazım ağrım var sürekli ama yoğun değil Bugün bhcg 1326 çıktı sence kese görünür mü bu lekelenme kafamda soru işareti bıraktı. Yani aslında insanlar tarlalarda çalışmış eskiden annem hamileyken soba için odun kömür taşırmış biz mi hassaslaştık gittikçe anlamıyorum.
Netten baktimda 5000 civarlarnda olmasi lazmmis kese gorunmesi icinHiç kendine dikkat eden biri değilim ama haklısınız uzanmam lazım ağrım var sürekli ama yoğun değil Bugün bhcg 1326 çıktı sence kese görünür mü bu lekelenme kafamda soru işareti bıraktı. Yani aslında insanlar tarlalarda çalışmış eskiden annem hamileyken soba için odun kömür taşırmış biz mi hassaslaştık gittikçe anlamıyorum.
Ovu testini ilk israrla yapmaman lazim bide sivi almadan yapacaksin bunlara dikkat etmismiydin yaparken .normalde 2 gun geckmeyle hcg de cikmasi lazm ama bilemedim ki gec dollenmemi acabamerhaba arkadaslar adetim 19 unda olmam lazımdı ama olmadım ve ovülasyon testi yaptım anında 2 cizgi aynı anda cıktı peşinden gebelik testi yaptım negatif ne demek bu.
3 tane olan dün akşam yemekten sonra yaptım.
2 tane olanı bu sabah yaptım. Yardımcı olun.
aaaa yok canım etmedim dikkat. Şimdi sıvı alımımı kesiorm ozaman akşam 8 e kadar oazman testi tekrarlıyım.Ovu testini ilk israrla yapmaman lazim bide sivi almadan yapacaksin bunlara dikkat etmismiydin yaparken .normalde 2 gun geckmeyle hcg de cikmasi lazm ama bilemedim ki gec dollenmemi acaba
Hangi testi yapacaksin aksam ovuyu mu ayni zamanda idrarinida tut soyle iki saat faln tut suda icme su kahve cay faln sonrada yap bakalim ama gebelik testi yapacaksan yani hcg yazandan yapacaksan onu sabah ilk idrarla yap bende yapacam yarin sabahi bekliorum bugun olmassam tabikiaaaa yok canım etmedim dikkat. Şimdi sıvı alımımı kesiorm ozaman akşam 8 e kadar oazman testi tekrarlıyım.
Ovulasyon testi yaptım ama testim bi acayip olduHangi testi yapacaksin aksam ovuyu mu ayni zamanda idrarinida tut soyle iki saat faln tut suda icme su kahve cay faln sonrada yap bakalim ama gebelik testi yapacaksan yani hcg yazandan yapacaksan onu sabah ilk idrarla yap bende yapacam yarin sabahi bekliorum bugun olmassam tabiki
Allah Allah nie bole cikio ki test mi sorunlu acabaOvulasyon testi yaptım ama testim bi acayip oldu
Ikinci cizgimi dagilmis acaba anlayamadim dger gruplarda biri suya tutun faln diodu ama bilemedimOvulasyon testi yaptım ama testim bi acayip oldu
Fazla idral koymusum yarın sabah yine yapacagım bakalm bu arada adet olmadım beklıormIkinci cizgimi dagilmis acaba anlayamadim dger gruplarda biri suya tutun faln diodu ama bilemedim
canım biraz önce yaptım bakarmısın ne oluo şimdi.Ikinci cizgimi dagilmis acaba anlayamadim dger gruplarda biri suya tutun faln diodu ama bilemedim
Test czgsinin daha koyu olmasi gerektgni duymustum ilk idrarnla mi yaptincanım biraz önce yaptım bakarmısın ne oluo şimdi.
3. idralim canmTest czgsinin daha koyu olmasi gerektgni duymustum ilk idrarnla mi yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?