Cnm naptinİnşAllah Bebişdir Bende öyle şeyler yok canmSadece kasık sancısı Bazenn Karnımda acıkmışım gibi sesler gelir ama tok olduöum halde bu gün hic bişeyim yokkk Sadece Kask ağrısı
Cnm naptinİnşAllah Bebişdir Bende öyle şeyler yok canmSadece kasık sancısı Bazenn Karnımda acıkmışım gibi sesler gelir ama tok olduöum halde bu gün hic bişeyim yokkk Sadece Kask ağrısı
Naptin cnm test yaptinmjÜzülme canım bir dahaki ay inşallahben daha yapmadim
Test daha erken diyo her kes bu gün yumurtlamadan 12 nci gunCnm naptin
Cnm naptin
Naptin cnm test yaptinmj
Canm en 16.gun yumurtladim ama 20.gun catladi benim yumurtlamdan mı saymamiz gerekliTest daha erken diyo her kes bu gün yumurtlamadan 12 nci gun
baya güzel yumurtlamışsın o zmn kalitelidirCanm en 16.gun yumurtladim ama 20.gun catladi benim yumurtlamdan mı saymamiz gerekli
Birde sen belirtilerin varmıCanm en 16.gun yumurtladim ama 20.gun catladi benim yumurtlamdan mı saymamiz gerekli
canm batmalar var olduğu gibi bode vajinada iyne batmaları bazen 10 15saniyee o kdr akıntım var bid eçu anBirde sen belirtilerin varmı
İnslalh hamiş belirtileridir akıntı beyazmi cnmcanm batmalar var olduğu gibi bode vajinada iyne batmaları bazen 10 15saniyee o kdr akıntım var bid eçu an
Naptin cnm test yaptinmiDaha yapmadım kızlar bakalım ya bekliyorum biraz
Test yaptım mı cnm ben yine test yaptım negatifİnslalh hamiş belirtileridir akıntı beyazmi cnm
Evet o sayfadan alan çok var ama ben başka siteden almıştım senin kaçıncı gün yumurtladin cnm kaçıncı gün catladi bana 7 sene oldu hala bebek yok rabbim nasip etsin inşallah herkese dua ediyorum bende kaçıncı gün test yapmistin adetlerin gectimiydiMerhaba kizlar ben 5 yillik evliyim bende cocuk sahibi olmak istiyenlerdenim iki defa catlatma ignesi iki defa asilama yaptim negatif cikti gecen ay ovulasyon testi yaptim instagramdan bir gebenin gunlugu sitesinden bu ay malesef tutmadi insllh gelecek ay rabbim isteyen herkese nasip etsin insllh bu hayirli gunlerin hatrina yuzumuzu guldurur
Adetlerim cok düzensiz hep erken oluyorum malesef bu seferde 4 gun yine erken oldumEvet o sayfadan alan çok var ama ben başka siteden almıştım senin kaçıncı gün yumurtladin cnm kaçıncı gün catladi bana 7 sene oldu hala bebek yok rabbim nasip etsin inşallah herkese dua ediyorum bende kaçıncı gün test yapmistin adetlerin gectimiydi
Canım bende adet olamıyordum aylardır kendim denememe ramen hamile kalamadım sonra ovulasyon testini ilk kullanısımda tuttu yumurtlamamı yakaladm
Loboquick ve innovita ikise güzelOncelikle tebrik ederim, Hangi ovulasyon testini kullandınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?