Umut etmezsek üzülüyoruz kuşum o yüzden modumuz hep yüksek hep pozitifizUmut ede ede bi hal oldum artık
Oda doğru kısmet diyelim artık canımUmut etmezsek üzülüyoruz kuşum o yüzden modumuz hep yüksek hep pozitifiz
Benim reglim 1 ekimde bekleme sürecindeyim bendeOda doğru kısmet diyelim artık canımbu arada senin regli ne durumda ne zaman yeni falan mı bitti
Ay inşallah sen güzel haberler alırsınBenim reglim 1 ekimde bekleme sürecindeyim ben
Ay inşallah sen güzel haberler alırsın
Ayy 7 gün geçmiş bence olabilir ama normal test le dene bence ya da kan ver direkAdetim 7 gün geçti elimde gebelik testi yoktu lh ovulasyon testi yaptım gebelik olabilir mi sizce
İnşallah canımÇalıştığım için kan vermeye gidemedim yarın gidicem inşallah gebelik vardır dua edin
Ayy ben kan verdim ama yarın öğle sonu çıkar dedi hemşire nasıl zaman gecicek bakım
Selam e nabiza dusuyor daha once cikarsa arada kontrol etAyy ben kan verdim ama yarın öğle sonu çıkar dedi hemşire nasıl zaman gecicek bakım
SelammSelam e nabiza dusuyor daha once cikarsa arada kontrol et
Sizin lekelenmeniz normal adete döndü müSelammÖyle yapayım inşallah bir an önce çıkar da en azından var mı yok mu kafam rahatlar
Hayır Pazar akşamı kanama başladı gibi oldu azdı ama gecesine leke oldu sabah afedersin ama siyahimsiydi pedimde lekeydi yine sonra yeniden kahve oldu leke günlük ped taktım artık ama lavaboya gidince silince geliyor hepSizin lekelenmeniz normal adete döndü mü
Kanaman ne durumdaAyy ben kan verdim ama yarın öğle sonu çıkar dedi hemşire nasıl zaman gecicek bakım
Kanaman ne durumda
Pazar akşamı kanama başladı gibi oldu azdı ama gecesine leke oldu sabah afedersin ama siyahimsiydi pedimde lekeydi yine sonra yeniden kahve oldu leke günlük ped taktım artık ama lavaboya gidince silince geliyor hep
Aynen kuzu artık ne olduğu belli olucak ama büyük ihtimal hormonlarda sıkıntı oldu benimanladım bebiş bekleyelim bakalım kan sonucunu
Bu durumu bende yaşamıştım 5 gün sürdü pede bulasmıyor leke olarak geliyor bazen kahve bazen pembe cok umutlanmıştım ama yaşadığım bir ara kanamaydıHayır Pazar akşamı kanama başladı gibi oldu azdı ama gecesine leke oldu sabah afedersin ama siyahimsiydi pedimde lekeydi yine sonra yeniden kahve oldu leke günlük ped taktım artık ama lavaboya gidince silince geliyor hep
Bende daha önce yaşadım ama adetime 1 hafta falan varken erken başlamıştı onu biliyordum ara kanama olduğunu sancimda olmuştu ama bu farklı gibi ya da ben öyle hissediyorum belki buda ara kanama PCo dan dolayıBu durumu bende yaşamıştım 5 gün sürdü pede bulasmıyor leke olarak geliyor bazen kahve bazen pembe cok umutlanmıştım ama yaşadığım bir ara kanamaydıo ay cok sağlıksız beslenmiştim ondan olmuştu nuhtemelen yanı sağlıksızdan ziyade cok az yemiştim ama sizinkini merak ettim doğrusu umarım kan sonucunuz hemen cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?