- 8 Ekim 2016
- 36
- 11
- 38
- Konu Sahibi pembemavi3
-
kızlar adetime 7 gün var ovülasyon testi yapıyorum iki gündür ikinci çizgi çok aşırı koyu değil ama koyu çıkıyor... uyuyamıyorum. acaba hamilemiyim
Ovülasyon testinde çift çizgi çıkmıştı o gece birlikte olduk ama 2. Çizgi 1. Kadar koyu değildi şimdi 5 haftalık gebeyim Allah sana da nasip etsin etsin inşallah canım
Yanlış anlamadım dimi ilişkiden sonra ovalüsyon testiniz silik çift çizgi çıktı?bende aynı durum var da ondan soruyrm merakımı mazur görün:)Ovülasyon testinde çift çizgi çıkmıştı o gece birlikte olduk ama 2. Çizgi 1. Kadar koyu değildi şimdi 5 haftalık gebeyim Allah sana da nasip etsin etsin inşallah canım
Hayır birliktelik olmadan önce çift çizgi oldu. Birlikteliğin ertesi günü tekrar test yaptığımda çizgi tek e düştü canımYanlış anlamadım dimi ilişkiden sonra ovalüsyon testiniz silik çift çizgi çıktı?bende aynı durum var da ondan soruyrm merakımı mazur görün:)
Çalıştığım için hastane için çok sık izin almak istemiyorumİkinci çizgi eğer çıkıyorsa hamile olma ihtimalin çok yüksek canım. Çok silik çıksa bile o çizgi, hamile olduğunun göstergesidir bu durum ama emin olmak için acile gidip bir kan testi yaptır. 1 saate sonuçlarını alırsın ve rahat rahat uyursun. Burda böyle can sıkacağına git kan ver, nasıl sabrediyorsun böyle 2. çizgiyi gördükten sonra :)
bu arada bu ovülasyon testi içinde mi geçerli ben gebelik testinde silik olsada pozitif diye biliyordum...İkinci çizgi eğer çıkıyorsa hamile olma ihtimalin çok yüksek canım. Çok silik çıksa bile o çizgi, hamile olduğunun göstergesidir bu durum ama emin olmak için acile gidip bir kan testi yaptır. 1 saate sonuçlarını alırsın ve rahat rahat uyursun. Burda böyle can sıkacağına git kan ver, nasıl sabrediyorsun böyle 2. çizgiyi gördükten sonra :)
Çalıştığım için hastane için çok sık izin almak istemiyoruminternetten okuduğum kadarıyla çok koyu çıkması lazım mış vs. çok koyu çıkmasa da bu durum geçerli mi... inanın içim içimi yiyor. siz de durumlar nedir?
bu arada bu ovülasyon testi içinde mi geçerli ben gebelik testinde silik olsada pozitif diye biliyordum...
Bu ay bende ilk defa Ovulasyon takibi yaptım, şimdi bata 9 gün var, bakalım merakla bekliyorum
aceleyle çektim şimdi çıkan testi :) ovülasyon testinden bahsediyoruz değil mi gebelik değil :S burda biraz açık çıktı biraz daha koyu burdan. ben en son 7 ekim de adet oldum. kontrol için doktora gittiğimde doktorum 12. 14. gün ilişkiye gir dedi. tuttu mu tutmadımı bilmiyorum. ovülasyon testinden gebelik anlaşılır diyorlar ama onu da bilmiyorum... inşallah beraber hamil oluruz inşallah...Ovülasyon testinde de 2 çizgi çıkınca hamile olduğunu öğrenen oluyormuş.
kesinlikle günler geçmiyor ve çok uykusuz kalıyorum bu yüzdenBenimde BAT'ıma 9 gün kaldı. Günler geçmek bilmiyor.
aceleyle çektim şimdi çıkan testi :) ovülasyon testinden bahsediyoruz değil mi gebelik değil :S burda biraz açık çıktı biraz daha koyu burdan. ben en son 7 ekim de adet oldum. kontrol için doktora gittiğimde doktorum 12. 14. gün ilişkiye gir dedi. tuttu mu tutmadımı bilmiyorum. ovülasyon testinden gebelik anlaşılır diyorlar ama onu da bilmiyorum... inşallah beraber hamil oluruz inşallah...
Benimde BAT'ıma 9 gün kaldı. Günler geçmek bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?