Ovülasyon testi ile hamiş kalanlar??

pembemavi3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
36
11
38
Kızlar merhaba ben ovülasyon testi takibi yaptım adetlerim düzenlidir 28 günde bir. regl baslagıcımdan itibaren 13. Gün gece 11 gibi test yaptım ve çift çizgi çıktı koyu renkte ilk defa. 3 saat sonra gece 14. Güne girdiğinde birleşme oldu ertesi gün çift çizgi tamamen silikleşmişti. Ertesi gece tekrar birleşme oldu. O günden beri kasıklarımda yumurtalıkların olduğu bölgede sürekli ağrı yaşıyorum batma gibi reglime 6 gün var göğüslerim oldukça şiş ve halsizlik var. Sizce sonuç ne olur. Ve benim gibi hamile kalanların bebis cinsiyeti nedir??

Cinsiyetin bununla alakalı değil. Erkekten gelen kromozonlarla alakalı bir durum. Çatlama dönemini değerlendirmişsin. Allah yüzünü kara çıkartmasın ve kollarını doldursun inşallah.

kızlar adetime 7 gün var ovülasyon testi yapıyorum iki gündür ikinci çizgi çok aşırı koyu değil ama koyu çıkıyor... uyuyamıyorum. acaba hamilemiyim

Ovülasyon testinde çift çizgi çıkmıştı o gece birlikte olduk ama 2. Çizgi 1. Kadar koyu değildi şimdi 5 haftalık gebeyim Allah sana da nasip etsin etsin inşallah canım

kızlar adetime 7 gün var ovülasyon testi yapıyorum iki gündür ikinci çizgi çok aşırı koyu değil ama koyu çıkıyor... uyuyamıyorum. acaba hamilemiyim

İkinci çizgi eğer çıkıyorsa hamile olma ihtimalin çok yüksek canım. Çok silik çıksa bile o çizgi, hamile olduğunun göstergesidir bu durum ama emin olmak için acile gidip bir kan testi yaptır. 1 saate sonuçlarını alırsın ve rahat rahat uyursun. Burda böyle can sıkacağına git kan ver, nasıl sabrediyorsun böyle 2. çizgiyi gördükten sonra :)

Ovülasyon testinde çift çizgi çıkmıştı o gece birlikte olduk ama 2. Çizgi 1. Kadar koyu değildi şimdi 5 haftalık gebeyim Allah sana da nasip etsin etsin inşallah canım

Hayırlı olsun canım. Allah sağlık ve sıhhat ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Yanlış anlamadım dimi ilişkiden sonra ovalüsyon testiniz silik çift çizgi çıktı?bende aynı durum var da ondan soruyrm merakımı mazur görün:)

Yanlış anlamadım dimi ilişkiden sonra ovalüsyon testiniz silik çift çizgi çıktı?bende aynı durum var da ondan soruyrm merakımı mazur görün:)
Hayır birliktelik olmadan önce çift çizgi oldu. Birlikteliğin ertesi günü tekrar test yaptığımda çizgi tek e düştü canım

Çalıştığım için hastane için çok sık izin almak istemiyorum internetten okuduğum kadarıyla çok koyu çıkması lazım mış vs. çok koyu çıkmasa da bu durum geçerli mi... inanın içim içimi yiyor. siz de durumlar nedir?

bu arada bu ovülasyon testi içinde mi geçerli ben gebelik testinde silik olsada pozitif diye biliyordum...

Anlıyorum canım ama yaptırman lazım, 2. çizgi de çıkmış beklememen gerekir. Hiç mi boşluğun yok çalışırken? Aile hekimliğinden de yaptırabilirsin HCG testini ama hastane daha iyi bu konuda sanırım. Çok koyu çıkmasına gerek yok canım. Çok açık pembe olsa bile hamilelik olasılığın yüksek HCG testinde. İstersen bir test yap evde.

Bende bekliyorum canım âdetime 9 gün kaldı. Gebe miyim bilmiyorum ama daha test için erken. En erken âdetime 1 hafta kala yaparım testi ama kesin olması için âdetimden 1-2 gün önce yapmayı düşünüyorum. Sen en son ne zaman âdet gördün?

Son düzenleme:
aceleyle çektim şimdi çıkan testi :) ovülasyon testinden bahsediyoruz değil mi gebelik değil :S burda biraz açık çıktı biraz daha koyu burdan. ben en son 7 ekim de adet oldum. kontrol için doktora gittiğimde doktorum 12. 14. gün ilişkiye gir dedi. tuttu mu tutmadımı bilmiyorum. ovülasyon testinden gebelik anlaşılır diyorlar ama onu da bilmiyorum... inşallah beraber hamil oluruz inşallah...

Eklentiler

• a6896863-ddba-4ddc-a09b-ea63735ee386.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 1.396
Ovülasyon testinde de 2 çizgi çıkınca hamile olduğunu öğrenen oluyormuş.
aceleyle çektim şimdi çıkan testi :) ovülasyon testinden bahsediyoruz değil mi gebelik değil :S burda biraz açık çıktı biraz daha koyu burdan. ben en son 7 ekim de adet oldum. kontrol için doktora gittiğimde doktorum 12. 14. gün ilişkiye gir dedi. tuttu mu tutmadımı bilmiyorum. ovülasyon testinden gebelik anlaşılır diyorlar ama onu da bilmiyorum... inşallah beraber hamil oluruz inşallah...

Eklentiler

• a6896863-ddba-4ddc-a09b-ea63735ee386.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 720

Bata 1-2 gün kala ikinci çizgiyi görürsen sanırım hamişlik var diyorlar, inşallah hamilesindir canım
Benimde BAT'ıma 9 gün kaldı. Günler geçmek bilmiyor.

Belirtilerin var mı hissettiğin? Digital testimi de aldım bekliyorum 4-5 gün kala yapacağım sanırım dayanamayıp :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…