Ovülasyon testi ile hamiş kalanlar??

bata 1-2 gün kalaya kadar patlamazsam yapacağım :)

İnşallah tutmuştur canım. Valla karıştı gitti ovülasyonla gebelik testi :) ovülasyonla da öğrenen oluyor nasıl oluyorsa bende bilmiyorum. Ovülasyondan 2. çizgi çıktı ve HCG testi yaptım sonra baktım ki gebeymişim diyen oluyor. Senin 26sında daha koyulaşmış sanki.

Bende en son 7 Ekimde âdet oldum 5 gün sürdü normalde 6 oluyordu ve çok az oldum

kaç günde bir adet oluyorsun? adet döngün nedir?

Ovülasyondan sonra çizgi lh düştüğünden dolayı silikleşiyor,kayboluyor gibi oluyor ya, adete yakın tekrar belirginleşmeye başlarsa gebelik hormanu yükseliyor diyorlar. Oradan da sanırım anlamış oluyorlar

çok tatlı şeyler diyorsunuz :) inşallah inşallahhhhh topuklupollyanna hanım :) inşaşşalhh

Aynen valla bende herhalde 1 hafta kala dayanamayıp yaparım o yüzden test almıyorum daha, yoksa hemen yaparım :)

Belirtim çoktu ama azaldı canım kafamı karıştıran da bu. Midem bulanmaya başladı, lavaboya çok gidiyorum, baş ağrısı ve dönmesi, hep açlık hissi, sarı akıntı, 1-2 kez sol yumurtalık bacım battı, ellerim ayaklarım donuyo ama bazen sıcak basıyo bunalıyorum, çok rüya görüyorum (geçen birini dövüyodum :)), huysuzlaştım tahammülsüzleştim ve göğüs uçlarım elleyince sızlıyo. Herkes daha ilk ay'da belirti olmaz diyo, insanın hevesi kırılıyo

Sende belirti var mı?

Ay-n ilk Hali opppps sen zaten bunu yazmışsın bir önceki sayfada, çok pardon :)

Estağfirullah canım burda bildiklerimizi paylaşıyoruz istediğini yaz :) hem belki sen benden daha çok biliyorsundur. Ben daha 3 aylık evliyim, hiç ovülasyon testi yapmadım ve sadece 1 kez idrar testi yaptım :) yani yeniyim.

Kızlar bende aldım bugün test Haftaya başlayacağım inşallah bende polikistik over rahatsızlığı vardı ama bugün doktorum bana müjdeyi verdi ne kist kalmış nede hormonlarda sıkıntı adetlerim düzensiz olduğu için belli olmaz diye yinede risk almadım ovulasyon testi aldım 23 Kasım bat inşallah bebeğim gelir

MaşaAllah canım çok güzel bir haber! Ama daha BAT'ına çok varmış, bu ayı iyi değerlendir :)

MaşaAllah canım çok güzel bir haber! Ama daha BAT'ına çok varmış, bu ayı iyi değerlendir :)
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun öyle mutlu oldum ki hormonlar normale dönmüş kistler oldukça küçülmüş bu ayı çok iyi değerlendirmem Laz'ım inşallah rabbim bizlere de anne olmayı nasip eder

İnşaAllah canım Allah yüzüne bakmış valla herşeyin düzelmiş bir anda maşaAllah. Herkese nasip etmez bunları, şükretmek lazım :)

Kizlar bu testi nasl yapiyosunuz int.dn alsam guvenilir mi
Canım gittigidiyorda uygun fiyatlı paket olarak satılıyor markası laboquik.içinde gebelik testi de oluyor hem.Adetinden hemen sonra günün belli saatlerinde kullanıysn koyu çift çizgiyi gördüğünde yumurtlayacaksın demektir bi gün öncesini ve sonraki günlerde kullanmak ihtimali arttırıyor

İnşaAllah canım Allah yüzüne bakmış valla herşeyin düzelmiş bir anda maşaAllah. Herkese nasip etmez bunları, şükretmek lazım :)
Çok haklısın canım rabbim dualarımı kabul etti rahatsızlıktan kurtuldum inşallah cümlemizin dualarını kabul etsin de kucaklarımız bebeklerimizle dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…