- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
- Konu Sahibi pembemavi3
-
Çok haklısın canım rabbim dualarımı kabul etti rahatsızlıktan kurtuldum inşallah cümlemizin dualarını kabul etsin de kucaklarımız bebeklerimizle dolsun
Günaydınlar hanımlar :) bugün dayanamadım erken gebelik testi aldım
dualarımız kabul olsun inşallah.. bu aradaAy-n ilk Hali hanım çok gençmişsiniz sanırım :) ben 31 yaşındayım, 1 yıllık evliyim. siz stres yapmayın acele etmeyin hiç :))))
hayırlısı canım benim :)seninle ortalama aynı günlerde adet olacağız :) rabbim hayırlısını versin herkese :) hadi bakalım şafak 6:) ayın 3 ünde adet olmam lazım(umudum yok ama inşallah olmam)Günaydııın :)) bende dayanamadım eşime gelirken 2 tane gebelik testi al dedim :) Abla diyim ayıp olmasın şimdi canım demeyim artık :)) çocuk sahibi olmak için uğraşmıyorduk aslında ablam. Âdet bitimimin ertesi günü korunmadım ilk kez nasıl olsa yumurta yok gebe kalamam diyesonra araştırdım ki o işler öyle olmuyormuş ama ihtimalimin olduğunu öğrenince birden sevindim, içime bir çocuk sevgisi doldu nasıl olduysa ve istemeye başladım. Normalde 1-2 sene istemiyordum daha 21. yaşıma Ağustosta girdim. Annem de 21 yaşında gebe kalmış bana, aman kızım diyo :))
hayırlısı canım benim :)seninle ortalama aynı günlerde adet olacağız :) rabbim hayırlısını versin herkese :) hadi bakalım şafak 6:) ayın 3 ünde adet olmam lazım(umudum yok ama inşallah olmam)
Canım ne belirtilerin var? bilmiyorum ki ah bilsem :) ben bir kaç gün önce sabah yapmıştım çok silik çıktı ilk kez :) eşim göremiyor ama ben görüyorum:) ama sonra kşam vs yaptım bir daha çıkmadı. ovülasyon tstlerimi kullandım onlarında fotosunu gördün sanırım. ama sanırım ümidim yokBende 4ünde olmam lazım. Benimde umudum yok ama 2 gündür gebelik belirtilerim var, bilmiyorum. Olsa da olmasada Allah her zaman hayırlısını versin. Yarın sabah test yapsam olur mu acaba...
Canım ne belirtilerin var?
hadi bakalım hayırlısı tatlım :) az önce tekrar ovülasyon testi yaptım erken gebelik negatif çıktı, ovülasyon dünküne göre çok koyu çıktıBelim ağrıyo ablam, 2 gün önce evi temizlemiştim acaba ondan mı diye düşünüyorum. 2 gün daha bekleyecem geçecek mi diye. Yumurtalıklarımın oralar ağrıyor, bazen batma oluyor, kalp gibi atan bir şey hissediyorum. Göğüs uçlarım dokununca sızlıyor ve gece çok uyanıyorum. Sabahları midem bulanıyor ama istifra etmiyorum. Ayaklarım hep soğuk ve sabahları baş ağrım oluyor. En garibi idrarim bir acayip kokuyor sanki sigaramsı bir şey.
hadi bakalım hayırlısı tatlım :) az önce tekrar ovülasyon testi yaptım erken gebelik negatif çıktı, ovülasyon dünküne göre çok koyu çıktı
bilmiyorum ki tatlım bugün çok koyu çıktı ama atarım fotosunu müsait olunca... heyecan yaptımÂmin ablam. Ovülasyon testinde nasıl çıkıyorsa gebelik.
bilmiyorum ki tatlım bugün çok koyu çıktı ama atarım fotosunu müsait olunca... heyecan yaptım
Aynen valla bende herhalde 1 hafta kala dayanamayıp yaparım o yüzden test almıyorum daha, yoksa hemen yaparım :)
Belirtim çoktu ama azaldı canım kafamı karıştıran da bu. Midem bulanmaya başladı, lavaboya çok gidiyorum, baş ağrısı ve dönmesi, hep açlık hissi, sarı akıntı, 1-2 kez sol yumurtalık bacım battı, ellerim ayaklarım donuyo ama bazen sıcak basıyo bunalıyorum, çok rüya görüyorum (geçen birini dövüyodum :)), huysuzlaştım tahammülsüzleştim ve göğüs uçlarım elleyince sızlıyo. Herkes daha ilk ay'da belirti olmaz diyo, insanın hevesi kırılıyo
Sende belirti var mı?
Bel agrisi, kasik batmasi, gogus ucu dokundugumda hafif acimasi bunlar sadece canim, insallah diledigimiz gibi olur
bak tatlım böyle aslında daha koyu burda açık çıkmış dünküde durunca biraz açılmış sanki. keşke seninde elinde ovülasyon testi olsa karşılaştırma yapardık
testim şimdi baktım bekledikçe aynı renk olmuş arkadaşlar. adet sancım gibi hafif sancım var ... adet olmaya yakın böyle yüksek çıkma ihtimalide varmışdiamond keşke seninde leinde lh testi olsaydı
Ay kızlar inşallah hamişsinizdir ya hepimiz için dua ediyorum inşallah hayırlı haberler alırız bu ay içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?