Ovulasyon testi ile ilgili yardım

aleyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2022
60
8
1
26
Merhaba arkadaşlar ilk defa ovulasyon testi yaptım. Kargoyla ilgili sorun yaşadığım için elime geç ulaştı. Adet tarihine 10 gün var. Sizce şuan yumurtlama zamanım mı ?

Eklentiler

• 20221006_130115.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba arkadaşlar ilk defa ovulasyon testi yaptım. Kargoyla ilgili sorun yaşadığım için elime geç ulaştı. Adet tarihine 10 gün var. Sizce şuan yumurtlama zamanım mı ?
Evet yumurtlama zamanınız değerlendirin inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Evet yumurtlama zamanınız değerlendirin inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Insallah canım 2 saat sonra testi tekrarlicam biraz sivi tüketimi olmustu 2 saati beklemeden yapmıştım belki biraz daha belirgin çıkar

Üstteki dün yaptığım alttakini simdi yaptım ama çatlama yok daha sanirim

T çizgisi baya koyulasmis

Eklentiler

• 20221007_130408_mfnr.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 76
Bugünü mutlaka değerlendirin. Yakın zamanda çatlayacak o yumurta. Bebek olur da yuvarlana yuvarlana gelir rahme yerleşir inşallah hayırlısı ile.
Insallah canım olursa 2. Gebelik olucak geçen yaz haziranda yeni öğrendiğimde düşük yaşamıştım insallah sağlıklı olur olursa da

Insallah canım olursa 2. Gebelik olucak geçen yaz haziranda yeni öğrendiğimde düşük yaşamıştım insallah sağlıklı olur olursa da
Geçmiş olsun canım ben de Eylülde bebeğimi kaybettim maalesef. İlk adetim bitti ovülasyon testi deniyorum bu ay. İnşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız

Geçmiş olsun canım ben de Eylülde bebeğimi kaybettim maalesef. İlk adetim bitti ovülasyon testi deniyorum bu ay. İnşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız
Amin inşallah Ne zaman bitti adetin yeni mi başladın ovulasyon testine

Amin inşallah Ne zaman bitti adetin yeni mi başladın ovulasyon testine
2 ekimde bitti adetim. O zamandan beri yapıyorum canım. Ama adetim biraz farklı oldu 4 gün lekelenme 2 gün kanama şeklinde oldu. O yüzden adetimin ilk günü konusunda kafam karışık biraz. Ne zaman yumurtlama olacağını da tahmin edemiyorum o yüzden

Testlerini yükleyebilirmisin orda az çok belli olur ne zaman olacağı

Testlerini yükleyebilirmisin orda az çok belli olur ne zaman olacağı
En alttaki dün akşamdı kuzum. Akşam 6-8 arası yapıyorum testlerimi. Bugünkünü de atarım sana

Eklentiler

• 13462BBD-F73A-4A3F-92C6-B9E15C11BAF7.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…