- 18 Temmuz 2022
- 6.806
- 11.577
- 198
Hadi yap bekliyorumYoğunluktan yapamadım birazdan yapicam
Havuç ise yaradı mı dersinHadi yap bekliyorum
Eğer olursa hemen soylemicem eşime 16 kasımda doğum günüm ben de o gün ona supriz yaparım inşallahHadi yap bekliyorum
Yaa ablamın doğum günüEğer olursa hemen soylemicem eşime 16 kasımda doğum günüm ben de o gün ona supriz yaparım inşallah
Ayy çok iyi bilgi geldi ben de işk günü hep karıştırıyordum valla. O zaman bende kanamaya göre hareket edeyim. Ovulasyon için değil de. Telefondaki uygulamaya filan da onu giriyordum ilk gün diye de. Ovulasyon testi aldım bakalım bitimce başlayacam. Bir dahaki hafta sonunu bulur.. sabah yapılmıyor sanırım dimi? İşe gidiyorum o zaman akşamları yapayım bağriCanım benim de reglim 1 gün önce lekelenme şeklinde başlıyor. Doktorum lekelenme adet sayılmıyor demişti o yüzden kanama ne zaman başlarsa o gün ilk gündür. Sen ovülasyon testi yapacaksan hiç ilk gün ne zaman diye kafana takma. Adet bitiminde başla hemen
Canım sabah ilk idrarla yapmayacaksın onun dışında sabah 10 akşam 8 arası bi saatte yapabilirsin. Ben de hep işe gittiğim için akşam 6–8 gibi yapıyordum. Bi arkadaş sabahki ikinci idrarla daha iyi oluyor dedi haftasonu ve bugün denedim gerçekten daha koyu çıkıyor. Yalnız ben bugün çok tuhaf bişey yaşadım arkadaşlara sordum şimdi cevap bekliyorumAyy çok iyi bilgi geldi ben de işk günü hep karıştırıyordum valla. O zaman bende kanamaya göre hareket edeyim. Ovulasyon için değil de. Telefondaki uygulamaya filan da onu giriyordum ilk gün diye de. Ovulasyon testi aldım bakalım bitimce başlayacam. Bir dahaki hafta sonunu bulur.. sabah yapılmıyor sanırım dimi? İşe gidiyorum o zaman akşamları yapayım bağri
Canım sabah ilk idrarla yapmayacaksın onun dışında sabah 10 akşam 8 arası bi saatte yapabilirsin. Ben de hep işe gittiğim için akşam 6–8 gibi yapıyordum. Bi arkadaş sabahki ikinci idrarla daha iyi oluyor dedi haftasonu ve bugün denedim gerçekten daha koyu çıkıyor. Yalnız ben bugün çok tuhaf bişey yaşadım arkadaşlara sordum şimdi cevap bekliyorumHem sabah 12:30 hem 16:30 da yaptım. Birden çatlama olmuş gibi 4 saat içinde. Gerçekten anlayamadım. Farklı marka denedim yine aynı çıktı. Normal bi durum mu bilemedim. Görseli ekliyorum sana
Canım geç yazabiliyorum evet düz zemine bırakıp 5-10 dk kadar bekletiyorsun. İş yerinde zor olur haklısınBunu da düz zeminde ki bekleteceğiz peki? İkinci idrar için İş yerinde yapmam lazım sonra muhafazada zorlanabilirim bakalım. İnşallah güzel haberlerinizi alırız sizin yakın zamanda, sonrada benim :)
Tamamdır o zaman ben akşam 5 6 gibi yapayım. Son 2 saat sıvı almayacağız sanırım. Koyulaşmadan sonra da günde 2 kez yaparım :) yine burdan sorarım zaten size ilk deneyimim olacak acemiyim kusura bakmayınCanım geç yazabiliyorum evet düz zemine bırakıp 5-10 dk kadar bekletiyorsun. İş yerinde zor olur haklısınama ben günde iki kez yapmasam kaçıracaktım yumurtlamayı hala inanamıyorum sen yine imkanın olursa koyulaşma başladıktan sonra günde iki kez falan yap. İnşallah güzel sonuç alırız canım
Tabiki canım istediğin zaman sorabilirsin birlikte bakarız fotoğraf falan atarsanTamamdır o zaman ben akşam 5 6 gibi yapayım. Son 2 saat sıvı almayacağız sanırım. Koyulaşmadan sonra da günde 2 kez yaparım :) yine burdan sorarım zaten size ilk deneyimim olacak acemiyim kusura bakmayıninşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız amin..
Valla ben henüz iyi hissedemedim kendimi neden olmuyor bir yerde yanlış hesap mı var diye dertleniyorum :) bu testlerle de birşey değişmeyecek gibi :/ çünkü zaten en kötü 1 gün boşluk bırakarak devam ettik biz. Boş geçmedik yani yumurtlamaya da denk gelmiştir elbet ama Allah'ın takdiri. En hayırlı zamanı bekliyoruzdur inşallah.Tabiki canım istediğin zaman sorabilirsin birlikte bakarız fotoğraf falan atarsançok heyecanlanmıştım ben de yaparken anlıyorum seni. Ama gebelik olmasa bile o sistemin işlediğini bilmek iyi hissettiriyor insana o yüzden keyif almaya çalışalım
Benim de testim günlerce silik gidip bi anda pik yapıverdi. Yakında görürsün sen de. Yumurtlama bel ağrısı yapar mı bilmiyorum. Kasık sancısı yaşayanlar var. Ben hiç yumurtlamada belirti yaşamıyorum o yüzden bilmiyorumMerhaba arkadaşlar, ben de yeniyim buralarda. Bu ay ovülasyon testi ile takibe başladım. Döngümün 14. Günü hala yumurtlama yakalamadım. Koyulaşma da yok hep stabil gidiyor sanki. Fakat 3-4 gündür bel ağrım ve kasık sancısı oluyor. Böyle yaşayan oldu mu hiç aranızda ? Bu ağrılar sancılar neyin nesidir acaba
Kuzum zaten gün aşırı ilişkiniz varsa çok gerekli görmüyorlar testleri. Ne zamandır deniyorsunuz ki. 1 yılı geçmediyse çok normal öyle her yumurtlamada döllenme olacak diye bişey yokValla ben henüz iyi hissedemedim kendimi neden olmuyor bir yerde yanlış hesap mı var diye dertleniyorum :) bu testlerle de birşey değişmeyecek gibi :/ çünkü zaten en kötü 1 gün boşluk bırakarak devam ettik biz. Boş geçmedik yani yumurtlamaya da denk gelmiştir elbet ama Allah'ın takdiri. En hayırlı zamanı bekliyoruzdur inşallah.
Çok teşekkür ederim cevabın içinBenim de testim günlerce silik gidip bi anda pik yapıverdi. Yakında görürsün sen de. Yumurtlama bel ağrısı yapar mı bilmiyorum. Kasık sancısı yaşayanlar var. Ben hiç yumurtlamada belirti yaşamıyorum o yüzden bilmiyorumİnşallah güzel sonuç alırsın yakın zamanda
Ağrılar iyidir bazen kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin. Bi sorun olursa çekinmeden yazabilirsinÇok teşekkür ederim cevabın içinben bide bu ay Gynositol isimli takviyeye başladım. Folik asit ve yumurta kalitesi arttırıcı olarak geçiyor. Acaba diyorum ondan mıdır ağrılarım sancılarım falan. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla hamiş oluruz
Hala iyilesemedim bir öksürük aldı gidiyor valla
Geçmiş olsun kuzum. Akıntıların dilinden anlamıyorum ki hiçHala iyilesemedim bir öksürük aldı gidiyor vallaBeyaz akıntım başladı 2 gündür neden oldu acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?