Ovulasyon testi ile ilgili yardım

Kuzum zaten gün aşırı ilişkiniz varsa çok gerekli görmüyorlar testleri. Ne zamandır deniyorsunuz ki. 1 yılı geçmediyse çok normal öyle her yumurtlamada döllenme olacak diye bişey yok
3.ay daha. Ama işte araştırırken testi gördüm bir de böyle deneyelim dedim. Belki anlamadığım bir yer vardır:) ben beyaz akıntıdan ve kasık ağrısından anlıyorum biraz yumurtlama zamanını ama o dönem geçince ilişki süresini uzatıyordum ben :) acaba geç yumurtlama mı oluyor napıyor diye testle bir deneyelim bu ay bakalım.

Canım daha yeni başlamışsın bi dur bakalım Olacak mutlaka merak etme. Geç de erken de olabilir. Benim gerçi tam 14 kala geldi yumurtlama ama belki de önümüzdeki ay değişir. Aydan aya bile değişiyormuş Test yapman iyi olmuş ben de ilk kez denedim heyecan ekstra arttı bu kez. İçinde yumurta olduğunu bilerek ilişki yaşayınca daha bi heyecanlı oluyormuş

Olsun ya baştan bilinçli gitmek daha iyi. Ayları boşa harcamış olmayalım. Süreci sistemi bilelim de sonradan vay neden aylardır böyle yapmadık demeyelim:)

Kızlar testlerimi ekledim bi bakabilir misiniz ? Yok dimi hala pik

Eklentiler

• 824F1D17-3818-439E-9892-BA1B5407E947.webp
    122,1 KB · Görüntüleme: 63
Öyle tabi canım iyi yapmışsın
Ya benim yine sorum var. Bugün 12.gün 6 gündür hep silik çıkıyor çizgi (ama çok silik) Ama sorum şu bugün yumurta akı gibi akıntı gelmeye başladı. Genelde ondan sonra kasıklarda ağrıda oluyor. Ben o dönemi yumurtlama sanıyordum. Ama hala koyulmadı çizgi.

Kızlar sizce pik var mı?

Eklentiler

• 20221022_111703.webp
    19 KB · Görüntüleme: 55
Iyı aksamlar herkese bir süredir takvim takip ederek deniyoruz ancak hamilelik olmadı. Ovulasyon testi alıp takip etmek istedim ve reglimin ertesi gününden itibaren testleri yapmaya başladım amacım yumurtlama gününü bulmak acaba takvim yanlış mı onu anlamaya çalışıyordum sorun şu ki reglimden 7 gün sonra silik belirsiz bir çizgi gördüm erken yumurtluyorum galiba diye düşündm ama bgn 10. Gün ve çizgi yok bembeyaz. Bu normal mi acaba?

Merhabalar ben de bu ay ilk defa denedim testi.. sizin gibi oldu.. çoğu silik beyazdı çizgi. Ama 14. Gün koyu çizgiyi sonunda gördüm.. sizde devam edin elbet pik olacaktır.. T'nin C kadar yada daha koyu olması gerekiyormuş. Fikir olması açısından benim test görüntülerini yüklüyorum.

Eklentiler

• 20221024_194434.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 41
  • 20221023_185948.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 39
Hayir canım t nin c den daha koyu olması lazım ya da aynı koyulukta
Hemen ertesi gün tam koyu rengi gördüm :) şimdi bekleme kısmındayız.. Sizin belli oldu mu acaba merak ettim. Benim pikten önceydi çünkü sizin ve diğer arkadaşın (Annabelle1). Sizin belli oldu mu o arkadaştan Bilginiz var mı acaba:) Allah hepimiz için en hayırlı şekilde çocuk nasip etsin inş.

Merhaba, reglim bittikten sonra tam 14.gün koyu çizgiyi gördüm ve sadece bir gün koyu çizgi çıktı sonra testler bembeyaz devam etti. Daha önce hormon testlerimi yaptırdım, yumurtalıklarıma bakıldı, amh bakıldı her şey normal, ne oluyor anlamıyorum neden tek bir gün çizgi çıktı hiç bilmiyorum. Doktora mı gitmeliyim acaba tekrar? Kafam allak bullak...

Tek gün koyu olmasında bir sorun yok ki. Koyu gördüğünüz gün yumurtanız olgunlaşmış demek. Sonraki günde çatlamış o nedenle silik çıkıyor. LH yumurta en olgun olduğunda çok salgılanıyor o zaman koyu çıkıyor. Sonra yumurta çatlayıp yumurtalıklardan atıldıktan sonra LH bir daha o kadar yüksek olmuor bu nedenle silik görünüyor. Bazı kadınlar yumurta olgunlaşınca hemen çatlıyor (örneğin 12 saat) bazılarınnda 36 48 saati bulabiliyor. Sizinkinde ben sorun algılamadım açıkçası.

merhaba çok teşekkürler cevabınız için, geçtiğimiz aylarda yine ovulasyon testi yapmıştım ve bu çizgi günden güne silikleşmişti. Bu sefer tek gün çok net çıktı ardından yok denecek kadar silik çıktı, bu kalın çizginin günden güne silikleşmesi gerekmez miydi?

Benimde bir gün çok koyu ertesi gün direk çok silik oluyor.. Hatta gün içinde 2 kere yapan arkadaşlarda sabah koyu akşam silik diye görenler bile oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…