- 18 Temmuz 2022
- 6.806
- 11.577
- 198
Normal adet düzenim bozulmamışsa zaten takvime göre de 3 gün içinde yumurtlama bekliyorum canım. Folik kullanıyorum evet. İlk gebeliğim plansız olmuştu 5. haftasında başlamıştım kullanmaya. Bu kez tüm şartları yerine getiriyorum bakalım. Tamamen planlı projeliBirkaç güne iyice koyulasir benceFolik asit filan kullaniyormusun suan
Benimde ilk geceliğine öyle olmuştu öğrendiğimde başlamıştım kullanmayaNormal adet düzenim bozulmamışsa zaten takvime göre de 3 gün içinde yumurtlama bekliyorum canım. Folik kullanıyorum evet. İlk gebeliğim plansız olmuştu 5. haftasında başlamıştım kullanmaya. Bu kez tüm şartları yerine getiriyorum bakalım. Tamamen planlı projeli
Demekki rahimde yumurtlalıklarda bir problem yokmuş canım o yüzden gerek görmemiştir. Hamile kalabilmişsin zaten hormonlarda bir sıkıntı yok diye düşünmüştür doktorun. Sen zaten pek bi gençmişsin ya daha. Ne hormon testi bu yaşta. Hamile kalırsın kolayca hiç merak etmeBenimde ilk geceliğine öyle olmuştu öğrendiğimde başlamıştım kullanmayaSon adetimin 3. Günü doktora gittim hormon değerlerime bakması ve genel bir kontrol için gerek duymadı kan tahliline ultrason ile muayene etti hamile kaldığında yaparız tahlilleri dedi anlayamadım folik asit önerdi sadece
İlkinde böyle sorunlar yaşayınca yaptirmakta fayda var dedim ama sorun gormedi heralde dediğin gibi. Ben 3 sene kadar yenidogan yoğun bakım ünitesinde hemşirelik yaptım bebeklere karşı çok farklı bir sevgim var o yüzden benimde olsun istiyorum artık ve o duyguyu bir kere hissedip sonradan kaybedince insanın içinde hep bu boşluk oluyor yani bende öyle olduDemekki rahimde yumurtlalıklarda bir problem yokmuş canım o yüzden gerek görmemiştir. Hamile kalabilmişsin zaten hormonlarda bir sıkıntı yok diye düşünmüştür doktorun. Sen zaten pek bi gençmişsin ya daha. Ne hormon testi bu yaşta. Hamile kalırsın kolayca hiç merak etme
Ah canım ya ben de öyle oldum. Yana yakıla çocuk istemiyordum önceden ama bir kere hamileliği yaşayınca şimdi ara vermeden hemen olsun istiyorum yine. İnşallah olur bakalım ya. Bugün de bi karın ağrım var regl olacak gibi. Bikaç saate kadar test yapacağım bakalım koyulaşmış mıİlkinde böyle sorunlar yaşayınca yaptirmakta fayda var dedim ama sorun gormedi heralde dediğin gibi. Ben 3 sene kadar yenidogan yoğun bakım ünitesinde hemşirelik yaptım bebeklere karşı çok farklı bir sevgim var o yüzden benimde olsun istiyorum artık ve o duyguyu bir kere hissedip sonradan kaybedince insanın içinde hep bu boşluk oluyor yani bende öyle oldu
Yapınca at mutlakaAh canım ya ben de öyle oldum. Yana yakıla çocuk istemiyordum önceden ama bir kere hamileliği yaşayınca şimdi ara vermeden hemen olsun istiyorum yine. İnşallah olur bakalım ya. Bugün de bi karın ağrım var regl olacak gibi. Bikaç saate kadar test yapacağım bakalım koyulaşmış mı
Canım en alttakini şimdi yaptım. Sence neden silikleşmiş olabilir. Evvelki gün de böyle olmuştu bi gün koyu bi gün açık oluyor sanki. Günden güne koyulaşması gerekmiyor muYapınca at mutlaka
Öncekileri de aynı saatte mi yapmistinCanım en alttakini şimdi yaptım. Sence neden silikleşmiş olabilir. Evvelki gün de böyle olmuştu bi gün koyu bi gün açık oluyor sanki. Günden güne koyulaşması gerekmiyor mu
Aynı canım evet yarım saat geç yaptım sadece. Bugün çok çay kahve içtim o yüzden mi acaba diyorumÖncekileri de aynı saatte mi yapmistin
2 saat sivi tüketmeyin diyorlar ya o arada da sıkışık idrarla yapmayın diyorlar bence sabah 2. Ya da 3. İdrarla yapAynı canım evet yarım saat geç yaptım sadece. Bugün çok çay kahve içtim o yüzden mi acaba diyorum
Yani bende yeni başladım ama yarayan çok kişi var deneyip gorucez bakalım inşallah yararKizlar obulasyon testleri cidden işe yariyormu
Ben iki saat önce bişey içmiyorum ama iki saatten önce de aşırı su ve çay kahve içiyorum. Sıkışık idrarla yaptım hep. İş sebebiyle sabahları yapmam çok zor ama hafta sonu bi deneyeyim bakalım. Yarın ikinci idrarla bakacağım sabah hiç su içmeden2 saat sivi tüketmeyin diyorlar ya o arada da sıkışık idrarla yapmayın diyorlar bence sabah 2. Ya da 3. İdrarla yap
Benimde bugün kandile denk geldi ne yapicam bilemedim arada kaldımBen iki saat önce bişey içmiyorum ama iki saatten önce de aşırı su ve çay kahve içiyorum. Sıkışık idrarla yaptım hep. İş sebebiyle sabahları yapmam çok zor ama hafta sonu bi deneyeyim bakalım. Yarın ikinci idrarla bakacağım sabah hiç su içmeden
Bence değerlendir canım nolacak ki Kandil olsaBenimde bugün kandile denk geldi ne yapicam bilemedim arada kaldım
Kayinvalidem hep derdi öyle günlerde hamile kalırsan bebek sakat olur diye Allah korusun o geldi aklıma büyükler oyle dermişBence değerlendir canım nolacak ki Kandil olsa
Ay yok canım Allah korusun olur mu öyle şeyKayinvalidem hep derdi öyle günlerde hamile kalırsan bebek sakat olur diye Allah korusun o geldi aklıma büyükler oyle dermiş
Bende günah değil diye biliyorum bu günü yine es gecmicem Allah in izniyle birsey olmazAy yok canım Allah korusun olur mu öyle şeyBence günahı falan yok ama ben karışamam Yarın da birlikte olsanız olur aslında hem çatlama yok daha sende
Olmaz canım hiç merak etme hatta inşallah güzel bir günde bebeğin gelir hayatınaBende günah değil diye biliyorum bu günü yine es gecmicem Allah in izniyle birsey olmaz
İkimizde insallah alırız güzel haberlerOlmaz canım hiç merak etme hatta inşallah güzel bir günde bebeğin gelir hayatına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?