Ovulasyon testi ile ilgili yardım

Benim test hala kıpkırmızı sende durumlar nasil
T bugün daha koyu çıkmış canım dün attıklarına göre. Yarın silinir herhalde artık. Ben bugün sabah deneyecektim ama yapamayacağım sanırım. İlk idrardan sonra sadece bir bardak su içtim. Ama bu kez de hiç idrarım gelmiyor psikolojik mi bilmiyorum Yine böyle böyle akşamı bulacak benim test sanırım. Ay niye bu kadar zor oldu benimki bilmiyorum sinirim bozuldu

Yaptığımda aynı bende de öyle oldu çok az birsey idrarla yaptım bende gelmiyor napayim su sesi filan dinle gelir belki

Yaptığımda aynı bende de öyle oldu çok az birsey idrarla yaptım bende gelmiyor napayim su sesi filan dinle gelir belki
Ay çok gülüyorum ya şaka gibi Erkeklerin hiç böyle derdi yok valla biz nelerle uğraşıyoruz böyle Valla aldım çayımı içiyorum artık. İki gün haftasonum var şurada kuru kuru oturacak halim yok sabahtan beri sıkıldım beklemekten

Cidden erkek olarak gelmek varmış dünyaya kadınların çilesi bitmez hamile kal doğur uykusuz kal... Senin yine iki günün var ben yine işteyim

Cidden erkek olarak gelmek varmış dünyaya kadınların çilesi bitmez hamile kal doğur uykusuz kal... Senin yine iki günün var ben yine işteyim
Yaa kolay gelsin canım benim. Çalışmak iyi gerçi. Yoksa bu konuları düşün düşün iyice kafayı yicez

Kızlar bana da bir yardım edin ya. 2 yıllık evliyim yeni başladık bebek olayına.. 2. Ayım ama yine olmadı. 2 gün gecikti adetim 2 kere test yaptım yok. Normalde hiç gecikmez ama stres yapınca karışıyor bazen bu ay da ondan gecikti herhalde. Bnde sizin yorumları gördüm. Önümüzdeki ay Ovülasyon testi yapayım diyorum. Hangi markayı alayım kaç tane alayım? Ne zaman başlayayım lütfen yardım edin. Hiç bilyorum nedir bu

Korunmayı bıraktığında da gecikmeler olabiliyor diye biliyorum onu dert etme bence. Benim kullandığım marka miratech internetten sipariş verirsen daha uygun fiyatlı olur. Adet bitiminde başlarsın. Adet olduğunda kadın doğuma da gözükürsen gebelik planlıyorum diye hem folik asit vs önerir hem de muayene eder

Çok teşekkür ederim cevap için. 20 tane filan yeterli oluyor mu bir döngü de acaba? 20 li 30 lu filan satılıyor da bilemedim. 3 ay önce gidip kan tahlilleri yaptırmıştık kadın doğuma da gittim baktı sorun yok. Bir süre deneyin çocuk olmazsa gelirsiniz dedi. Ama Lh amh falan filan öyle şeyler bakmadılar hiç. Bu ay da ovulasyon ile deneyeyim olmazsq tekrar gideceğim. 3. Ay olacak.. benim yaşım 31 eşimin yaşı da 39

Kuzum aynı yaştaymışız ben de evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım. Bebeğimizi kaybettik maalesef şimdi tekrar istiyoruz. 2 ay çok kısa bir süre. Öyle pat diye olmuyor maalesef 3-4 ay daha beklemen gerekebilir ya da hemen olur hiç belli olmaz. Sakın kaygılanma Adet döngün ne kadar sürüyor. Benim 25 gün olduğu için 20li test aldım. Senin 35 gün falan sürüyorsa 30lu da alabilirsin

Hasta oldum çok yataktan çıkamıyorum

Yok canım hala koyu ne yapayım bilemedim niye böyle oldu ki Senin nasil
Yaa kuzum çok geçmiş olsun mevsimden dolayı herkes hasta kendine dikkat et bebek gelir zaten önce kendini koruman lazım. Havuç yemeyi öneriyorlar yumurta çatlaması için. 48 saati bulabiliyormuş çatlaması merak etme yarın muhtemelen çatlama olur. Ben de bugün 12de test yaptım birden koyulaşmış hatta akşam 18de de yaptım. İkisini de atayım Bikaç güne yumurtamız geliyor sanırım bizim de

Eklentiler

• A530D78B-A1D0-499A-B92B-5A1F7CCDF19C.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 37
  • 591F1333-24C4-4D98-A141-A75B69CCC54D.webp
    5 KB · Görüntüleme: 38

Benim adet döndüm 28 gün 29 gün sürüyor. Almışken 30 alayım bağri kenarda dursun. Yolumuz uzun herhalde. Ya ben dün gece 10 gibi wc ye gittiğimde gördüm leke şeklinde geldi. 2 saat geç görsem gün değişecekti Şimdi ilk gün dün mü sayılacak. Bugünde hala leke şeklinde. Benim ilk 2 3 gün böyle gidiyor. (5 yada 6günde bitiyor.. ) İlk gün ilk gördüğümüz gün mü kesin. Onda da kafam karışık :)

Canım benim de reglim 1 gün önce lekelenme şeklinde başlıyor. Doktorum lekelenme adet sayılmıyor demişti o yüzden kanama ne zaman başlarsa o gün ilk gündür. Sen ovülasyon testi yapacaksan hiç ilk gün ne zaman diye kafana takma. Adet bitiminde başla hemen

Havucu duydum bende pek sevmem ama zorla yedim dün bir tane bir de kaynatıp suyunu içtim ise yarar insallah bugün test yapmadım daha yapınca atarım bende. Seninde güzel koyulasmis boş geçme bu günleri insallah güzel sonuçlar alırız

Bak benim yumurtacık da geliyor Ay şu hcg testimizi de böyle görmek nasip olsun ya Sen de gönder hadi bakalım

Eklentiler

• 7AE5211F-2A71-4ED0-B2C1-EE09496342DB.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…