- 15 Ağustos 2023
- 339
- 99
- 18
- 30
- Konu Sahibi Minik kralice
-
Her ay yumurtlamam farklı gün oldu kimi zaman adetin 13. Günü kimi zaman 18 kimi 14 değişiyor. İlk hamileliğimde de ikinci hamileliğimde de yumurtlama günü birlikte oldum ve 10 gün sonra beta da değer 5 ile sonucu öğrendim yani geç döllenme değil aynı gün döllenmiş ikisi de . Biri kız biri erkek 3 yıl ara ileMerhabalar ovulasyon testi kullanıyorsanız kaçıncı günde pic gördünüz kaçıncı ovulasyon testi deneyiminiz tüm bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum sevgiler ve ovulasyon testiyle cinsiyet tuturanlar varmi?
Yumurtlamadan kaç gün sonra gebelik belli olur yani en doğru gebelik testi ne zaman yapılır?Yumurtlama belirtisi
Normalde 14 gun sonra test yapılır buda beklenen adete genellikle denk geliyor bende bu ay gebelik bekliyorum test yapmadım regle beklemek en doğrusu sonuçta testi pozitiv görsek dahi adet günümüzü yinede beklemeliyizYumurtlamadan kaç gün sonra gebelik belli olur yani en doğru gebelik testi ne zaman yapılır?
Yani ilk defa bu ay ovulasyon takip ederek ilerledik inşallah beklediğimiz habere kavuşuruz sizin bat ne zaman?Normalde 14 gun sonra test yapılır buda beklenen adete genellikle denk geliyor bende bu ay gebelik bekliyorum test yapmadım regle beklemek en doğrusu sonuçta testi pozitiv görsek dahi adet günümüzü yinede beklemeliyiz
9veya 10 gün sonra kanda 14 gün sonra idrarda cıkarYumurtlamadan kaç gün sonra gebelik belli olur yani en doğru gebelik testi ne zaman yapılır?
Benim son regl 01.12Yani ilk defa bu ay ovulasyon takip ederek ilerledik inşallah beklediğimiz habere kavuşuruz sizin bat ne zaman?
Benimde 10.12Benim son regl 01.12
Hadi bakalim umarım hamişizdirBenimde 10.12
İnşallah son durumu güncelleyelim tavsiye olsun birbirimizeHadi bakalim umarım hamişizdir
Kuzum hatırlarsan benim 18i pikti sonradan silikleşti dünde silik çizgiydi ekledim görüntülere bugün tekrar yaptım pik görüntüsü aldım sebebi ne olabilir??Hadi bakalim umarım hamişizdir
İki defa yumurtlama olabilirKuzum hatırlarsan benim 18i pikti sonradan silikleşti dünde silik çizgiydi ekledim görüntülere bugün tekrar yaptım pik görüntüsü aldım sebebi ne olabilir??
İnternetten araştırdım gebelik oluşuyorsa da lh hormonu yükselirmişİki defa yumurtlama olabilir
Evet öylede olabilir hayırlısını dilerimİnternetten araştırdım gebelik oluşuyorsa da lh hormonu yükselirmiş
İnşallah çok teşekkür ederimEvet öylede olabilir hayırlısını dilerim
Yaptığım 2 ayrı testte hala pik görüyorum endişe etmem gerekir mi? 2-3 gündür uyku hali ve halsizliğim varEvet öylede olabilir hayırlısını dilerim
Endişe edicek bisey yok aslında sizin bat ne zamnYaptığım 2 ayrı testte hala pik görüyorum endişe etmem gerekir mi? 2-3 gündür uyku hali ve halsizliğim var
Ocak 7-8 batEndişe edicek bisey yok aslında sizin bat ne zamn
İlk defa böyle bisey görüyorum pcos yoksa sizde belki gebeliktir inşallahOcak 7-8 bat
Gebelik testi yaptinizmi normalde bu kadar erken çıkmaz ama gebelik testinde ciksada ikiz oldumu çıkar derlerİlk defa böyle bisey görüyorum pcos yoksa sizde belki gebeliktir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?