Ovulasyon testi kulananlar burayaa

Yada konu açsanız bilgisi olan arkadaşlar vardır belki yardımcı olurlar normalde pcos oldumu sürekli pik olur sizin hepsi pik değilse belki elinizdeki kasetler bozukta olabilir yada gebesinizdir
Kasetler bozuktur diye 2 ayrı markadan yaptım bende anlayamadım

Regl düzensizliğim vs de yok
Benimde bir problemim yok 7 yıl sprail kullandım 3 aydır gebelik planlıyorum benim hormonlu sprail olduğu için doktor bir kac ay olmayabilir dedi ovulasyon testi kullandım üç ay boyunca sadece 3 gün pik sonra silik çizgi vardı ama adete yakın da LH yükseliyor siz stres yapmayın bu testede devam etmeyin bence regl bekleyin gecikme olursa kan tahlili yaparsiniz

Teşekkür ederim bilgilendirme için konu açtım bu forumda ovulasyon testiyle hamilelik öğrenenler varmış bakalım tecrübesi olanlar yazar umarım

Teşekkür ederim bilgilendirme için konu açtım bu forumda ovulasyon testiyle hamilelik öğrenenler varmış bakalım tecrübesi olanlar yazar umarım
Son olarak bence her bayan kendini tanır kasık agriniz mukus artışınınz ne zaman olduysa bilinki ovulayon yani yumurtlama demektir bazı bayanlar hiç belirti yaşamaya biliyor

Son olarak bence her bayan kendini tanır kasık agriniz mukus artışınınz ne zaman olduysa bilinki ovulayon yani yumurtlama demektir bazı bayanlar hiç belirti yaşamaya biliyor
18inde pik gördüğümde bu kadar uzun süren belirtim olmamıştı akıntım da çok fazla yok bakalım bu iş reglden önce ayırt edilmesi çok zor :)

2 gün pikten sonra silik çizgiyi gördüm iyi mi kötü mü bilemedim

Eklentiler

• BAFCBBC4-E028-4B58-AAF5-9356D77D408A.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 33
  • 988FB816-B766-4C0C-9B98-22B6FA9C422C.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 31
Bence önceki testinizi yanlış uygulamisınız bu görüntü çatlama demek değerlendirin testi yapmadan iki saat önce sıvı alımını kesmelisiniz yanlış sonuç vermemesi için
Hepsini aynı şekilde uyguladım ama 2 kere de yumurtlamış olabilirim tek test yapmadım 3-4 tanesi de yanlış olacağını düşünmüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…