- 11 Aralık 2023
- 70
- 22
- 8
- 25
- Konu Sahibi Minik kralice
-
Pcos yok geçen ay doktor kontrolünden geçtim her şeyim normal gebelik testi yaptım da negatif çıktı regl günüme daha var çünküGebelik testi yaptinizmi normalde bu kadar erken çıkmaz ama gebelik testinde ciksada ikiz oldumu çıkar derler
Yada konu açsanız bilgisi olan arkadaşlar vardır belki yardımcı olurlar normalde pcos oldumu sürekli pik olur sizin hepsi pik değilse belki elinizdeki kasetler bozukta olabilir yada gebesinizdirOcak 7-8 bat
Regl düzensizliğim vs de yokPcos yok geçen ay doktor kontrolünden geçtim her şeyim normal gebelik testi yaptım da negatif çıktı regl günüme daha var çünkü
Kasetler bozuktur diye 2 ayrı markadan yaptım bende anlayamadımYada konu açsanız bilgisi olan arkadaşlar vardır belki yardımcı olurlar normalde pcos oldumu sürekli pik olur sizin hepsi pik değilse belki elinizdeki kasetler bozukta olabilir yada gebesinizdir
O zaman endişe etmeyin sonuçta doktor kontrolerinizde yapılmış belki sizin yumurtlama kasetleriniz bozukturPcos yok geçen ay doktor kontrolünden geçtim her şeyim normal gebelik testi yaptım da negatif çıktı regl günüme daha var çünkü
Benimde bir problemim yok 7 yıl sprail kullandım 3 aydır gebelik planlıyorum benim hormonlu sprail olduğu için doktor bir kac ay olmayabilir dedi ovulasyon testi kullandım üç ay boyunca sadece 3 gün pik sonra silik çizgi vardı ama adete yakın da LH yükseliyor siz stres yapmayın bu testede devam etmeyin bence regl bekleyin gecikme olursa kan tahlili yaparsinizRegl düzensizliğim vs de yok
Teşekkür ederim bilgilendirme için konu açtım bu forumda ovulasyon testiyle hamilelik öğrenenler varmış bakalım tecrübesi olanlar yazar umarımBenimde bir problemim yok 7 yıl sprail kullandım 3 aydır gebelik planlıyorum benim hormonlu sprail olduğu için doktor bir kac ay olmayabilir dedi ovulasyon testi kullandım üç ay boyunca sadece 3 gün pik sonra silik çizgi vardı ama adete yakın da LH yükseliyor siz stres yapmayın bu testede devam etmeyin bence regl bekleyin gecikme olursa kan tahlili yaparsiniz
Son olarak bence her bayan kendini tanır kasık agriniz mukus artışınınz ne zaman olduysa bilinki ovulayon yani yumurtlama demektir bazı bayanlar hiç belirti yaşamaya biliyorTeşekkür ederim bilgilendirme için konu açtım bu forumda ovulasyon testiyle hamilelik öğrenenler varmış bakalım tecrübesi olanlar yazar umarım
18inde pik gördüğümde bu kadar uzun süren belirtim olmamıştı akıntım da çok fazla yok bakalım bu iş reglden önce ayırt edilmesi çok zor :)Son olarak bence her bayan kendini tanır kasık agriniz mukus artışınınz ne zaman olduysa bilinki ovulayon yani yumurtlama demektir bazı bayanlar hiç belirti yaşamaya biliyor
2 gün pikten sonra silik çizgiyi gördüm iyi mi kötü mü bilemedimSon olarak bence her bayan kendini tanır kasık agriniz mukus artışınınz ne zaman olduysa bilinki ovulayon yani yumurtlama demektir bazı bayanlar hiç belirti yaşamaya biliyor
Bence önceki testinizi yanlış uygulamisınız bu görüntü çatlama demek değerlendirin testi yapmadan iki saat önce sıvı alımını kesmelisiniz yanlış sonuç vermemesi için2 gün pikten sonra silik çizgiyi gördüm iyi mi kötü mü bilemedim
Hepsini aynı şekilde uyguladım ama 2 kere de yumurtlamış olabilirim tek test yapmadım 3-4 tanesi de yanlış olacağını düşünmüyorum:)Bence önceki testinizi yanlış uygulamisınız bu görüntü çatlama demek değerlendirin testi yapmadan iki saat önce sıvı alımını kesmelisiniz yanlış sonuç vermemesi için
Evet bazen iki defa yumurtlama olabiliyor bir hafta araylaHepsini aynı şekilde uyguladım ama 2 kere de yumurtlamış olabilirim tek test yapmadım 3-4 tanesi de yanlış olacağını düşünmüyorum:)
Evet bazen iki defa yumurtlama olabiliyor bir hafta arayla
Benim bugün regle sonuçlandı bir hafta erken olduSizde gebelik bekliyordunuz bu ay belirtiniz var mı?
Hayırlısı olsun 2. Gebeliği mi planlıyorsunuz?Benim bugün regle sonuçlandı bir hafta erken oldu
Evet aslında bizim niyetimizHayırlısı olsun 2. Gebeliği mi planlıyorsunuz?
Evet bizim niyetimiz yoktu aslında ama oğlum çok istiyo bir kardeşinin olmasını onun için niyetlendik hayırlısı artikHayırlısı olsun 2. Gebeliği mi planlıyorsunuz?
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınEvet aslında bizim niyetimiz
Evet bizim niyetimiz yoktu aslında ama oğlum çok istiyo bir kardeşinin olmasını onun için niyetlendik hayırlısı artik
Aynen cnm rabbim annelik duygusunu laiklikle yaşayabilecek olan herkese nasipRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınen azından hamile kalabiliyorsunuz bunu biliyosunuz :)
Aminn inşallahAynen cnm rabbim annelik duygusunu laiklikle yaşayabilecek olan herkese nasip
Eylesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?