Valla canım, iş başa düşünce paşa paşa yaptırıyorsun :/yumurtalil testi falan gerci nasil yapildigini da bilmiyom ama . ya benim bu kpnularda ilk deneyimim cok kotu oldu o yizden herseye kprkuyla yaklasiuorum yaptirmam ettirmem.diye
inşallah düşmeden bebişim olur o zamanValla canım, iş başa düşünce paşa paşa yaptırıyorsun :/
Aynennnn yoldayım hatta şu anda gidiyorum :))) güzel şeyler duyayımda muane falan umrumda değil.Valla canım, iş başa düşünce paşa paşa yaptırıyorsun :/
Ne güzel sevindim adına ne dedi doktor peki ? Bende özele gidiyorum sadece muane 250 tl arada tahlil falan tabi masraflı oluyor ama napiyim vazgeçemem bu doktordan hem çok iyi hem çok tatlı. Güvenmektee önemli tabi.evet canım bencede cok zor . ben bugun yeni bi doktor denedim cok iyiydi bundan sonra ona gitmeyi düşünüyorum ama hastane baya masraflı bi iki tahlil için yüzelli istedi bende ya ne yapıcam bilemiyorum yani
Inşallah canımmminşallah düşmeden bebişim olur o zaman
Ayy inşallah allah duysun sesiniiiAynennnn yoldayım hatta şu anda gidiyorum :))) güzel şeyler duyayımda muane falan umrumda değil.
Kızlar bugün yumurta takibine gittim. Tekrar gitmiycem çünkü kocaman ve çok kaliteli bir yumurtam vardı çatlamaya yaklaşmış. Doktor çok güzel süper dedi çok tatlı bir doktorum var odada adete çoştuk eşim içerdeki sesleri duymuş kutlama yaptık adeta :) rezervlerimde çok iyimiş . Erken yumurtluyorsun sen dedi. Bugün yarın pazar çalışın dedi. Eşimde sipermiogram yaptırmıştı dün. Normal sınırı 20 milyondan 15 milyona düştü erkeklerde kısırlık çok artı ve eşinin 107 milyon inanılır gibi değil çok yüksek dedi. Dedim sigara yok içki yok sağlıklı beslenme demekki faydası var :) size aşılama tüp bebek kesinlikle yapılmaz çok iyi zaten gençsinizde dedi. Akıntıdan sağ tarafımın sancısından anlıyordum yumurtlama zamanımı doktorda baktı sağ taraftaki büyümüş dedi. Çok iyi takip ediyorsun sen zaten zamanını iyi anlamışsın böyle devam dedi :) He bide bu akşam hamile kalırsan kız olur dedi. Eşim dün test verdiği için 2 gün bekleyince erkek 1 gün bekleyince kız olurmuş kesin bilgi yayalımHayırlısı artık dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize sevinçten uçtuk bugün inşallah bebişte gelir daha çok seviniriz. çok öpüyorum hepinizi...
Tekrar anlatayım canım. İlişki öncesi erkek 2 gün boşalmadıysa erkek oluyormuş. Yani 1 gün bekleyip. Ama eğer üst üste ilişki oluyor araya gün koymadan o zaman kızmış. Doktorum söyledi. Daha önce de böyle bişey duymuştum ama inanmamıştım doktordan da duyunca doğruymuş dedim :)çok sevindim inş olur bu ay ..
bu kız erkek olayınnı anlamadım ama ben
Ay evet yaaaaa o bitiriyor insanı.sahte hamilelik belirtileri yaşıyorum hepyumurta takibi önemli değilde sonrasını beklemek daha zor, acaba hamilemiyimdir filan ..
NeeeeeeeTekrar anlatayım canım. İlişki öncesi erkek 2 gün boşalmadıysa erkek oluyormuş. Yani 1 gün bekleyip. Ama eğer üst üste ilişki oluyor araya gün koymadan o zaman kızmış. Doktorum söyledi. Daha önce de böyle bişey duymuştum ama inanmamıştım doktordan da duyunca doğruymuş dedim :)
Hadi inşallahKızlar bugün yumurta takibine gittim. Tekrar gitmiycem çünkü kocaman ve çok kaliteli bir yumurtam vardı çatlamaya yaklaşmış. Doktor çok güzel süper dedi çok tatlı bir doktorum var odada adete çoştuk eşim içerdeki sesleri duymuş kutlama yaptık adeta :) rezervlerimde çok iyimiş . Erken yumurtluyorsun sen dedi. Bugün yarın pazar çalışın dedi. Eşimde sipermiogram yaptırmıştı dün. Normal sınırı 20 milyondan 15 milyona düştü erkeklerde kısırlık çok artı ve eşinin 107 milyon inanılır gibi değil çok yüksek dedi. Dedim sigara yok içki yok sağlıklı beslenme demekki faydası var :) size aşılama tüp bebek kesinlikle yapılmaz çok iyi zaten gençsinizde dedi. Akıntıdan sağ tarafımın sancısından anlıyordum yumurtlama zamanımı doktorda baktı sağ taraftaki büyümüş dedi. Çok iyi takip ediyorsun sen zaten zamanını iyi anlamışsın böyle devam dedi :) He bide bu akşam hamile kalırsan kız olur dedi. Eşim dün test verdiği için 2 gün bekleyince erkek 1 gün bekleyince kız olurmuş kesin bilgi yayalımHayırlısı artık dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize sevinçten uçtuk bugün inşallah bebişte gelir daha çok seviniriz. çok öpüyorum hepinizi...
Çevremde 3 hamile 3 yeni doğum yapan var hepsi kız demekki her gece çalışmış millet boş geçmemiş dedimNeeeeeee
İnşallah canımm Allah hepimizin gönlüne göre versin. Bu günler benim için çok önemli dua edin bana..Hadi inşallah
Aaaaaaa aha aha ahhhaaaÇevremde 3 hamile 3 yeni doğum yapan var hepsi kız demekki her gece çalışmış millet boş geçmemiş dedim
Benimde adetim başlayana kadar 1-2 gün lekelenme gelir sonra kırmızı başlar. Kasıklarımda çok ağrır. Yarın sabah ilk idrarla gebelik testi yap öğren gecikmesini bekleme :) inşallah hamilesindir.kızlar iyi akşamlar birsey sorucam . benım yarın hastalanmam lazım 4 gündürde karnım agrıyo ama tam adet sancısı gibi deil. kasıklarımda kramplarda var iki gündürde kahverengi günde birkez damla gibi akıntı gibi birsey geldi. hiç böyle olmazdım. hamileyken kanaması olan varmı?
Evet canım yerleşme kanaması diye bişey var. Hadi inşallah ederim tabi. Ama yarın test yapıp sonucunu yaz :) bende yumurtlama dönemindeyim yumurtam çatlamak üzere hatta çok sancım var. Karşılıklı dua edelim bu ay bebişler gelsin ..ya ins benım için dua edermisiniz. bende ilk defa böyle oldu . yumurta rahme yerleşirkende kanamsı olan oluyormus o yuzden merak ettim tecrube eden varmı diye. insallah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?