Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

hiç belirti yok yarın adet günüm gebelik testi negatif. çok baktım böyle olup hamile olanlarda var olmayanlarda
Canım gebeligin ilk belirteliri şu.Sabahları siddetli baş agrisiyla uyaniyorsun.Benim daha iki gün geçmişti,sabahları anormal baş agrilariylan uyanmaya başlayınca evde test yaptım pozitif çıktı.Hayirli haberler insallah

bu sabah test yaptım negatif, ama ovulasyon testi niye böyle bilmiyorum adet olunca gitcem dr a. ilginç olan ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var bu benim olursa dördüncü hamileliğim olacak iki kaybım var ve bir oğlum

sağol canım inş

Gebelik testınde dun cıkmadı bata 3 gün var eger iki gün daha gelmezse yaparım gebelik testını tekrar .. İnşallah canım gebeliktendır
Gebelik testınde dun cıkmadı bata 3 gün var eger iki gün daha gelmezse yaparım gebelik testını tekrar .. İnşallah canım gebeliktendır
merhaba, şu anda sizinle aynı durumdayım ovulasyon poz gebelik testi neg. dr ne zaman gideyim bilemedim. siz adet oluncamı gitmiştiniz ve adetiniz geçikmişmiydi.çünkü bende hiç bir belirti yok.birde anlamadığı prolaktin niye yalancı pozitiflik versin sonuçta bu hormonlar birbirine benzeyen hormonlar değil. beta ile lh benziyor

Benim iki gun lekelenmem oldu 3.gun sabah gittim doktora hormon tahlili yapti belki baska bir degerimde yuksekti benim bilemiyorum ki bende ara ara karin agrisi oluyordu ama saniyelik baska da hic bir sikayetim olmadi .. adetim gecikmedi oncesinde leke geldi. Hormonlarda sıkıntı olunca vucut dengesi sasiyor demekki canim pazartesi git belki seninki farkli birseydir gec dollenmedir

Arkadaslarim cok heyecanliyim bi bakin testime nolur bugun cift cizgiyi yakaladim ne zaman kac gun birlikte olmaliyiz

Arkadaslar lutfen yardiiim gun asiri degerlendirdik ve bugun az once cift cizgi yakaladim ne yapacagim

Eklentiler

• IMG_20151024_155554.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 68
Sanmam yumurtlama gününü yakalayamadm ben bu ay düzenli olmadı inş dediğin gibidir sağolallah razı olsn

Canım yarın çatlama olur bugün ve bir ün bekleyip tekrar ilişki sprm kalitesiz olunca düşük oluyor
Tamam canim cok tesekkur ederim. Bir de tek gun olursa ilski erkek olur muhabbeti var ortada. Ben kiz olsun istiyorum Allah bilir tabiki degerlemdirmeye devam :)

Maşallah yakalamissin inşallah.8 saat sonra bir daha yap t çizgisi siliklesmeye başladığı vakit ilişkiye başla.1 rer gün arayla yap tabi...ilişki sonrası 1 saat kalkma uzan ve kalça altina ince bir yastık felan koy inşallah yakin zamanda hayirli haberini bekliyoruz

Arkadaslar lutfen yardiiim gun asiri degerlendirdik ve bugun az once cift cizgi yakaladim ne yapacagim
Maşallah yakalamissin inşallah.8 saat sonra bir daha yap t çizgisi siliklesmeye başladığı vakit ilişkiye başla.1 rer gün arayla yap tabi...ilişki sonrası 1 saat kalkma uzan ve kalça altina ince bir yastık felan koy inşallah yakin zamandahayirli haberini bekliyoruz

Pardon kusura bakma yanlışlık oldu.Nurmisaline yazacagima sana yazmışım yanlışlıkla

İnsallah canim benim cok tesekkur ederim gun asiri iliskiye devam :) hayirli haberleri yazarim mutlaka burata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…