evet ilk ayımda 2 yumurtam olmuştu yinede kist yoktu buay tek yumurtam olmuş 21mm di en son umutluydum ama oda kiste çevirmişadetle atarsın canım merak etme klomen fazla yumurta geliştirdiği için çatlamayanlar kist oluyor
çatlamamış demekki yumurtalıklarında tenbellikmi var, incir inanılmaz iş yarıyor dene bak ovulasyon testi ilede takip ettiğin için anlarsınevet ilk ayımda 2 yumurtam olmuştu yinede kist yoktu buay tek yumurtam olmuş 21mm di en son umutluydum ama oda kiste çevirmiş
evet yumurtlama tembelliğide var ne yazıkki incir kürü yumrtayamı iyi glioçatlamamış demekki yumurtalıklarında tenbellikmi var, incir inanılmaz iş yarıyor dene bak ovulasyon testi ilede takip ettiğin için anlarsın
cnm senn yinne ovulasyonn yaptınn mıadetle atarsın canım merak etme klomen fazla yumurta geliştirdiği için çatlamayanlar kist oluyor
dün yapmıştım baya silikti elimde kalmadı bugün yapmadımcnm senn yinne ovulasyonn yaptınn mı
evet kesinlikle iyi geliyor klomen gibi ama doğal sonuçta kist yapamazevet yumurtlama tembelliğide var ne yazıkki incir kürü yumrtayamı iyi glio
şimdi baktım canım prolaktin yüksekliği olanlarda önerilmez dio :/evet kesinlikle iyi geliyor klomen gibi ama doğal sonuçta kist yapamaz
hımm onu bilmiyordum her şeyi iyi takip etmek lazım, yada oluruna bırakıp beklemek..şimdi baktım canım prolaktin yüksekliği olanlarda önerilmez dio :/
hımm annladım cnnm demekki iki kere yumurtladınn innşallah döllennmiştirdün yapmıştım baya silikti elimde kalmadı bugün yapmadım
iki kere yumurtlayıp hamile kalamayan kadın:) iki kere yumurtladığı dr tahmin etmişdi zaten öncede, diğer hamileliklerim hemen olunca..hımm annladım cnnm demekki iki kere yumurtladınn innşallah döllennmiştir
Esimin sperm sayisi 25000 di ilk ve canlilik toplam % 25 di ileri hareketlilik yuzde 10dusperm değerleri nasıl, yaş uygunsa bekleyin derim 35 den sonra tüp bebekde de olma ihtimali düşüyor. birde qenzim q 10 sperm için kullanabilirsiniz çok faydalı araştırısanız görürsünüz
Canim 2kere yumurtlama diye bişey yok gec yumyrtlama var stres yaptiysan gec yumurtlama olmustur o zaman bu ay senin hamile kalma sansin 100de 50 olur 2 kere yumurtladiysaniki kere yumurtlayıp hamile kalamayan kadın:) iki kere yumurtladığı dr tahmin etmişdi zaten öncede, diğer hamileliklerim hemen olunca..
canım oluyor iki defa yumurtlama ben sağlıkcıyım ve araştırdım da oluyormuş. Ama benim olay yumurtlamamı stresden hormon dengesi mi bozuldu bilemem.Canim 2kere yumurtlama diye bişey yok gec yumyrtlama var stres yaptiysan gec yumurtlama olmustur o zaman bu ay senin hamile kalma sansin 100de 50 olur 2 kere yumurtladiysan
Bendede aynı agrilar olmuştuyok kasıklarda dolgunluk var belimde ağrı, göğüslerimde de çok hafif
cnnm nnaptınn nnassılsınnhımm onu bilmiyordum her şeyi iyi takip etmek lazım, yada oluruna bırakıp beklemek..
hala adet olmadım gecikdi bakalım nekadar gecikecekcnnm nnaptınn nnassılsınn
iki kere yumurtlayıp hamile kalamayan kadın:) iki kere yumurtladığı dr tahmin etmişdi zaten öncede, diğer hamileliklerim hemen olunca..
canım çizgi tamamen kaybolmuyor sondaki en koyu olanlarda yumurtlama olmşKızlar Merhaba Bende bu ay kullandım galenik ovulasyon testini fakat benim ikinci çizgi kaybolmadi yani . Hiç bişey anlamadım . Testlerime bakar misiniz
iki defa yumurtlama oluyorİki kere mi yumurtluyorum acaba ben . Çünkü bugunde iki parmak arasi uzayan şeffaf akıntım oldu ve 20. Günüm .. Sağlıkci oldugunuz için bilginiz vardır diye soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?