Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

evet ilk ayımda 2 yumurtam olmuştu yinede kist yoktu buay tek yumurtam olmuş 21mm di en son umutluydum ama oda kiste çevirmiş
çatlamamış demekki yumurtalıklarında tenbellikmi var, incir inanılmaz iş yarıyor dene bak ovulasyon testi ilede takip ettiğin için anlarsın

sperm değerleri nasıl, yaş uygunsa bekleyin derim 35 den sonra tüp bebekde de olma ihtimali düşüyor. birde qenzim q 10 sperm için kullanabilirsiniz çok faydalı araştırısanız görürsünüz
Esimin sperm sayisi 25000 di ilk ve canlilik toplam % 25 di ileri hareketlilik yuzde 10du

iki kere yumurtlayıp hamile kalamayan kadın:) iki kere yumurtladığı dr tahmin etmişdi zaten öncede, diğer hamileliklerim hemen olunca..
Canim 2kere yumurtlama diye bişey yok gec yumyrtlama var stres yaptiysan gec yumurtlama olmustur o zaman bu ay senin hamile kalma sansin 100de 50 olur 2 kere yumurtladiysan

Canim 2kere yumurtlama diye bişey yok gec yumyrtlama var stres yaptiysan gec yumurtlama olmustur o zaman bu ay senin hamile kalma sansin 100de 50 olur 2 kere yumurtladiysan
canım oluyor iki defa yumurtlama ben sağlıkcıyım ve araştırdım da oluyormuş. Ama benim olay yumurtlamamı stresden hormon dengesi mi bozuldu bilemem.

Kızlar Merhaba Bende bu ay kullandım galenik ovulasyon testini fakat benim ikinci çizgi kaybolmadi yani . Hiç bişey anlamadım . Testlerime bakar misiniz

Eklentiler

• 20151027_231953.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 382
iki kere yumurtlayıp hamile kalamayan kadın:) iki kere yumurtladığı dr tahmin etmişdi zaten öncede, diğer hamileliklerim hemen olunca..

İki kere mi yumurtluyorum acaba ben . Çünkü bugunde iki parmak arasi uzayan şeffaf akıntım oldu ve 20. Günüm .. Sağlıkci oldugunuz için bilginiz vardır diye soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…